Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов

Боксовият шампион ще бъде четвърти в подреждането на НФСБ
Обновена: 24 апр 2019 09:27 | 24 апр 2019 09:25, Красимир Ангелов
169
Ромът в листата на Симеонов – "Тайсъна" Даниел Асенов
Снимка: Булфото

Младият ром, който е на четвърто място в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средна Европейска класа) за предстоящите европейски избори, е боксовият ни шампион Даниел Асенов. Младият боксьор, известен с прякора си Тайсъна, е многократен европейски шампион за младежи и носител на купа "Странджата".

Той има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, посочи Валери Симеонов пред Радио "Фокус".

Още по темата
"Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб", отсече Симеонов и уточни, че от повече от 20 години този клуб се издържа от телевизията на Симеонов.

"Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият по-малък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи", коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов. Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова, която в момента е областен управител на Стара Загора.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнес. На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
6
 
! Отговори
боксьор преди 4 години
То, добре момчето е шампион по бокс. Няма проблеми с това че друг етнос (не са се свършили българите все пак, ама както и да е ). Аз, искам да знам, това момче, бокьорче с какво "АйКю" е и колко езика говори добре като изключим майчиният му език ? Все пак ще ни представлява пред цял свят, а не на ринга. Там се иска мислене, оценяване на ситуации, а не размахване на юмруци. Не ме разбирайте погрешно. Просто не искам да ни представлява невежа, независимо от кой етонс е! Инак и Бат Сали става.
79
1
 
11
 
! Отговори
изперкел преди 4 години
не е достатъчно тъмен - не става за европа!!
78
2
 
4
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
Тайсъна има ли АйКю за Европейски Лидер - дали хората примерно в Холандия са ОК да зависят от Евро-депутати, за които не са гласували, но гласат им в Евро-парламента, тежи колкото и на депутат за който пряко са гласували?! ЕСССР е смърт на цяла раса, култура и континент!!!!
77
2
 
6
 
! Отговори
марая гейбриъл преди 4 години
днес съм на езда и много друса...приятно е! Трябват ни повече Тайсън в Брюксел!!
76
2
 
7
 
! Отговори
Цачев преди 4 години
НФСБ да включат и афро черен в партията си че да стане ясно на всички че са бутафория на дясна и патриотична партия. Симеонов и Сидеров са менте фашаги спонсорирани от държавния бюджет.
75
1
 
7
 
! Отговори
евро-жендер преди 4 години
от кой жендер е, щото иначе не е достатъчно тъмен, Еуропа да го удобри?!
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не се знае, ако в ЕП почнат да се бият като в украинската Рада, може да свърши работа. Нищо, че е категория перо, на ония геове малко им требе.
73
2
 
4
 
! Отговори
опси преди 4 години
на тия ще им се падне бюлетин номер 4 и феномена 4/4 ще вкара Тайкъна в Сената на НовоРим-ският Съюз, муахаха...
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо шампиони по математика и други науки малко ли имаме?Не че нещо, но бокса не знам да е дисциплина в евро-парламента.Пак добре че не го сложиха за сърдечен хирург или проектант на мостове. Като гледам квалификация даже най-бегло не гледат.
71
0
 
9
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
До Горан Ми, да бяха издигнали и Гришо... Той също има високи спортни постижения, а и пари си има...Гришо не става, не е достатъчно църн.
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко има на матурите по български и математика?
69
3
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Д-р.Балевски-Симеонов да издири и старата туркиня ,която блъскаше на Капъкуле,за да се прави на патриот...
68
1
 
16
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Все си мисля, че всеки, независимо от кой етнос е, трябва да работи това, за което е учил и му се отдава! Този млад шампион, поклон и уважение към постиженията му, разбира ли от политика, изобщо знае ли с какво ще се занимава в Европарламента, та се е съгласил да влезе в тая листа? Или е там само заради депутатската заплата? Защо обърквате ума на това младо и талантливо момче???
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво симеонов, с това проби дъното, после се чуди защо хората вече не те подкрепят, вкарай и ислямисти в листите и чакай подкрепа от българите християни. егати тапанара
66
2
 
9
 
! Отговори
Itsob001 преди 4 години
Симеонов....остави момчето да се занимава с това което разбира (бокса).Не го хвърляй на кучетата.Дай му шанс в спорта,а не политиката.
65
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям майтап ще е, ако с преференции тоя швед успее да влезе в ЕП. Трябва само някой да научи събратята му как да гласуват и тогава WC ще остане с пръст в устата...
64
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Резил!
63
0
 
15
 
! Отговори
мнозинство преди 4 години
каквато нацията, такива и кандидатите!!
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те боксьорите са прословути със своя ум :D
61
1
 
27
 
! Отговори
Гогата преди 4 години
Аеее, Валерка! Тва е европарламент, бе, не Евровизия! Баааах!