Боксьорът Даниел Асенов: Не се интересувам от политика

Той няма да участва на изборите от листата на НФСБ
25 апр 2019 09:40,
19
Боксьорът Даниел Асенов: Не се интересувам от политика
Снимка: Facebook

Даниел Асенов - ромът от евролистата на Валери Симеонов, се отказа от надпреварата и членството в националистическата партия, това става ясно от публикация на младежа във Facebook. Спортистът категорично заявява, че не е знаел в какво се забърква и че не се интересува от политика.

Още по темата
 

По 19 мераклии в битка за 17-е ни места в ЕП: Вотът на 26 май в цифри

Споделяме мнението на Даниел Асенов без редакторска намеса:

„Здравейте! Изпитвам потребност да изкажа мнението си по въпроса с нашумелия днес скандал,а именно- кандидатура за евродепутат.Грешката е може би в младостта ми,защото подходих прибързано!Не бях достатъчно добре запознат с отправеното предложение,но след като разгледах подробно фактите,помолих да бъда изключен от партията на г-н В.Симеонов.НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ПОЛИТИКА!АЗ,ДАНИЕЛ АСЕНОВ, НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ!Основната цел в главата ми е целта ми да тренирам и да се представя на максимално високо ниво на предстоящите състезания. Нямам интерес към политиката,не желая да бъде замесвано името ми в скандали.Много хора се свързаха с мен,получих доста хапливи коментари.НИКОГА НЕ СЪМ ОТРИЧАЛ ,ЧЕ СЪМ ОТ РОМСКИЯТ ЕТНОС!Всеки има право да мисли каквото си поиска,но аз бях длъжен да изразя своята позиция.Всякакви опити чрез името ми да се насажда етническо напрежение са глупави и повърхностни!Тук е момента да кажа на някои медии да не злоупотребяват,за да насаждат етническо напрежение!Народът не е глупав!Благодаря!“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Валерката се бъзика.Пробва реакциите.
14
0
 
9
 
! Отговори
Една българка преди 4 години
Умно момче за този етнос има и качествени хора
13
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, България щеше да има един честен депутат в ЕП !
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев: И аз не разбирам нищо от политика, ама Решетников ме предложи на Нинова и докато се усетя се намерих в небрано лозе. Сега ми се налага да повтарям едни до болка познати клишета за да изкарам 11 000 лв на чесец за тоалетите на жена ми !
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тънкият замисъл на Валерко беше, слагайки това момче в листата да си осигури гласовете на маалата и на всички мааали. Обаче - да, ама не.
10
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво момче! Достойна постъпка. Успехи в бокса.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре ще е и другите кандидат евро лапачи да последват примера му. За повече от десет години нашите избранници в евро парламента с нищо не допринесоха за развитието на България. Само празни приказки и обещания от едни родоотстъпници и чуждопоклонници. Благодарим, но не се нуждаем от такива габриеловци, станишевци, меидоловци и други в...ци.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Личи си, че някой го използва с предизборни цели, а после само се ежат кой е по-по-най. Цялата държава е станала такава и затова и толкова хора емигрират. Просто им е писнало някой да се изживява все умник, а бачкаторите все ***.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали той "ще защитава" нашите интереси или примерно Бареков не виждам основна разлика. Със същия успех можем да пратим Мики Маус
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Симпатичен младеж ,нека се занимава с това което умее , а не с неща който не са за него
5
3
 
15
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Ако този пост не е написан от централата на Симеонов аз още един път сюннет ще си направя! Няма как въпросния Даниел да е съчинил такъв текст с завидна граматика от точка до запетая! Просто Симеонов осъзна, че е направил грешка и сега се мъчи да я поправи!
4
1
 
22
 
! Отговори
:) преди 4 години
Публикувал написан от някой друг текст в ФейсКлюк защото ако застане пред камера няма как да го наизусти за да го издекламира.Добре е направил че се е оттеглил,да прави това което му се отдава.
3
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе, да! Точно той е писал този текст!
2
2
 
29
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Браво! Сега и мухала Слабаков да се откаже ... Ама едва ли.
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типичен пример за това, че може да не се интересуваш от системата, но системата се интересува от теб. Успех на Асенов в спорта!