Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!

Режисьорът обеща да работи за хората
22 апр 2019 12:40, Йордан Бързаков
257
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!
Снимка: БулФото
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма.
Още по темата
Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.
 
"Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости", коментира Слабаков. 
 
Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на "войводите" има достатъчно разумни хора. 
 
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите. 
 
По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може "двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува".
 
За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.
 
"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той. 
 
Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции - "Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос."
 
„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Андрей Слабаков. 

257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
19
 
! Отговори
Krom преди 2 месеца
Не зная хора, но някак изпитвам погнуса от този екземпляр който неистово търси своите пет минути слава. При всички български водещи, по най шумния и неинтелигентен начин - направо е гротеска. На коя си отгоре компетентност и на коя си отгоре култура - гледах преди време как се опитваше да наложи "правото" си да пуши навсякъде без да се съобразява с другите … да кажа, направо е тъжно.
142
2
 
10
 
! Отговори
Край преди 2 месеца
Все пак обещавам че ще гласувам за него ако си изпере кичарата и брадата и спре цигарите за 1м.
141
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 2 месеца
Тоя къщичка за птички дали е сковал през живота си.
Верно че сам издържаше цеха на Булгартабак в Гоце Делчев ама за това трябва ли да го правим депутат.
140
3
 
2
 
! Отговори
140- продължение преди 2 месеца
Та Бареков бе ключова фигура в отбора на консерваторите в Европарламента и на негова сбирка в София дойдоха цяла група от консерватори, докато на сбирката на Джамбазки нямаше никой. Джамбазки бе лай-то пускало доноси срещу Сидеров на хора от консерваторите и после отричаше за това , а по АЛФА показваха писмото на този червей. Нито Джамбазки нито ти ще бъдете евродепутати , а хората ще изберат човекът от АТАКА владеещ 4 езика и избран от народа чрез мажоритарни избори.
139
2
 
2
 
! Отговори
Брой до 12 преди 2 месеца
При възможностите на интернет спокойно може да се премине на обучение от дома, който пожелае. Това ще спести боя в училище и стреса от бой в училище. Който желае, може да учи от дома си. Ако се нуждае от социум, има спортни и други клубове, центрове за деца. Училището не е единствената форма на обучение. В момента то е като казармата от соца. Затова и учениците го мразят и чакат ваканциите, а когато завършват, крещят по цели нощи по улиците.
138
1
 
12
 
! Отговори
Krom преди 2 месеца
Ох, много слузесто бе … стига вече. На тоя може би ще му направят отделна кабина където да кади непрекъснато. Тоя 10 минути не може да изкара без да захапе фаса. Точно това ли нещо да ме представлява пред Европа? Моля нека де не е той нито не по малко противната му жена. Хайде по добре да не са.
137
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 месеца
Този е напълно откачен или подкупен от рано . Този си няма представа от това какво направи Бареков? Абе това ,че си с брада не значи че си войвода. Та Бареков защити буквално българските шофьори на тирове заемайки страната всеки от тях да се прибира на 20 дена в къщи, да получава дневни командировки и да не СПИ В КАБИНАТА КАКТО ГЛАСУВА ДЖАМБАЗКИ , А ДА СПИ В ХОТЕЛ ЗА СМЕТКА НА РАБОТОДАТЕЛЯ.Има записи на предаването на Бареков и Байрактаров и всеки може да чуе позицията на Бареков. Ти си луд!!
136
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Първо правило на ЕУъската администрациа я е:

Който не цепи ще го разпорят.
135
0
 
1
 
! Отговори
пу преди 2 месеца
Слабакож, гледай теб да не цепнат. Колкото до родителите, много си ***, както казват колегите ти, Комиците. И към родителите, както и към учениците, трябва подход. Например, никой родител не изпраща детето си на училище, за да го бият учите4ли или съученици. Много малко е застъпена индивидуалната форма на обучение - използва се само в краен случай. Нищо не се прави за самостоятелно учене от дома чрез работа с компютър.
134
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Със сигурност няма да им цепи басмата в европарламента, защото няма да стигне до там
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разкарайте го!
132
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До до Шопо
Ееее! Душек е едно, матрак си е съвсем друг артикул. Сложи му Тергиев или Фасов, отново няма да сбъркаш. А като си спомниш, че баща му бе истински мъжкар, светла му памет.
131
2
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 месеца
За да влезне в Европарламента другаря Слабаков, първо е редно да го минат на пароструйка и да го обезпаразитят, хубаво е и да го подстрижат малко, за да не оставя гривата му мазни петна по евродепутатския костюм ... !!!
130
1
 
4
 
! Отговори
Жустис преди 2 месеца
законите ги предлага еврокомисията

не депутатите
това им е прочутата демокрация
129
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя пък след петата ракия си помисли, че може да влезе.
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Господи прибери си вересиите! Моля те! Съвременния Бай Ганьо! На всичко отгоре и "културтрегер". Хаха! Къде ги икопаха някои индивиди за предстоящите европейски избори. Ал.Йорданов, този и да не споменавам другите "изтребители".
127
0
 
2
 
! Отговори
Жустис преди 2 месеца
Само че европарламаМЕНТА не е законодател
това не се чува често

пак ни взеха за мезе
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не се тормози, няма да влезеш.
125
1
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 2 месеца
Със Юнкер ще са си лика прилика двамата с малко късмет туй е следващия президент на ЕС. Няма по подходяща кандидатура ама да си признае и че спи със мъже или дърти бабии да си обръсне краката и с къса пола.
124
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никога не е късно човек да стане за резил.