Слабаков и ген. Шивиков в листата на ВМРО за евровота

Искрен Веселинов: Партии получават субсидии, които не могат да изхарчат
18 апр 2019 11:03, Красимир Ангелов
52

Въпросът с партийните субсидии често се превръща в основна тема в парламента. Според заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов проблемът не е, че партиите получават субсидии, а че някои формации взимат огромни суми, които не могат да изхарчат.

Депутатът от "Обединени патриоти" засегна и етническото напрежение у нас, като заяви, че държавата трябва да вземе мерки.

"Ние сме предлагали да се субсидират конкретни дейности. Всяка партия преминала 1% получава финансиране. Може да се говори за вдигане на този процент, но до такъв дебат не се стигна. Етническата толерантност се крепи на чувството за справедливост и равенство, а от години то намалява. За туширането на етническото напрежение е нужна държавна политика. Всичко, което сме предложили като мерки, е внесено в Народното събрание, но чака своя ред", каза в "България сутрин" Веселинов.

Той допълни, че се надява скоро напрежението в "Обединените патриоти" да спадне и коалицията да продължи да работи, както досега. Той също така разкри, че в листата на ВМРО ще попаднат режисьорът Андрей Слабаков и генерал Димитър Шивиков.

"В "Обединените патриоти" има конфликт от края на миналата година, когато Валери Симеонов и Волен Сидеров си искаха оставките. Ние предпочетохме да не си партнираме с нито една от двете партии за евроизборите. Вкарването на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще означава, че нашите партньори не са оценили правилно ситуацията. Трябва да се застава зад личност, а не зад партия. ВМРО ще продължи да търси единството в патриотичното пространство. Листата ни не е партийна, а обществена. Там са актьорът Андрей Слабаков и генерал Шивиков", заяви депутатът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
3
 
! Отговори
хмм... преди 4 години
И какво ще прави Слабаков в ЕП, може би ще промотира някоя марка цигари?
44
5
 
7
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ преди 4 години
Дано ген. Шивиков да се е продал добре. Той като отсвирен генерал и на малко би бил доволен, ама с тези откровенни *** да се хване...... Малко като да си купиш завод в началото на септември 44-та. Което идва ни покаже, че никога не е късно да станеш за резил. А за Слабаков - ще хапнат и пийнат доволно с войводите. Те обичат трапезата и я уважават. А той ракийката .....
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още по-зле . ВМРО колко смята да прави пенсията на пенсионерите за тези избори . 300 лв минимална вече получиха всички от предните избори :(
42
8
 
5
 
! Отговори
Позитано преди 4 години
Нормално! Старият Слабаков е разстрелвал Вапцаров! А Шивиков няма вид на генерал, а на пехливанче трети разряд. Погледнете как са изглеждали генералите преди 100 години сравнете с това остригано дебелобузесто момче! Например ген. Вазов, Иван Вълков, Никола Жеков! Но не и Кочо Стоянов и Луков, защото Шивика мяза на тях, но те са от ерата на фашизма!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Непушач от кога стана Македонец. Русенскио Македонец да не би да си мисли че с този ще спечели изборите. Както казваше баба Удавник и за сламка се хваща.
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пушач за пакет цигари и в Ада слиза
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато родителите са известни и преуспели, обикновено от децата им не става и *** за зеле. Слабака младши е типичен пример
38
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрей Слабаков май е скъсал джоба,щом се е намърдал при тия лаладжии.Да си спомняте нещо да е режисирал?Жена му поне играе криво-ляво,но той само паразитира на неин гръб.Сега може и да се облажи,ама не ми се вярва.
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабаков и неговите халтури. Ха-ха-ха
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво пък? Като занем какви пеперуди са Каракачанов, Сидеров и лъжливият Симеонов, на тези двамата точно в тази шайка им е мястото.
35
11
 
7
 
! Отговори
ГУРЛЬО ПАРТИЕЦА..... преди 4 години
Ние от БСП ще видим сметката на ЕС......
34
10
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Ако Борисов беше предложил ген. Шивиков за президент , печелеше одмах. А той Цецка.Къшмеррр!
33
2
 
21
 
! Отговори
Лед на челото преди 4 години
Какви чужди езици владеят тия двамата...кибици от квартална седянка...
32
1
 
27
 
! Отговори
Лоренцо преди 4 години
Андро до колкото знам е известен защото е син на известен, но този известен по ,,онова време,, беше нещо и един голям театрал и актьор! Докато заводския комин Андро, снима някакви ,,филмчета,, които само той ди гледа! Пафка където седне и където стане, не се съобразява с никакви правила на поведение на публично място! Жена му алкохолно ьависима??? .....Та и тоя за евродепутат ми се гласи???
31
2
 
25
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Толкова ли няма млади хора патриоти? За европейски деппутати? Този алкохолик ли ще пратите в Брюксел? И Шивикови, червен до косите бесепар...Ало, ВМРО, осъзнайте се, намерете ново поколение българи. Нищо не печелите, само губите с тези двамата, за какво са ви???? Каква личност е Слабаков? Името си го показва. Точно като Баневи и Станишеви...Осъзнайте се хора.
30
3
 
7
 
! Отговори
МВР и Военни преди 4 години
--не знам другите защо учат.....
29
1
 
16
 
! Отговори
тя преди 4 години
Партийните субсидии се раздават на свои хора за отваряне на клиники, магазини , аптеки и подобни! Начин нашите пари да отиват в новобогаташите определени от партийте .
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас политик става този,който не е успял в собствената си работа.-А.Слабаков, вестник Борба,бр.81/28.04.2011.Тоя къде се вре-нали е успял с рекламата на дюшеци.
27
4
 
16
 
! Отговори
Менто преди 4 години
пак се напил и не знае къде се намира.!.
26
5
 
14
 
! Отговори
апо преди 4 години
И Шивико и Слабаков са червени , вероятно са ги включили за цвят......червеното на Каракачанов е недостатъчно :)