Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!

Режисьорът обеща да работи за хората
22 апр 2019 12:40,
257
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!
Снимка: БулФото
Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма.
Още по темата
Това заяви пред Нова режисьорът и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО Андрей Слабаков.
 
"Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости", коментира Слабаков. 
 
Той обясни, че е бил поканен лично от председателя на ВМРО Красимир Каракачанов и се съгласил, защото видял, че мислят в една посока и в листата на "войводите" има достатъчно разумни хора. 
 
"Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на някакви семейства?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други семейства - сбогом, не ме интересува дали са леви, десни или централни", обяви 4-ият в листата на войводите. 
 
По думите му, в Брюксел много искат да направят федерация, за да може "двете държавици Германия и Франция да управляват всички останали и да им се слугува".
 
За свой основен приоритет Слабаков посочи образованието.
 
"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, заяви той. 
 
Режисьорът не подмина и темата с ромската престъпност и защити крайните си позиции - "Аз се изказвам крайно, защото имам познати образовани и свестни цигани и не искам някаква група хора да им петни целия етнос."
 
„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Андрей Слабаков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
6
 
! Отговори
въглехидрата ще го преди 4 години
Да бега да си купи от ефтинкия течен въглехидрат, и да глъта след всяка сутрин, обед и вечер 10 супени домашна, бакалийска и мазетна въглехидратна медицина.Да се варди от шоколада и да не подслажда кафето с диабетни ускорители.Ако приятелят му каже че маьонезата му е станала сладка та шекерно-шербетна, да се сапре и с алкохола за да не му изсъхнат краката.
109
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, този темерут в европарламента... Мистър *** Европейски хахаахахахахах
108
2
 
3
 
! Отговори
Jersey преди 4 години
Аз так бих си мечтал Българската евролиста - Батето Славков, Тодор Колев, Джоко Росич, Слабаков старши, Григор Вачков , Георги Минчев ... айде и Джамбазки, щото е пич и тн. Пък да видим какво щеше да стане! "Мъ те хорррта цел живот чекат да станат еврудупетати..." - както би казал Тодор Колев!
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баща му беше свестен мъж, поклон. Ама както знаем природата си "почива" понякога.
106
0
 
13
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
И този се продаде на популистите за пари....
105
0
 
15
 
! Отговори
Ь преди 4 години
Поредният Бареков , който се взима на сериозно. Абсолютен ...... е този .
104
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не помня баща му, когато беше депутат "да не е цепил басма" на някого. Кротуваше си там. И тоз, и той вече започнал да говори, като политик. Голямото българско семейство, дрън, дрън.
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ШкембеВойвода каза паспортите по 5000 евро !! БЕЗ ПАЗАРЛЪЦИ
102
1
 
10
 
! Отговори
Златко преди 4 години
Глобализация - ако щете изпратете и деда си Тоша, все тая, силните решават всичко. Ще им трътнете на бай германец или на бай французин. Ами те гледат на България като на аборигенски бивак, бе ! Бивши империи не могат и да искат да гледат на некви периферни малки държавици със уважение, просто не могат.
101
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабаков: Няма да им цепя басма в европарламента!Ще им накривиш капата. На ясно са колко струват повечето българи.
100
0
 
26
 
! Отговори
бай х преди 4 години
срам и резил е ако такива пропаднали типове ни представляват в Европа .....
99
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабаков може и да не им цепи басма, но и от ЕП няма да му цепят басмата, на тези изказвания. Там достойни са делата, не приказките, както е в нашата държава
98
1
 
28
 
! Отговори
Лоренцо преди 4 години
Андрейчо най много да им задими цялата зала на европарламента, Като седне с аборигенския си вид,със цигарката в уста! В едната ръка биричка, краката в/у масата, като на селска седенка;)) Само това може това пишман ,,режисьорче,, на филми на които никой нормален не им знае дори заглавията/да не говорим за бройка/ камо ли да ги е гледал през живота си!
97
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да обещава каквото си иска, така или иначе няма да го изберат. Те водача в листата си няма да клусират, а какво остава за следващите в списъка. Не знам тоя дали наистина си вярва или просто играе роля за която му е платено. Да си се връща в глупавите ТВ предавания и реклами на хапове и матраци - там му е силата
96
1
 
19
 
! Отговори
Дъно.. преди 4 години
Мислех си, че няма как да паднем по-долу от евродепутат като Бареков, а то можело...имаме уникалната дарба да копаем дъното...
95
1
 
1
 
! Отговори
щктщ преди 4 години
До Панталеевмомче, ти кой клас си
94
6
 
19
 
! Отговори
Местата в ЕП преди 4 години
БСП - 7Герб - 6ДПС - 4Тези кафевите къде се бутат в "А" група!?
93
2
 
20
 
! Отговори
до 102 преди 4 години
Андрейчо, ти ли си бе ?Бегай да си измиеш първо жълтите зъбки и после се върни пак да пишеш.
92
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да пази България. Опа. Вече и Той не може да я спаси.
91
0
 
11
 
! Отговори
334 преди 4 години
Недей, че ги изплаши!