Визия от СДС: Европа има нужда от реформа!

ЕС трябва да се съхрани във вида, в който е създаден
Обновена: 19 апр 2019 22:01 | 19 апр 2019 21:21,
25


Европа има нужда от реформа. Това обяви лидерът на СДС Румен Христов в "Денят ON AIR".

Според него Европейският съюз трябва да бъде съхранен във вида, в който е създаден. Христов също така допълни, че България има нужда от влизане в еврозоната и поскъпването на цените при въвеждането на еврото няма да е толкова сериозно.

Още по темата

"Не е добре, че хората не чуват основните послания на партиите за евроизборите. Говорим за бъдещето на Европа и България. Те са свързани с политиките и платформата, които ще бъдат предложени от формациите. Ние искаме обединена Европа. Европейският съюз има нужда от реформи. Той трябва да бъде съхранен във вида, в който бе създаден", каза Христов.

Според него България спечели много от членството си в ЕС. Имаме договореност за 4,5 милиарда за следващия програмен период. Имаме нужда от влизане в еврозоната и "Шенген", посочи още той.
"Няма да има поскъпване на цените след въвеждане на еврото, то ще е с някакви стотинки. Ще бъде безболезнено. Между 2 и 3 години ще изкараме в чакалнята на еврозоната", каза Христов.

Лидерът на СДС също така подчерта, че в момента Европа е заплашена от разпад заради навлизането на крайно леви и крайно десни партии. Христов бе категоричен, че Съюзът на демократичните сили иска повишаване на пенсиите и заплатите на българските граждани.

"Ние подписахме споразумение с ГЕРБ за евровота. Европа е заплашена от разпад заради крайно левите и крайно десните партии, които набират сила. Това не е добре за съюза. Трябва пълна мобилизация на тези избори. СДС вече формулира тезата - евро гражданин, с евро доходи. Искаме повишаване на БВП, пенсиите, заплатите", сподели Христов пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Има крайно Леви, крайно Десни и крайно Крадливи, към които се числят клонингите на някогашното СДС. Последните се разпознават като "борци" с корупцията, ни всички са на издръжка в определени централи, банки, фондове срещу никаква работа.
20
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
И с кого ще правите реформа в Европа: с даскала от Шуменския университет Сандо Йорданов, с Кабаиванов или със селския хитрец Лукарски! Не виждате ли, че селянинът от Шума се готви да ви преджоби емблемата на СДС - лъвчето и да ви тегли шута! Тий на кражби е свикнал, с тях купи шест апартаменти, наскоро купи седмият, сцена 1,6 млн.лв на цена 600 хил.лв, но Гешев не смее да го пита как за 10 години е спестил толкова лева....Този краде и със задните си части, селянинът от с.Шума!
19
0
 
2
 
! Отговори
баста преди 4 години
СДС в България никой не ви ЩЕ.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
GERB CHTE POSLEDVAT SADBATA NA SDS, CHTE BADAT ZABRAVENI.
17
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
референдум за излизане или оставане в нато и ес аз съм за мир и дружба нежелая да участвам в никакви блокове и сащ да ми нареждат какво да правя
16
1
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Демократи в коалиция с диктатор ще реформират ЕС, браво шиз ита!ужас
15
1
 
11
 
! Отговори
Вече сте минало преди 4 години
Марш обратно на политипеското Бунище,там,където е най-достойното място за убийците на народ,държава и Родина!Докато чакате присъдата на Господ и на Кьорава Темида повече от четвърт век,получихте присъдата на Народа!Анатема на доносниците на ДС, сатрапите и шутовете на комунистическата номенклатура,които изкормиха,окрадоха и продадоха Държавата!
14
1
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Тия и за зомбита не могат да минат-абсолютни политически трупове!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
KOI BEE PA TEE?
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СДС са най-големите преустройчици. Преустройство, преустройство, преустройство. Не използват българската дума, защото сега са чуждопоклонници на друга сила. Преди щяха да използват думата перестройка.
11
1
 
13
 
! Отговори
Мен преди 4 години
И как ще я реформирате бе?Ако го направите како в България, пази боже.Всъщност, кой изобщо ще ви разреши нещо да пипате.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те са просто десни или са десни и прости?
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде се хванаха Герб с тия от СДС станали известни като мръсниците.....идват и съкращават всички....на тяхно място нови "по-компетентни"Мизерници
8
1
 
12
 
! Отговори
Иван Костов преди 4 години
кво беше СДС?
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като така успешно реформираха България и българите така оцениха направеното, че ги превърнаха в партия с един файтон членове, сега са решили да реформират и Европа... Амбициозно!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние не сме забравили , при "основаването" на СДС-то кой гооснова , и как излезе приказката : "тия не смеят да си обръснат брадичките , щото отдолу ще лъснат петолъчките " !
5
1
 
21
 
! Отговори
И тия преди 4 години
Били десни. Не сте десни, прости сте.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България няма нужда и от СДС спонсорирано от Сорос!
3
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо пред(сед)ателят на Съюза на Държавна Сигурност цитира Свободен Никакъв Желязков - Гаджев?
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tия звучат като комсомолски секретари. Не разбраха ли, че ЕС е модел от доброволно създаване на псевдо-колонии. Привличат се нови по-малки държави, на които им се налагат неизпълними правила и понеже част от вождовете им се налапат с пари, апартаменти и други придобивки, то те продължават да вярват в някакви илюзорни материали. В същото време им се разбива всяка собствена структура, с цел да се контролира всичко отгоре.Освен да затворим и последните реактори в Козлодуй, че СДС да съществува.