БСП ръка за ръка с "Екогласност": Лоялен партньор!

Доказали сме се във времето, отсече председателят на партията
19 апр 2019 22:22,
8

Какви попречи в България да има широка лява коалиция? По темата в студиото на "Денят ON AIR" говори коалиционният партньор на "БСП за България" председателят на "Екогласност" Емил Георгиев.

"Екогласност" се е доказала като изключително лоялен коалиционен партньор на социалистите. Ние сме партньори с кауза във всички сфери на обществения въпрос. Ние сме предпочетени, защото сме се доказали във времето", заяви той в отговор на въпроса защо БСП са избрали тяхната партия.

Още по темата

Депутатът допълни, че социалистическата партия се е променила много и е започнала да взима изключително демократични решения.

По думите му листата им е много добра, като тя е съчетание на младост и хора с опит.

Във връзка със спечелването на евроизборите и техният основен опонент ГЕРБ, Георгиев посочи:

"Ще бъде тежка битка и насреща имаме един противник, който няма да жали нищо да запази първата позиция, защото ако не спечелят тези избори, пътят към безсрочните избори е отворен".

Според него за първи път на евроизбори залогът е толкова голям, защото хората вече са отвратени от политиката.

Лидерът на "Екогласност" сподели, че за него е чест да бъде в евролистата, независимо, че е на 17 място.

Той допълни пред Bulgaria ON AIR, че той и неговите колеги ще дадат всичко от себе си да спечелят поне още 6 места в европарламента.

Депутатът коментира и темата за кражбата на електроенергията, като заяви, че кражбите са съществена част от увеличаването цената на тока, а сегашното правителство се оправдаваме само с обичайните заподозряни - циганите.

Гостът на Ганиела Ангелова допълни, че крадат преди всичко хората с големи финансови възможности и даде примери за това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
АБЕ УЧИХ ...УЧИХ ...И НЕ ДОУЧИХ ,НО МЕ НАУЧЕТЕ " Е К О " БЪЛГАРСКА ДУМА ЛИ Е !! АКО НЕ Е БЪЛГАРСКА ДУМА - Е К О ТО--ТО ЧИЯ ДУМА Е -МОЛЯ ПОЯСНЕТЕ МИ !!! АКО НЕ МИ ПОЯСНИТЕ ,ЩЕ ПРИЕМА ,ЧЕ Е СБЪРКАНО С " А К О -ТО ИЛИ А К И-ТО -БЪЛГАРСКИ ДУМИ СА -ОТМАХ !!!
4
2
 
6
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Екогласност?! Къде да Слабаков и Парцалев за да видят какво направиха тези след тях. Сигурно отновощни ще умрат. Техните идеи в едно с тези на бсп бкп .59271
3
3
 
6
 
! Отговори
:-) преди 4 години
Да е ясно, как всеки път нещо аха да вземе да се случва и излезе от гората някой "еколог" и нещата се пообъркват. Активисти всякакви!
2
6
 
11
 
! Отговори
V преди 4 години
Екогластност е с БСП а Ипон със СДС .Да са смея или да плача ?
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бсп са готови и дявола да хванат за ръка, само и само да спечелят избори!