Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа

Режисьорът щял да помага на Джамбазки
Обновена: 25 апр 2019 14:22 | 25 апр 2019 14:22,
57
Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа
Снимка: БулФото

Отнемане на децата от техните родители и отиването им в приемни семейства, които по-добре ще се грижат за тези деца. Родители, които не пращат децата си на училище, са убили тяхното бъдеще! Това е инкубатор за престъпност - те остават неграмотни и нямат друг избор освен да убиват и да грабят, за да оцелеят, но те не са виновни. Тези родители унищожават децата си. Приемните семейства ще се грижат по-добре за образованието и бъдещето на децата.

Още по темата
Това каза пред БНР кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО Андрей Слабаков.

Според него "циганите в България трябва да подкрепят това предложение".

Режисьорът обясни, че е приел номинацията, защото с ВМРО гледат в една посока, но уточни, че "по-скоро те мислят като мен".

Попитан зад какви каузи ще застане, ако замине за Брюксел, той отговори, че отива, за да помага на Ангел Джамбазки в посоката, в която той е тръгнал, защото той бил от най-работните евродепутати.

"Трябва да се измисли някакъв смислен закон за емиграцията, тъй като в Европа влизат огромна група хора, които не приемат нашата система. Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани. Интеграцията на тези хора е проблем, защото те не желаят да се интегрират", допълни Слабаков.

Слабаков взе отношение и по темата "Апартаментгейт".

"Човек е невинен до доказване на противното. Странно е, че са обявени за виновни хора, преди да са завършили разследванията на съответните органи", заяви той и изрази готовност да декларира имотите си предварително, въпреки че не е длъжен да прави това.

Кандидат-евродепутатът изрази учудване, че досега нито един български представител в Брюксел не е казал и една дума за изкуство и култура и даде своята визия за проблемите в сектора.

"Трябва да има културен обмен между страните от ЕС, за да можем да се запознаваме с културните продукти на различните държави. Съществува конфекция от американски филми, а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия", завърши Андрей Слабаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
23
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Андрей Слабаков ако го накарат да каже азбуката наизуст и да умножи дробно число ще пропадне. *** ще лобира за просвета. Смръдлив пръч
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подстрижи се бе!а после се изкъпи!
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
offfff
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Трябва да се реши проблемът с огромната неграмотност в ЕС, това създава огромни маси хора, които лесно могат да бъдат манипулирани."И защо да трябва да се реши в ЕС, защо не го решим първо в България този проблем??? Нима тук неграмотността, невежеството, простащината и злобата не заемат челно място? Народът се е превърнал в ожесточено стадо, за жалост!
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Evala vsemi i jena ti tja na dr moje da u4i europeizite
28
17
 
4
 
! Отговори
фен преди 4 години
чета коментарите и за пореден път само хейт...нещастни същества, ако имахте поне наполовина от акъла на Андрей Слабаков нямаше никога да напишете подобни глупости.... колкото по- интелигентен и начетен е човек, толкова повече има нужда да се самоусъвършенства и да не критикува другите, а да ги приема толерантно....*** жалка....
27
14
 
3
 
! Отговори
роси преди 4 години
Всички се юрнахте като побеснели кучета.Май ви е настъпил по мазола.06647
26
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миличкия. Тоя даже не е и смешен. Нещо между жалък и трагичен. Може би пародия на трагедия е неговия жанр в случая, а и по принцип. Иначе "Хиндемит" не беше лош филм. Но поведението му извън това е.....без коментар. А е и п-ростак. Даже не се крие. Ама хапката е голяма. Що да не я лапне. Проверете и вижте с какви привилегии се ползват евро-депутатите и какви пари получават не само по време на мандата си, но и след това.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...а за да гледаш европейски филми, трябва да полагаш нечовешки усилия"Ще направим по европейски програми кина с колани и усмирителни ризи за зрителите и ще им пускаме филмите на режисьорчето с цигарата.
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този болшевик иска да задължи Европа да му гледа психофилмите, като така ще стане милионер.
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейййй какво ли не правят хората за пари.
22
1
 
21
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Андрейка със такъв лидер вмро не е партия в която нормален би членувал със крадци и мошенници читави хора работа нямат ,но явно не спадаш към тях няма лошо далапнеш 70К? годишна заплата ама като цяло слабо
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"великия" режисьор станал известен с участието си във ВИП брадър, нема що, а да и с няколко *** телевизионни предавания, що ни го набивате постоянно тоя неадекват
20
3
 
15
 
! Отговори
бай х преди 4 години
Режисьорът щял да помага на Джамбазки... със памук на чатал
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПример: Бил съм се бил напил и съм се бил бил...Това глаголно време се казва "минало незапомнено". :)Май го има само в българския език, но се надявам нашият ограмотител Аандрей Слабаков, с любезното съдействие на бате си Жан-Клод Юнкер, да намери (по екпериментален начин) най-точния превод на основните европейски езици... :)
18
2
 
26
 
! Отговори
Край преди 4 години
Не е ли му късно да се бори с неграмотността - що се не е изучил до сега.Според мен по-добре да се пребори с личната си хигиена и да наблегне на миенето на зъби, че са му по-жълти от на най-дъртия бобър.
17
3
 
13
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Пълен *** ... Прави това за, което си учил бе човек. Стига се прави на много умен. Не си...
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този новоизлюпен политик дори не знае, че европейския парламент не приема закони , а само регламенти. Законите се приемат от националните парламенти.Ролята на Слабаков е ясна - да бъде ординарец на Джамбазина, ако изобщо последния се добере до нов мандат.Най-вече Слабаков може да се прочуе в Европа с това ,че ще си пали цигарата , където свари и ще има славата на най-вонящия евродепутат. Така той ще "рекламира" България!
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Андрей Слабаков ти е приемен родител със сигурност ще станеш дърдорещ пияница и пушач на трева.
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя шегува ли се? Защо не се е опитал досега да направи нещо срещу неграмотността в България? Ясно ли му е, че тук това е много по-голям проблем, отколкотов цивилизована Европа! Преди 89-та дори ромите пишеха и четяха. Днес е пълно с деца, които не ходят на училище, а функционалната неграмотност на тези, които учат, е голяма. Пълно е с неграмотници с виШо образование.