Приоритетите на ГЕРБ за евровота: Цифровизация и сигурност

Искаме да покажем на хората защо е важно да гласуват, обяви Младен Шишков
Обновена: 17 апр 2019 22:01 | 17 апр 2019 21:15, Красимир Ангелов
52

По-малко от 40 дни до евровота битката за любовта на избирателите вече на практика започна.

"На фона на калта, с която кампанията ни бива заливана, се стараем да залагаме на повече позитивизъм. Искаме да покажем на хората какъв е всъщност смисълът от Европа, какво печели страната ни от ЕС, както и те самите. Тъй като това е нещото, което вълнува обществото пряко", посочи в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Младен Шишков в коментар за кампанията на партията.

Toй бе категоричен, че вотът на всеки един гражданин е от изключително значение на тези избори, тъй като всичко, излято в публичното пространство до 26 май, щяло да изчезне. Животът обаче след това щял да продължи да си тече и тези избори щели да бъдат определящи за бъдещето.

Преди дни ГЕРБ и СДС представиха платформата, с която ще се явят на евроизборите. Тя включва 13 секторни политики, сред които са сигурността, цифровата и социалната икономика, инфраструктурата, кохезионната политика.

"Основните ценности, които ще защитаваме, ще бъдат справянето с кибератаките, повече средства за малките населени места, равен достъп до образование, качествено здравеопазване и увеличаване на разходите за отбрана в ЕС", посочи Шишков пред Bulgaria ON AIR.

Приоритетите на партията бяха представени от част от кандидатите на ГЕРБ за европарламента. Сред най-важни за страната ни участниците в листата определиха влизането на България в Шенген и еврозоната и увеличаване на бюджета, с който ще разполагаме през следващите години в рамките на ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
17
 
! Отговори
КОД преди 5 години
Това е код на ГЕРБ към Кметове , Държавни Служители и всички досега Лоялни Партийци - Цифровизация и Сигурност - Разкодирано - ще ви дадем огромна цифра пари , и ще имате сигурност да не ви вкарат в затвора .
14
1
 
17
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
Разбира се, че приоритетите на ГЕРБ ще са сигурност и цифровизация. Повечето са ченгета и всички до един цифромани.
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно си баба знае,едно си баба бае.Тоя е втори глас на сопраното габриеличВсеки ден ни цифровате,станахме луди.
12
1
 
20
 
! Отговори
V преди 5 години
Имам чувството че гербавите си мислят че ще ги избира Юнкер ,а не българския народ .Тва дето го плямпа тоя може да се кефи Юнкер и тия дето ще усвояват ,ама българина има други проблеми .Например цената на тока от първи юни и цената на поддръжката на селските стадиони .Много пр.о.с.т трябва да си за да не свържеш нещата и да не устоиш интереса на народа си ;) Единствено с парите за ,,УСВОЯВАНЕ,, Можем да използваме железата които така или иначе платихме .А усвоителите няма да умрат от глад ;)
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоест искат да краднат от парите за цифровизация и сигурност, както краднаха от ремонтите и обществените поръчки. тази шайка, когато и да я разкараме все ще е късно - вече се нагушиха с милиони. вече си сложиха хора в прокуратурата, в съда и владеят всички важни институции. вече не могат да бъдат изместени, защото са се сраснали с държавата. мутрите 3, 2 и 1 са най-голямото зло след Втората Световна!
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка крадци! Искаме БСП на власт веднага
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка!
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласуваш за ГЕРБ, получаваш партиен функционер с частен асансьор.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
глупости на търкалета. пак ще крадат и ще купуват апартаменти и тераси. ГЕРБ са бита карта, който не го е разбрал може да се сърди само на себе си! мутрите превзеха държавата!
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви приоритети? Ако трябва да перифразираме Борисов листата на ГЕРБ е калинка-продажник-калинка-продажник...
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приоритетите на ГЕРБ - частните асансьори, евтините апартаменти в Изток и просторните тераси. Ама понеже за истинските приоритети е неудобно да се говори, ще говорим за цифровизацията. Тая цифровизация и електронно правителство, които в България глътнаха вече повече от милиард, без да има нищо налице срещу платените пари, освен приказки.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що бе,Шишков,хората ще си гласуват,ама не за вас.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти ли ще ни покажеш защо е важно да гласуваме покажи ни Мария Гейбриел как се уреди колко и е рейтинга кой, къде и кога гласува за нея ?
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цифровизация и сигурност на новите им големи апартаменти и къщи.
1
2
 
16
 
! Отговори
V преди 5 години
Това не ги интересува хората . А кога и какво ще направят от герб за единна минимална раб. заплата например и равни права .Самостоятелно решение дали да правим южен поток .И как да използваме парите от ЕС ? Дали да можем да ги ползваме и за Белене или само за стадиони в обезлюдени села ? Всичко това е интереса на народа ,а не цифровизация .Ние електронно правителство нямаме с толкова много пари ,за кво да хвърляме още пари без резултати ???