Евровоизборите били вот на недоверие за кабинета "Борисов" 3

След тях БСП се цели във властта, иска предсрочни парламентарни
Обновена: 19 апр 2019 13:36 | 19 апр 2019 13:35,
100
Евровоизборите били вот на недоверие за кабинета "Борисов" 3
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За БСП предстоящите избори за евродепутати са  вот на недоверие към управлението на България, а целта на социалистите е чрез тях да постигнат промяна с предсрочни парламентарни.

Още по темата
Заявка, че иска ново доверие от избирателите даде червената шефка Корнелия Нинова, след като партията регистрира листата си с кандидати за евродепутати.

Въпреки че иска да вземе държавното управление, тя призна за напрежение и различия в левицата на последния пленум.

Тогава тя представи свой списък с кандидати, но след инфарктно заседание, пленумът дописа листата й. Така в нея попадна и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който оставаше зад борда при предложенията на Нинова. 

"Не се чувствам бламирана на Националния съвет - не за пръв път, надявам се и не за последен в нашата партия ще има спорове и дебати по съдържание", смята обаче соцлидерката.

По думите й дебатите били достатъчно дълги, за да е ясно, че БСП е демократична партия и самата тя не управлява авторитарно.

"Имахме различия. Имахме 11 часа разговори. Затворихме листата и това е краят на спора - тръгваме заедно с цел да бъдем първа политическа сила", обясни Нинова.

Относно кандидатуратаси за евродепутат Иво Христов, вече бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев,коментира: "Не само че нямаме конфликт с президента, но и има съвпадение във възгледите от самото начало на неговата кампания, та до ден днешен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз не смятам да гласувам ни за гербери, ни за рози
68
4
 
7
 
! Отговори
НЕВЪЗПИТАНИ ТРОЛОВЕ преди 5 години
ГЛЕДАМ ЕДИН Я ОПРИЛИЧИЛ НА ЛОЕНА ТОПКА, А ВИНЕТУ ДА НЕ Е ФИДАНКА, ЗНАЧИ ТОЙ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е КОНТЕЙНЕР...
67
0
 
10
 
! Отговори
12 преди 5 години
Евро изборите са си Евро избори. Объркването на избирателите и ползването на медиите за дезинформация е един от признаците за разпад на демокрацията.
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айдеее червивите вече се нагласиха да победят на евроизборите...
65
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли масово гласуване, гербавите са обречени. Предпоставки за това има.
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормалните хора с нормални политически убеждения, леви, десни, центристи, безпартийни е крайно време да се обединим и да УНИЗИМ ОЛИГАРХИЧНО-КЛИЕНТЕЛИСТКАТА КЛИКА, КОЯТО СТРАШНО ЗАБОГАТЯ ОТ 2007 ТА ДО ДНЕС. НОРМАЛНИ СРЕЩУ КЛИЕНТЕЛИСТИ - ДОКОГА ЩЕ ПОЗВАЛЯВАМЕ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ - ЛЕВИТЕ И ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ СА БРАТЯ И ЗАЕДНО ИСКАТ ДОБРО НА БЪЛГАРИЯ.
63
4
 
5
 
! Отговори
Льохман преди 5 години
*** хора - принудени били да изберат герб защото алтернативата била лоша.Времето е друго, хората са други, стига с това клиширано мислене!
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички на евроизборите за листата на БСП, и леви и десни и центристи, за да предизвикаме предсрочни избори, после кой за коя партия си е да си гласува. На кметските избори всички за невинната дясна Иванчева - ОПРАВДАНА, ЧЕ НЕ Е ВЗЕЛА ПОДКУП, И осъдена че го била била искала, но изгонила Ваклин, невероятно решение дами и господа. Иванчева кмет на София. Промяната срещу олигархията зависи от всеки от вас!!!
61
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
принуден съм да гласувам за ГЕРБ , защото алтернативата е отчайваща
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем, че от първия ден когато на власт е БСП вие почвате, слугите на олигархията от капиталисти с подривната си дейност. Сега за новодомците добре, че бяха американците да ви покажат кафевите ***. Колкото и да плюете по БСП, олигархичните п о д ло ги, народът вече се усеща на чия страна е олигархията и усеща страха на олигархията от Корнелия.
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ако е заприличала на лоена топка ,вечния Мадуро на какво прилича!На трепетлика ли?
58
1
 
4
 
! Отговори
будала преди 5 години
А кой да е на власт патерицата на Мутрите от едно шоу, нали? Поредната патеричка и пак премиеринът да е същия, нали...Няма ли да призовеш да не се гласува,а?
57
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тая е заприличала на лоена топка, откакто е генерален секретар на БСП-то! Ако стане премиер ще се разтече като Джаба! *** и се на жената и не иска да спира!
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стъпка 1: Оставка на мутрите 3!Стъпка 2: Никога повече БСП на власт!
55
5
 
10
 
! Отговори
цитат от Афера преди 5 години
Народе!!!Разгневи се!!!ЧЕЗ иска 68% повишение на цената на тока за битови абонати!<br>Вторник 23.04..2019 пред КЕВР е насрочен протест! Да се включим!<br>ГЕРБ искат да ни уморят!
54
3
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Въобще не ги интересува Европа и европейските политики... - те си искат само властта...
53
2
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НАЙ-ЧУДНО МИ Е : НА КОГО "МУ ДРЕМЕ" -КАКВО ЩЕ ИСКА ПАРТИЙЧЕТО -Бе-Си-Пи !?!? ДРЕМЕ ИМ САМО НА КОПЕЛДАЧЕТАТА НА БИВШАТА ПАРТОКРАТСКА НОМЕНКЛАТУРА НА ЖИВКОВАТА БКП / УСР-ПЕДЪР СТАНИШЕВ БОНЕВ И СИЕ... / !!!! И ОТБЕЛЕЖЕТЕ ,АЗ СЪМ С КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЗБИРАНИЯ !!! ЧОВЕЦИТЕ СА КОЛЕКТИВНО ОБЩЕСТВО ,НЕ ЧАСТНО !!!
52
4
 
7
 
! Отговори
Ох преди 5 години
милата ми тя - парички няма за ново костюмче, но за плюскане явно има............. Гадост !!!!
51
2
 
3
 
! Отговори
цитат от Афера преди 5 години
олемият предател е страхлив, сине. Инак няма да е предател, а враг. Мария Лалева, Живот в скалитеМалко преди това, за свикания Консултативен съвет по национална сигурност във връзка с корупцията,АФЕРА написа,че президентът бе бламиран Не от от друг,а от Корнелия Нинова. Знаците за това дойдоха преди самия старт на Консултативния съвет, когато навън, още не влязла, на тротоара, Корнелия Нинова охотно и подробно заразказва какво щяла да предложи от страна БСП, как щяла да го предложи и
50
5
 
11
 
! Отговори
АБЕ преди 5 години
Няма ли кой да й отпери една тухла в главата на тая - гледам, че са близо до нея. Долно, злобно същество!!!!!!!!!!!!!!!!!