В парламента трябва да се говори за Европа, не за апартаменти

"Апартаментгейт" излиза от границите на нормалното
25 апр 2019 22:25, Нели Христова
62
В парламента трябва да се говори за Европа, не за апартаменти

Според депутата от ВМРО Александър Сиди, дебатът около евроизборите трябва да е за бъдещето на Европа, а не за имотите на властта.

"Тази изборна кампания е за Европарламента. Трябва да си говорим за европейски ценности и да покажем как виждаме Европа след изборите.- заяви той пред Bulgaria ON AIR. - Но не водим този разговор в пленарна зала. Да, важно е политиците да знаят, че не могат да правят каквото си поискат и трябва да понасят своята отговорност, ако съгрешат. Но отдавна минахме границите по темата с имотите на властта. Масово се споделят фалшиви новини за апартаментите на властта. Ако в началото излизаха на светло истински проблеми, сега стигнахме до извращения. Нека не превръщаме "Апартаментгейт" в лов на вещици. Тази кампания трябва да бъде за бъдещето на Европа, а не кой каква тераса има."

По думите на Сиди слуховете около Красимир Каракачанов, намесващи го в скандала с имотите на властта, станал известен като "Апартаментгейт", излязоха, когато той представил листата за евроизборите.

"Органите трябва да преценяват незаконно ли е нещо или не. Медиите не бива да слагат квалификации, а само да изваждат фактите. Целта на този скандал не беше да се докаже нещо незаконно. А да се каже, че Каракачанов е лош, защото живее в голям апартамент на центъра. "Апартаментгейт" излезе от границите на нормалното и няма да бъде овладян. Сега следват фалшиви новини", изтъкна политикът

"Имуществото на българските политици трябва да бъде на показ. Това е очевидно. Много от политиците ни, преди да започнат кариерата си, са имали успешни бизнеси. Да се надяваме, че българските политици ще бъдат по-внимателни занапред. Хората се отвратиха от политиката. Сигурно това е целта на тези, които направляват скандалите. Но аз не знам кои са те", коментира народният представител Александър Сиди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
42
 
! Отговори
ПАК преди 4 години
Все се питам кой ги избира такива???
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ейси ди си да мълчи!
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мноого простичък въпрос- с какво такива като Ш..кембе войвода, чак ми е г..адно да ги нарека политици, са допринесли за това и нормалните хора да могат да си позволят хубави жилища, не говорим изобщо за луксОтговор : с нищо , за тях избирателите са един трамплин за постигане на собствено благоденствие и охолен живот, а как само се защитават, лов на вещици било, не просто е сваляне на маските на престъпниците нарекли себе си политици
12
1
 
43
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Поредният Б. О. К. Л. У. К с арена на действие. Тия не разбраха, че народа най-вече го интересуват течовете от пари към крадливите джобове на политиците., а не някаква си Европа, която вмеждупрочем също е пълна с мошеници, които раздават европари без никакъв контрол.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се сложат ограничения.
10
1
 
36
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 4 години
ТОЗИ ИНДИВИД НАРУШАВА ХИГИЕНАТА НА ВЪЗПРИЯТИЯТА МИ.
9
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще се установи другото правосъдие.
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой го отразява тоя???
7
1
 
29
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
За Европа и парламент и народ говореха преди ,, бедствието борисоВ " , до 2009 г !След това изчезна народа и надеждата да сме в Европа !!!
6
1
 
30
 
! Отговори
аман преди 4 години
Тези полуфабтикати, полуумници и пълни оли--го--френи явно ги издорват по специална програма.
5
3
 
25
 
! Отговори
ОХ въ...шльо преди 4 години
Научил си урока, ама има и други правила.
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В парламента трябва да се говори за народа, а Европа сама се оправя, бе льольо.
3
3
 
28
 
! Отговори
Айше преди 4 години
Точно така.Прав е човека.Говорете за Европа, Света,Слънчевата система,Вселената. ...Недейте да говорите за апартаментите,къщите за гости, ...това са прости неща,обикновени не за парламента .Те ,в парламента, не стъпват по земята и не ходят до тоалетната.Що ги занимавате с глупости?
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го духат всички .Няма да гласувам ,а Европа е пробита каца .
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоз не е разбрал, за какво аджеба иде реч.Не че шкембе -войвода живее в голям апартамент, а как и с какви пари го е придобил.Хората не са против това, че имате, а как го имате и дали не е за сметка на същите тия хора.