ДПС "залага на младите", представи листата без Пеевски

Орхан Мурад с подарък по идея на Доган - устройство за незрящи
29

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ние залагаме на младите" е слоганът на кампанията на ДПС за евроизборите.

Водач на листата е председателят на партията Мустафа Карадайъ, след него са депутатът Делян Пеевски, лидерът на Младежкото ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Искра Михайлова и зам.-изпълнителният директор на Държавен фонд "Земеделие" Атидже Алиева-Вели.

На следващите места са Севим Мусак, Станислав Анастасов (министър на околната среда и водите в кабинета "Орешарски"), Сюлейман Сюлейман, Антоанета Асенова, Гюлфие Парушева, Петър Чобанов (министър на финансите в кабинета "Орешарски"), Сюзан Мехмедова, Синан Пехливанов, Танер Кабилов, Сунай Якуб, Ертен Анисова и Цветан Енчев.

На представянето в столичен хотел всеки един от тях каза годините си и областите на професионалните си интереси. Единствен Делян Пеевски не присъства в залата. Той беше представен от водещите на събитието като "утвърден политик и авторитет сред избирателите на ДПС", предаде БТА.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ беше посрещнат в залата с бурни аплодисменти и скандирания "ДПС".

"Ние залагаме на младите. Винаги в ДПС младежите са имали глас, място за идеи, инициативи, понякога дори изпреварващи и винаги с достойно представителство. Младежкото е вградено в темелите на ДПС. Този модел тръгва от нашия почетен председател Ахмед Доган", заяви Карадайъ.

Председателят определи листата на движението като най-младата, най-добрата и печеливша. "Те знаят и могат. Те са отговорни и активни политици, не само в партията. Те могат да реформират Европейския съюз. Те са това, което националистите и популистите никога не могат да бъдат. Те са и експерти, и дипломати, и политици, и основни носители на европейските ценности", отбеляза председателят на партията.

По думите му представителите на ДПС в европарламента ще са основни двигатели на реформите в ЕС, двигатели на възраждането на основополагащи идеи и ценности на съюза. "Заедно ще направим Европа по-силна и по-единна. Нашата листа гарантира победа", каза още Карадайъ.

На представянето присъства и певецът Орхан Мурад, който получи смарт устройство за незрящи като подарък от ДПС по идея на почетния председател на движението Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
това е позор мустафа и пеевски 30 години използват тези работливи хора заполит цели хората нямат в 21 век радио телевизор зъби в устата ама ще пращасулъо и пулъо в брюксел
25
0
 
1
 
! Отговори
Рогата брат преди 4 години
Браво, а дрогаря станишев се ожени и му пораснаха рога по-големи от европарламента...
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПАК Е ПОДВЕЖДАШТО ЗАГЛАВИЕТО
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимките изглеждат някак празни без Пеевски...
22
0
 
17
 
! Отговори
www преди 4 години
ТАЗИ СВ ИНЯ И В ТОАЛЕТНА ДА ГО ЗАТВОРИШ ЛАФКА ЩЕ ОТВОРИ..
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щом първия по списък е решил да събере възможно най много гласове и да ги отстъпи на втория в списъка,явно втория иска на всяка цена да се сдобие с европарламентален имунитет! а пътят на младите в политиката е да гласуват, подкрепят и слушкат по опитните! нещо като чираците навремето!
20
0
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Одъртя ли Пеевски?
19
1
 
16
 
! Отговори
гьонсуратлък преди 4 години
Вие да не мислите,че всички турци гласуват за ДПС.Ако беше така,то не 10-на % ,а минимум 30% щеше да събира ДПС-ту.Гласува само матриала.Червения матриал за БСП и патерици,синия матриал за ГЕРБ и патерици,турския матриал за ДПС и издънка ДОСТ,будалите за останалите патерици като патрЕотите.
18
1
 
15
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Медито Доган явно след "изявите" на непълнолетната дъщеря на Орхан Мурад,та затова е наредил на Карадайъ,да му подарят устройство за незрящи, и той да я види.
17
15
 
15
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Ужас. Хора, внимавайте. Нали ви е ясно, че ако БСП спечели и поиска властта ще се коалира пак с ДПС. И тогава Пеевски може да стане и министър на вътрешните работи.
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС-то заложило на младите, а не на турската лира. Между впрочем, младите им са фалирали като и валутата на южната ни съседка, в която много от симпатизантите им се преселиха през възродителния процес. Тук останаха само ченгета и предатели на турците като Ахмед Доган, Лютви Местан и някой други.
15
2
 
38
 
! Отговори
123 преди 4 години
Турците да гласуват пак за тоя де затри Булгартабак и после да се чудят що живеят бедно.
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тези лица на първите редици, няма нужда от реклама. И защо ли трябва водещият листата да я оглавява, след като по презумция ще се откаже от избора. Не е ли това класическо, плоско лицемерие. За толкова глупави ли ни имат?
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС е ДС. Като ни кажат "листата на ДПС", значи говорим за листата на ДС.
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафия, олигарси, #КОЙ...
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако види дъщеря си ще върне смарт устройството.
10
2
 
34
 
! Отговори
:) преди 4 години
Шиши бил"утвърден политик и авторитет сред избирателите на ДПС"----Виц на годината....
9
2
 
31
 
! Отговори
K6 преди 4 години
Тук във форума само си приказваме празни приказки и Прасчо ни се подхилва от страни големи баламурници сме си така ни се пада
8
3
 
33
 
! Отговори
??? преди 4 години
Интересно:Първият ако го изберат щял да се откаже,вторият не уважава българския парламент,четвъртата девойка на 61.Председателят плаче като Тити,Орхан се гордее със Сузанита въобще голям майтап.
7
4
 
39
 
! Отговори
анинимен преди 4 години
Български турци, събудете се. Почти 30 години ви лъжат, манипулират и ви държат в невежество. Опомнете се! Не гласувайте за тази средновековна, султанска организация_ ДПС!