Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа

Режисьорът щял да помага на Джамбазки
Обновена: 25 апр 2019 14:22 | 25 апр 2019 14:22,
57
Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа
Снимка: БулФото

Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни семейства, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на училище, са убили тяхното бъдеще! Това е инкубатор за престъпност - те остават неграмотни и нямат друг избор освен да убиват и да грабят, за да оцелеят, но те не са виновни. Тези родители унищожават децата си. Приемните семейства ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата.

Още по темата
Това каза пред БНР кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков.

Според него "циганите в България трябва да подкрепят това предложение".

Режисьорът обясни, че е приел номинацията, защото с ВМРО гледат в една посока, но уточни, че "по-скоро те мислят като мен".

Попитан зад какви каузи ще застане, ако замине за Брюксел, той отговори, че отива, за да помага на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал, защото той бил от най-работните евродепутати.

"Трябва да се измисли някакъв смислен закон за емиграцията, тъй като в Европа влизат огромна група хора, които не приемат нашата система. Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, защото те не желаят да се интегрират", допълни Слабаков.

Слабаков взе отношение и по темата "Апартаментгейт".

"Човек е невинен до доказване на противното. Странно е, че са обявени за виновни хора, преди да са завършили разследванията на съответните органи", заяви той и изрази готовност да декларира имотите си предварително, въпреки че не е длъжен да прави това.

Кандидат-евродепутатът изрази учудване, че досега нито един български представител в Брюксел не е казал и една дума за изкуство и култура и даде своята визия за проблемите в сектора.

"Трябва да има културен обмен между страните от ЕС, за да можем да се запознаваме с културните продукти на различните държави. Съществува конфекция от американски филми, а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия", завърши Андрей Слабаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брат му е човекът който може да каже две приказки на кръст,не тоя самозванец.Онзи е живял много години в Америката,и знае как излиза хляба.Плюс това един от първите върли седесари по онова време,и аз още се чудя,че Пецата пристана на БСП-то,при условие че по времето на Екогластност изяде един камион бой от ДС.Ама нали е старата генерация.... От Андрешко само бля-бля.Дай му само ракия и кафета.
52
0
 
6
 
! Отговори
Хванал си се с преди 4 години
Неправилните хора, мой човек. Нищо няма да бориш ти, колкото бориха и все още борят другарите патрЕоти, толкова и ти ще бориш. Така, че отивай да почиваш, бе се занимавай с нещо предварително обречени на провал. Определено те имаха за по- умен, ама явно каракачанката умее да манипулира добре!
51
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Андрей Слабаков да се бори с тютюнопушенето в Европа!
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ако не беше син на баща си , щеше да бъде обикновен квартален клошар - алкохолик
49
1
 
5
 
! Отговори
до анонимен 45 преди 4 години
Ако за теб най-смисления коментар от всички е този на зъболкара, в който обяснява защо пожълтяват зъбите на хората...ми е ясно защо сме на това дередже! Може би пък толкова си можем, може би средностатистическият българин няма кой знае какъв капацитет, жалка картинка!
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах интервю с него преди ден, направи изказване че къщите в САЩ (масово) били дървени, аджеба виж ги американците колко са били "назад" от нас. Сетих се че едно време, по времето на великия "правешки вожд" и до колкото помня съратник на баща му по партийна принадлежност, подобни изказвания от сорта че всички български невъзвращенци спели под мостовете и плачели за това че са напуснали България бяха декламирани до болка. Е който има глава на място нека се замисли за автентичността на сказките.
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е с комунистическа семка (родителите му бяха с прилични привилегии от бкп) се мисли за богоизбран. Само че на истинския европеец му е в пъти ясно колко раними са такива като него тъй като дълбоко в себе си той много добре знае че без роднинските му привилегии е едно обикновено ексцентрично парвеню. Личностното му състояние е силно напомпано което води до някои въпроси от психиатричен/личностен характер като симптоми на маниакална депресия или пък гранично личностно. Прозрачен е за опитния.
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките с по една тераса, Красито Каракачанов с 5. Как да не го избереш този прасок.
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този халтурчик да не бърза, нека най-напред да го изберат.Щото ВМРО се мотаят под 5,88 %, колкото е прагът
44
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
евала Dentist, един смислен и умен коментар....всичко друго- плюе се по български, за спорта и от оскотяване.
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа................защото в България неграмотност няма. Крушата "БКП" не пада по-далеко от дървото на смахнатите.
42
1
 
5
 
! Отговори
Dentist преди 4 години
Оцветяването на зъбите е естествен процес в хода на годините, който силно се ускорява с активния прием на оцветени храни и напитки като кафе, кола, тютюнопушене и др. В някои случаи оцветяване на зъбите могат да причинят някои медикаменти.Какво оцветяване се поддава на избелване?Всички видове оцветяване са податливи на избелване, макар и в различна степен. Като цяло по-добре се избелват жълтеникавите, отколкото сивкавите зъби.
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа...О, Боже! Smoking first!
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** народ, лесно се управлява! Ако искаме промяна, тябва да започнем от себе си и от родината си! Другото са приказки!
39
5
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Отлична идея, Андро! Можеш да започнеш с "журналистите" в днесбг.
38
2
 
14
 
! Отговори
Ставро преди 4 години
За този младеж най хубавата работа била да продава билетчета за музеят на тютюна в Кавала.Да си пуши и да прави оборот.Всеки си тежи на мястото.
37
2
 
22
 
! Отговори
препоръки от Европа преди 4 години
погледни сеобръсни сепострижи сеизкъпи сеизпери сеоблечи се образовай се ..и чак тогава мисли за Евро парламента
36
14
 
5
 
! Отговори
V преди 4 години
Аз предпочитам Слабаков пред Джамбазки и Каракачанов .Там по европата поне да има някой да им каже право в очите нещата .Така или иначе нищо не правят в европарламента .
35
2
 
24
 
! Отговори
Охобохо преди 4 години
И ти ли Брадаков...?!Баща ти навремето,лека му пръст се пробва в политиката и избяга с ужас.Стой си режисьор и без това нищо не твориш,а само бири си пиеш,какво ти е?Викат те чат- пат да играеш в някое предаване,не се кривиш от труд та морен вода да пиеш.
34
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посредствен режисьор, не му понасям филма.