В парламента трябва да се говори за Европа, не за апартаменти

"Апартаментгейт" излиза от границите на нормалното
25 апр 2019 22:25, Нели Христова
62
В парламента трябва да се говори за Европа, не за апартаменти

Според депутата от ВМРО Александър Сиди, дебатът около евроизборите трябва да е за бъдещето на Европа, а не за имотите на властта.

"Тази изборна кампания е за Европарламента. Трябва да си говорим за европейски ценности и да покажем как виждаме Европа след изборите.- заяви той пред Bulgaria ON AIR. - Но не водим този разговор в пленарна зала. Да, важно е политиците да знаят, че не могат да правят каквото си поискат и трябва да понасят своята отговорност, ако съгрешат. Но отдавна минахме границите по темата с имотите на властта. Масово се споделят фалшиви новини за апартаментите на властта. Ако в началото излизаха на светло истински проблеми, сега стигнахме до извращения. Нека не превръщаме "Апартаментгейт" в лов на вещици. Тази кампания трябва да бъде за бъдещето на Европа, а не кой каква тераса има."

По думите на Сиди слуховете около Красимир Каракачанов, намесващи го в скандала с имотите на властта, станал известен като "Апартаментгейт", излязоха, когато той представил листата за евроизборите.

"Органите трябва да преценяват незаконно ли е нещо или не. Медиите не бива да слагат квалификации, а само да изваждат фактите. Целта на този скандал не беше да се докаже нещо незаконно. А да се каже, че Каракачанов е лош, защото живее в голям апартамент на центъра. "Апартаментгейт" излезе от границите на нормалното и няма да бъде овладян. Сега следват фалшиви новини", изтъкна политикът

"Имуществото на българските политици трябва да бъде на показ. Това е очевидно. Много от политиците ни, преди да започнат кариерата си, са имали успешни бизнеси. Да се надяваме, че българските политици ще бъдат по-внимателни занапред. Хората се отвратиха от политиката. Сигурно това е целта на тези, които направляват скандалите. Но аз не знам кои са те", коментира народният представител Александър Сиди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
17
 
! Отговори
милиарди грабят преди 4 години
Терористите на власт по време на Бойко Борисов изградиха хиляди хотели къщи за гости и подобни с ограбени хиляди милиони от бедния народ през програма Развитие на селаките региони.Освен къщи с шест гаража ресторанти басейни и джакузите им платиха снародни пари яхти и джипове за десетки милиони..
34
0
 
11
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Правилно, с апартаментите трябва да се занимава прокуратурата. Иначе много мишоци се "уредиха" със собственост през прехода. Между днешното ВМРО и някогашната организация няма нищо общо. Но пълни касите си от имотите, които е наследили незаслужено.
33
0
 
9
 
! Отговори
България възмутена преди 4 години
Това са подставени лица на нагло престъпни нарочно създадени групировки маскирани като партии вкл ГЕРБ БСП и ДПС. провеждат показна ликвидация на Българския народ с ограбване на десетки хиляди милиони годишно.Ограбените през бюджета милиарди се перат през партийни фирми ..Ползват се за указаконяване на нагло престъпни акции
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе мишок, я кажи защо оная лъжлива мишка Джамбаски по всички телевизии се изкарва борец срещу Истанбул ската конвенция ама в Европарламента не е гласувал против.
31
0
 
14
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Абе младежо...За пет пари работа не е свършил Джамбазки ,а се изкарва герой..,активен деец... успял евродепутат.Това са пълни глупости.В края на мандата се вдигна малко пушилка за да замажем лешперлъка години наред.Реална полза...никаква. Неможе ние да направим Европа като Балканите...това не ви е ясно.
30
0
 
15
 
! Отговори
антисоросоид преди 4 години
Само като му гледам физиономията на този ми е ясен, че е от гендарите на сорос
29
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"В парламента трябва да се говори за Европа, не за апартаменти""В превод да се разбира,че да се оставят политиците да си крадат на спокойствие.Превърнали сме се/превърнали са ни/ в общество,в което народа е стока върху гърбът ,на която паразитират домашно правени,световно неизвестни ,самозвани елити.Поне за такива се възприемат ,сами те.Ако крадат,по-малко /защото никой не се надява,че те могат да престанат да крадат/,никой няма да говори за апартаменти и къщи за гости ама ,че смешно
28
1
 
19
 
! Отговори
Жорик преди 4 години
Правилно, трябва да се говори за Европа, а за апартаментите да се действа.
27
0
 
25
 
! Отговори
нагли са преди 4 години
Не ни гледайте как и какво крадем. Да говорим за Европа, светлото бъдеще и... победата на комунизЪма, другари и другарки.
26
1
 
15
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Толераст
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейският съюз е много по-лош от СИВ, защото не е на принципа на взаимопомощта, а страните продължават да са конкуренти. Основната ценност на ЕС е създаване на контролиран голям пазар и използване на интелектуалния потенциал в повечко държави с цел надмощие над Русия. НО! Светът НЕ е само САЩ и Русия, и НЕ е статичен. Колониалното високомерие се изприщва, вътрешната зараза е явна.
24
0
 
33
 
! Отговори
народен преди 4 години
в парламента не требва да има чужди шпиони като теб и организацията ви вън от българия кърлежите вмро
23
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоест не трябва да се говори за корупция??
22
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Апартаментът е висшият орган на държавната власт. Апартаментаристите се избират от народа за пълен пансион.
21
1
 
29
 
! Отговори
Другарки засраметесе преди 4 години
Абе на нас не ни трябват мошеници в парламента ако ще за квото искат да говорят. Щот те само говорят а после цапцарап прибират в джоба.
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато апартаметаджиите не си получат заслуженото, ще се говори. Този депутат му се иска да отклони вниманието от този скандален гаф. Излиза наяве желанието на политиците да задоволяват само личните си нужди с далавери.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** и Български национализъм,две несъвместими неща!
18
1
 
22
 
! Отговори
8 преди 4 години
Боже каква европа беднотия скъпотия това е европа ес като ссср
17
2
 
36
 
! Отговори
Сиди ама на к_рами преди 4 години
В буквален смисъл, тоя дето СИДИ на ку_ро_ми иска да каже: "Абе, аркадашлар, не ни гледайте, че крадем! Краденето го оставете, мислите си за това как да ни изберете отново (че още ни се крадне) ! Ще играе гьостерицата и то много скоро ми се струва и нито натото ще ги спаси, нито евроджендърския съюз. Българите сме като воловете- търпим много, но когато прелее чашата (даже и нашата, ГОЛЯМА, Българска чаша), стават големи сакатлъци и после някои реват от НАРОДНИЯ СЪД!
16
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕЕЙ, ВЕЧЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ ПЛАЩА КАТО СЛУШАМ ГЛУПОСТИ.