Преди евровота: БСП винаги е била проевропейска!

Таско Ерменков: Нинова не е бламирана
Обновена: 19 апр 2019 08:38 | 18 апр 2019 22:45, Нели Христова
34

След като в събота БСП представи листата си за евроизборите, Националният съвет на партията оспори предложенията на лидера Корнелия Нинова и направи промени в листата.

Така Сергей Станишев, лидер на ПЕС, намери място сред кандидатите за евродепутати на столетницата.

Според депутата от БСП Таско Ерменков, лидерът Корнелия Нинова не е била бламирана.

Още по темата

"Това, което се случи по време на Националния съвет на БСП преди няколко дни, беше просто едно строго спазване на правилата за подреждане на листата за евроизборите. Предложенията бяха приети три месеца преди да се състои пленума и в тях беше ясно посочено, че изпълнителното бюро ни предоставя варианти, които ние имаме право да подредим и допълним", посочи Ерменков.

"БСП винаги е била проевропейска партия. Ние винаги сме разглеждали България като част от Европа. И никога не сме били съгласни с политики, защитаващи олигархията за сметка на средния европейски гражданин", категоричен бе той.

Пред Bulgaria ON AIR Ерменков отбеляза още, че левицата не е и никога не е била разделена.

"БСП винаги се е славела с това, че всеки неин член има право свободно да изразява мнението си. Горди сме, че можем да чуем различните гледни точки и да ги оценим. Именно в това се крие силата ни и вероятно ни е съхранило през годините", подчерта гостът на Ганиела Ангелова.

"Ние сме единствената партия, която е управлявала държавата в продължение на 40 години и продължава да участва в управлението ѝ дори като опозиция", каза още червеният депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
СТРОГИЯТ И "СМРЪЩЕН" ПОГЛЕД / ФИЗИОНОМИЯ/ ГОВОРИ ЗА БОЛЕН ЧЕРЕН ДРОБ !!!
25
3
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
след като ни вкарахте в нато и ес без референдум от вас може всичко да се очаквада ама аз и 15 процента няма да гласуваме и не искаме нашите гласове да ги разхвърлятпо други партии
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП/бсп - най-азиатската, антибългарска терористична организация от създаването си до сега!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"БСП винаги е била проевропейска!" !!!....е по-нагла лъжа може само русофил-предател да изрече !Лошото е че има много наивници в Губернията които им вярват !Дядо ти и баща ти да казват, че Московската Орда е "слънце и въздух" за тях и ти си наследил и се гордееше с това мото, а същевременно да се наричаш проевропец е чиста перверзия !Едно може да се признае на русофилите-продажници - в демагогията нямат равни !
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ С ВЕРНИ ЧЛЕНОВЕ.ЖИВОТА СИ ДАВАТ,ПАРТИЯТА НЕ,ДЕЦАТА НА КЛАДА ЩЕ СИ ИЗГОРЯТ,ПЕТОЛЪЧКАТА ЧЕРВЕНА ОТ ЧЕЛОТО НЕ ЩЕ СВАЛЯТ.СИЛНИ ДУМИ,АМА ИСТИНСКИ!!!!!!
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да. Преди вота е проевропейска, а след него ПРОРУСКА!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха-ха, като знам какъв проевропеец е Иво Христов и ми става жал за русофилската партийка БСП.
19
1
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 4 години
Европейската държава, която от БКП, пардон!, от БСП харесват най-много, е Русия. Да, ама в много отношения Русия не става за приемане в ЕС. Както и Турция.
18
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Скоро Бсп пак ще дойдем на власт и горко ви тогава!"Останахте трима.........."Скоро" няма да ви има........дано по скоро.
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми проевропейска е разбира се.......вече няма мандри и заводи за обиране.
16
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕДИНСТВЕНО ДСБ Е ПРОЕВРОПЕЙСКА,ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ КЛАНЯТ НА ПУТИН
15
2
 
14
 
! Отговори
Русонефил преди 4 години
Русия само географски е в Европа. Не бъркай географията с историята и политиката. БСП е филиал на пАсолството. Ако оттам й кажат ще е европейска, китайска или африканска, според случая. Като през 1939 и 1941.
14
1
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
То сега Вие си ни таковте безароблемно ежесекундно ама искаш да кажеш, че ако някой Ви смени може да е дрез ден ли?!?! На мен не ми харесва ама при Вас може и да Ви е вродено....
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП - Българска Съвецка Партия. "БСП винаги е била проевропейска"...ко речи, ко!
12
12
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
Про европейска означава анти българска защото сега държавата преразпределя повече пари отколкото през соца и много по несправедливо .А това нарушава пазарни принципи и обогатява малко хора за сметка на много животи .Това е форма на геноцид и във все по конкурентен свят ще е пагубно за цели нации . Без държава не може да се мине но не по този начин .Тез дето си мислят че сме на далавера от ЕС да видят кво става с нацията и икономиката ;) Това е срив .
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледа и лъжи, мисли и лъжи, спи и лъжи, това тогава защо има руски дебитни карти и като дойде някой руснак пада да му целува обувките!
10
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро Бсп пак ще дойдем на власт и горко ви тогава! Национализация, приватизация и ебанация ние сме ги измислили. Тоя път ще гледаме да не фалираме държавата за да можем да се задържим на власт поне един пълен мандат!
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха...тоя е егати и смешника.Проевропейски били.На тях от Москва им нарвждат кой да им е кандидата за президент...а този ми говори, че били проевропейци.
8
5
 
20
 
! Отговори
40 години ли,не 60 ! преди 5 години
И така я ,,управлихте" 45 години + още 15-20 че обявихте държавен банкрут ,а управлинието като ,,недоносче/бай Тошо/"И за това сега се дърляме ,защото пак надигнахте глава и такива като Гечев,Добрев иНинова представят визии. Видяхме ви зизиите още два пъти-не ви щем вече!!!Не щем като при Лукановото, Виденовото и Станишевото управление.Имаме и соцшализма на Венецуела за пример.....Никъде на земното кълбо социализма не успя и ни убеди че води само до мизерия и фалит.
7
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партията която най-добре приляга на България е БСП като социална партия,герберите излъгаха и не вдигнаха минималните пенсии,че и пенсионерите обираха.Освен това,нищо не направиха за България и провалиха всички полезни проекти,вече и европейците не ги искат,защото и с тях имат проблеми,освен да делят едни порции,не видяхме друго да свършат.Смазаха и всякакви партии и бизнес,прави чест на ДСБ,че се отделиха от тях,дано не се подведат пак,защото герберите отново ще ги смачкат,когато получат власт