Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!

Режисьорът обеща да работи за хората
22 апр 2019 12:40,
257
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!
Снимка: БулФото
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма.
Още по темата
Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.
 
"Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости", коментира Слабаков. 
 
Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на "войводите" има достатъчно разумни хора. 
 
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите. 
 
По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може "двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува".
 
За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.
 
"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той. 
 
Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции - "Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос."
 
„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Андрей Слабаков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
2
 
! Отговори
140- продължение преди 4 години
Та Бареков бе ключова фигура в отбора на консерваторите в Европарламента и на негова сбирка в София дойдоха цяла група от консерватори, докато на сбирката на Джамбазки нямаше никой. Джамбазки бе лай-то пускало доноси срещу Сидеров на хора от консерваторите и после отричаше за това , а по АЛФА показваха писмото на този червей. Нито Джамбазки нито ти ще бъдете евродепутати , а хората ще изберат човекът от АТАКА владеещ 4 езика и избран от народа чрез мажоритарни избори.
129
2
 
2
 
! Отговори
Брой до 12 преди 4 години
При възможностите на интернет спокойно може да се премине на обучение от дома, който пожелае. Това ще спести боя в училище и стреса от бой в училище. Който желае, може да учи от дома си. Ако се нуждае от социум, има спортни и други клубове, центрове за деца. Училището не е единствената форма на обучение. В момента то е като казармата от соца. Затова и учениците го мразят и чакат ваканциите, а когато завършват, крещят по цели нощи по улиците.
128
1
 
12
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Ох, много слузесто бе стига вече. На тоя може би ще му направят отделна кабина където да кади непрекъснато. Тоя 10 минути не може да изкара без да захапе фаса. Точно това ли нещо да ме представлява пред Европа? Моля нека де не е той нито не по малко противната му жена. Хайде по добре да не са.
127
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Този е напълно откачен или подкупен от рано . Този си няма представа от това какво направи Бареков? Абе това ,че си с брада не значи че си войвода. Та Бареков защити буквално българските шофьори на тирове заемайки страната всеки от тях да се прибира на 20 дена в къщи, да получава дневни командировки и да не СПИ В КАБИНАТА КАКТО ГЛАСУВА ДЖАМБАЗКИ , А ДА СПИ В ХОТЕЛ ЗА СМЕТКА НА РАБОТОДАТЕЛЯ.Има записи на предаването на Бареков и Байрактаров и всеки може да чуе позицията на Бареков. Ти си луд!!
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо правило на ЕУъската администрациа я е:Който не цепи ще го разпорят.
125
0
 
1
 
! Отговори
пу преди 4 години
Слабакож, гледай теб да не цепнат. Колкото до родителите, много си ***, както казват колегите ти, Комиците. И към родителите, както и към учениците, трябва подход. Например, никой родител не изпраща детето си на училище, за да го бият учите4ли или съученици. Много малко е застъпена индивидуалната форма на обучение - използва се само в краен случай. Нищо не се прави за самостоятелно учене от дома чрез работа с компютър.
124
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност няма да им цепи басмата в европарламента, защото няма да стигне до там
123
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разкарайте го!
122
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до ШопоЕеее! Душек е едно, матрак си е съвсем друг артикул. Сложи му Тергиев или Фасов, отново няма да сбъркаш. А като си спомниш, че баща му бе истински мъжкар, светла му памет.
121
2
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
За да влезне в Европарламента другаря Слабаков, първо е редно да го минат на пароструйка и да го обезпаразитят, хубаво е и да го подстрижат малко, за да не оставя гривата му мазни петна по евродепутатския костюм ... !!!
120
1
 
4
 
! Отговори
Жустис преди 4 години
законите ги предлага еврокомисиятане депутатитетова им е прочутата демокрация
119
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пък след петата ракия си помисли, че може да влезе.
118
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господи прибери си вересиите! Моля те! Съвременния Бай ***! На всичко отгоре и "културтрегер". Хаха! Къде ги икопаха някои индивиди за предстоящите европейски избори. Ал.Йорданов, този и да не споменавам другите "изтребители".
117
0
 
2
 
! Отговори
Жустис преди 4 години
Само че европарламаМЕНТА не е законодателтова не се чува честопак ни взеха за мезе
116
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се тормози, няма да влезеш.
115
1
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Със Юнкер ще са си лика прилика двамата с малко късмет туй е следващия президент на ЕС. Няма по подходяща кандидатура ама да си признае и че спи със мъже или дърти бабии да си обръсне краката и с къса пола.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не е късно човек да стане за резил.
113
0
 
1
 
! Отговори
до Шопо преди 4 години
Шопе,Матраков на български е Душеков, все пак говориме за ВМРО, нека акоо не БГ то поне Турче да ползваме, ама толкова гнусно е чуждоте Матрак, что токое, вас ис дас, ха ха ха
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!няма щото няма да влезеш. И по-добре, че аман от каскети, дето само ни излагат в ЕС.
111
0
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Матраков,Матраков !!! И ти си една гайда...