ОП разединени на вота: Ще се види кой е заслужил доверие

35% от българите още не са решили за кой да гласуват
Обновена: 19 апр 2019 08:38 | 18 апр 2019 23:00, Нели Христова
8

Ден преди изтичането на срока за подаване на заявления в ЦИК за участие в евровота, ВМРО се регистрираха и официално отиват самостоятелно на избори. "Атака" и НФСБ също ще се явят отделно.

"Ако не се явим трите партии от формацията, няма смисъл да се явяваме по две срещу една, тъй като това ще доведе до разцепление. Ние поставихме условие да се направят вътрешни избори, чрез които да бъде избран водача на листата и тя да се  нареди според това кой какво заслужава. Нямаше време, затова излъчихме нашия водач - Ангел Джамбазки", посочи депутатът от ВМРО Александър Сабанов в "Денят ON AIR".

Още по темата

Сабанов коментира, че Ангел Джамбазки е един от най-известните и разпознаваемите евродепутати. По думите му той е в десятката на най-активните и в европарламента.

Депутатът от ВМРО посочи, че "Обединени патриоти" не са се разцепили, а резултатите от евровота ще покажат кой от формацията заслужава повече доверие и кой вече го е заслужил.

"От ВМРО винаги сме били за добрия тон. Трябва да се работи за евровота и няма за кога да се усмиряване и събираме. Ние сме убедени, че Ангел Джамбазки ще е евродепутат", заяви Сабанов пред Bulgaria ON AIR.

Стана ясно, че в листата на ВМРО за евровота ще участват Андрей Слабаков и Димитър Шивиков. По думите на народния представител от ВМРО всички кандидати в нея са граждански лица, които са известни и свестни.

Александър Сабанов призова гражданите да излязат да гласуват, независимо за коя партия. По думите му най-важно за изборите е да има избирателна активност. Той коментира, че 35% от българите все още не са решили за кого да гласуват и че те могат да променят изцяло социологическите данни, валидни до този момент.

Според него оставките във властта заради скандалите с апартаментите не успокояват гражданите, а единствено оставят у тях горчив вкус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО се регистрираха и официално отиват самостоятелно на избори. "Атака" и НФСБ също ще се явят отделно.и трите формации ще го лaпaт поотделно :)
7
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
патриотите имаха задачата да спрат парите за безконтролното раждане и гласуването оттурция тези две неща да бяха свършили сега нямаше да оберат пешкира
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи парите от усвоянето по програми заминават в София в клуб плаза браво умници ние чакаме да работят те на дискотеки
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои ли ходи на дискотека по ни едно време на София ти го чакаш да прави ремонт Абе госпожо Корнелия Маринова какво сте сложили да ви прави ремонт вас питам
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички сме патриоти, но някои сме по-големи патриоти...................хаха!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП трябваше да се явят на избори заедно и трите партии.........НФСБ, ПП "Атака" и ВМРО.Не е добре личните конфликти на лидерите да вземат връх!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Съвременник преди 5 години
ВМРО никой не знае за какво се борят,дори те самите незнаят за какво са се прекръстили така. Ако гледате интервюта на В.Михайлов,и четете негови по-предишни статии писани от него,ще се убедите че тези наследници на ДКМС-то не са нищо друго,освен едно колямо ,,ако''.
1
1
 
8
 
! Отговори
V преди 5 години
Защо им се прави такава реклама на тия ?? Важни са фактите ,а народа сам да реши кой колко е патриот . Така се вреди на народа .А без народ и покупателна способност няма и икономика ;)