Евровоизборите били вот на недоверие за кабинета "Борисов" 3

След тях БСП се цели във властта, иска предсрочни парламентарни
Обновена: 19 апр 2019 13:36 | 19 апр 2019 13:35,
100
Евровоизборите били вот на недоверие за кабинета "Борисов" 3
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За БСП предстоящите избори за евродепутати са  вот на недоверие към управлението на България, а целта на социалистите е чрез тях да постигнат промяна с предсрочни парламентарни.

Още по темата
Заявка, че иска ново доверие от избирателите даде червената шефка Корнелия Нинова, след като партията регистрира листата си с кандидати за евродепутати.

Въпреки че иска да вземе държавното управление, тя призна за напрежение и различия в левицата на последния пленум.

Тогава тя представи свой списък с кандидати, но след инфарктно заседание, пленумът дописа листата й. Така в нея попадна и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който оставаше зад борда при предложенията на Нинова. 

"Не се чувствам бламирана на Националния съвет - не за пръв път, надявам се и не за последен в нашата партия ще има спорове и дебати по съдържание", смята обаче соцлидерката.

По думите й дебатите били достатъчно дълги, за да е ясно, че БСП е демократична партия и самата тя не управлява авторитарно.

"Имахме различия. Имахме 11 часа разговори. Затворихме листата и това е краят на спора - тръгваме заедно с цел да бъдем първа политическа сила", обясни Нинова.

Относно кандидатуратаси за евродепутат Иво Христов, вече бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев,коментира: "Не само че нямаме конфликт с президента, но и има съвпадение във възгледите от самото начало на неговата кампания, та до ден днешен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви победи, какви 5 лева! Какво решават изобщо изборите на евро депутати! Щели да си разделят бройките по равно и к'во! Идва време за море!
88
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да пишат простотии герберастките ***,това няма да спаси ГРОБ отиващи към небитието...
87
8
 
11
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 5 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До !!!*** завижда на Станишев и иска и тя малко да се поцелува на Орлов мострано и е за Орлов мост. Да продължава да се целува с козите на хората. След изборите друго ше и дадат да целува :)
85
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заявка, че иска ново доверие от избирателите даде червената шефка Корнелия Ниноватя първо да иде да си купи шампоан и да си измие мазната коса. И да не забрави да върне парите от Техноимпeкс.
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя като футболиста на годината не може да се целува и прегръща!Недостижим е той.
83
3
 
10
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Целият този вой се случва, защото *** завижда на Станишев и иска и тя малко да се поцелува на Орлов мост.
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма наглост голямо безочие са вашите политици. Какви други да са. Каквото племето такива й управниците. Гласувал съм за пръв и последен път в началото на 90-те за безпартиини. Но се оказа че безпартиини се изписаха стари Комунисти. Така се ядосах че изхвърлих телевизора през терасата. Тогава казах няма да гласувам за Комунисти, за децата на комунистите и за внуците на комунистите. Имали някой да не е бил комунист от тези за които гласувате. Някой ако знае да каже.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На евроизбори гласуват два милиона. Съобщиха че били напечатани 7 милиона бюлетини... явно паниката е голяма, да не излезе народа да гласува масово
80
8
 
11
 
! Отговори
симов преди 5 години
Тази гнусна лъжлива крава Нинова, е за затвора ,а не да плямпа глупости ,които никога няма да се получат ......
79
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10год кражби и разпродажби.Стига вече!Суджуци,апартаменти,ало Вальо,ало Банов,от много "Ало" стана мамата си....ло
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСтъпка 1: Оставка на мутрите 3!Стъпка 2: Никога повече БСП на власт!..................Така, както те гледам никога няма да проходиш миличък
77
5
 
8
 
! Отговори
ццццццц преди 5 години
До АнонименКОЯТО СТРАШНО ЗАБОГАТЯ ОТ 2007 ТА ДО ДНЕС------------------------Майтапиш се. Това е правописна грешка, нали - 2007 ? Моляяяя !!!! ОТ 1944 НЯКОИ И ДО ДНЕС НЕ СЕ НАЛАПАХА - КЪДЕ ИЗПУСНА ТОЗИ ПЕРИОД И АКО ОБИЧАШ НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА. ХИЛЯДА ДЕВЕТСТОТИН ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТА Е НАЙ-ЧЕРНАТА ГОДИНА В НАШАТА ИСТОРИЯ, А ти удобно я забравяш. Срам нямате ей !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
76
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъното, дъното...
75
3
 
5
 
! Отговори
ехооооо преди 5 години
До АнонименВреме е апартаментчиков и спа терасите да ги засилим с асансьорите им към място с регламентирани разходки и ол инклузив осигурен от държавата...................Всичко по реда си. Първите места там са запазени за по-изпечените и обиграни мошеници и крадци - за да ме разбереш - тези, цитирани по-долу и още много-много други знайни и незнайни до девето коляно. Я ми се разкарай от главата.
74
3
 
6
 
! Отговори
тихо преди 5 години
До АнонименНа твое място би ме било срам да споменавам имената на тези крадци, камо ли да ги давам за пример. Всичко при вас е тотално изкривено. М ало умна работа ей. Няма кой да ви повярва. Е, освен тези с промитите мозъци като теб. Жалки твари сте вие.
73
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОРНЕЛИЯ ГОВОРИ ИСТИНИРАДАН КЪНЕВ СЪЩО ГОВОРИ ИСТИНИЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СЪЩО ГОВОРИ ИСТИНИХРИСТО ИВАНОВ ГОВОРИ ИСТИНИДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ГОВОРИ ИСТИНИХора, какво още трябва освен да заставим нормалните партии да се обединят срещу суджушко-апартаментно-терасовидно-фасадната демокрация с медийна свобода като в Мали, Етиопия, Уганда...(трийте трийте, хаквайте, всичко е ясно и ние не сме прости, събираме доказателства)
72
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е апартаментчиков и спа терасите да ги засилим с асансьорите им към място с регламентирани разходки и ол инклузив осигурен от държавата
71
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери крадливи, кой ще ви гласува за Ал Йорданов или за свинетка? Това са куци коне.
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Льохманчервените са си същите, гербавите също...