Земеделците от "Никола Петков" ще си сътрудничат с ГЕРБ

Заедно щели да борят диктатурата, която налагали от БСП
Обновена: 16 апр 2019 09:31 | 16 апр 2019 09:31, Камелия Цветанова
139

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Споразумение за политическо сътрудничество подписаха ГЕРБ и земеделците от "Никола Петков”.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали, че да си сътрудничат с политиците от "Никола Петков" е най-лесно.

Още по темата
"Те се познават с възрастните или по-малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", коментира той.

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов припомни, че вече е подписано споразумение със СДС, както и с "Обединени земеделци".

"Направихме всички възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Предстоят подписвания на подобни споразумения за подкрепа на листата за евроизборите с "Гергьовден", със "Съюзът на репресираните от комунизма" и с Българският демократичен форум сме в разговори", обясни Цветанов.

Венцислав Върбанов от "Никола Петков" коментира, че листата на ГЕРБ е балансирана и земеделците ще впрегнат максимално силите си, за да търсят подкрепа за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Пчеларя преди 4 години
Венци Върбанов отдавна трябваше да е в затвора заради корупция, когато беше земеделски министър.И този кравар ни измами и унищожи СДС.
118
0
 
0
 
! Отговори
void преди 4 години
Да се твърди, че ГЕРБ са "изпаднали дотам", че да търсят подкрепа от други формации - това е най-малкото наивно и недалновидно. Добрите политици винаги търсят коалиции, и в цялата човешка история именно съюзите се печелили битките. Ѝащото "съединението прави силата" и това е истина, а не просто поредният изтърканн слоган, лепнат над входа на Народното събрание. Така че който иска да им се се смее, но с изборните резултати ще се види кой как се е справил
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tия хаидуците взеха да се връщат. Времето е наше.
116
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Земеделци?Смях в залата!
115
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 4 години
Групировката Герб.Яко го е закъсала.Осъзнава се вече май! -:) Щом се съюзява.И с политически трупове като тия бивши разбойници! Пътници сте гн Бодигард! Този път няма мърдане! Проядени сте от вътре от корупция!
114
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 4 години
До какво ниво Бойко стигна да търси съдействие за милост от хора които ги хвърли извън борда какъвто бе мокетения МО Ненчев и Венци Върбанов пореден провален земеделски министър .
113
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
Никола Петков,сигурно се преобръща в гроба си,защото неговите съпартийци,се съюзяват с най-големия си враг комунистите.
112
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
време е ГЕРБавите, които загробиха страната да усетят народната любов!
111
0
 
1
 
! Отговори
Ала-Бала преди 4 години
Цветанов раздавал апартаменти на специялно занижени цени ( нормалните цени според себестойноста ) . Имал 2 квартала. Все пак не се бавете... Добре е да имате пари за изпиране!
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за каква пълзяща диктатура говори Борисов, след като той и организираната групировка ГЕРБ са овладяли вече съда, прокуратурата и парламента и почват вече с репресиите над опоненти - справка случая Иванчева? Борисовата диктатура не е пълзяща, тя е реална! #НАКАЖИ ГЕРБ
109
1
 
3
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 4 години
До реалист От СДС ,от СДС ги изключиха .Навремето . Сбиха се за кокалчетата ,за огризките ,останките от демократичната софра .
108
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Д-р. Борисов ще разчита на подкрепата на баба Мозбер и шепата нейни земеделци.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбраха, че апартаментите са на преференциални цени наЩе хора и те кв'о да правят - синове, дъщери, внуци - тряя се уреждат. Цецо днес не е ли на работа или си е взел отпуска, че ще прави ремонт - ще обзавежда. Така и не разбрах от къде са му парите на този "барон"? Хайде за един апартамент за около сто хиляди разбирам, ама за 1 мил. с асансьори и гаражи - спец. за него!? Че май и други има. Така и не разбрах - от глупостите, които се изписаха. Бизнес ли, наследство ли... от къде тези милиони?
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен да ръсят глупости, май друго не могат, тези, нашите водещи политици. Празни приказки, въздух под налягане. А то и на тези от детската градина е ясно, че в България бизнесът, политиците, полиция, престъпност, държ. служители са в "тесни" връзки. Който е с властта, той просперира, а който не е яде каиша. И ако това е демокрация!? Поне малко да се доближаваше. :(
105
2
 
8
 
! Отговори
Лисан преди 4 години
Само да попитам, 100% ли от николапетковистите подкрепят герб, или само двама от тях, а пък третият - не ?
104
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКО ТАКА ТЕ ИСКАМ МОЙТО МОМЧЕ ОБЕДИНИТЕЛ!!!!!
103
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички *** се събират.а това за диктатурата явно е опит за шега.
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТ НЯКОЛКО ДНИ ГЛЕДАМЕ СЕРИАЛА "ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ".В ГЛАВНИТЕ РОЛИ т.н. ЛИДЕРИ НА ПАРТИИТЕ "ФАЙТОНИ"
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...
100
2
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До Голям страх...Големият Страх не е в червените редици. Големият Страх е в загубата на Бойко. Защо? Защото Бойко е Народопсихология, която има своите дълбоки битийни корени и навици. Затова, когато бутнем Бойко, Народопсихологията го връща.