"Атака" до Юнкер: Сложете край на санкциите срещу Русия

Хората на Сидеров искат 3 пъти повече еврофондове за България
139
"Атака" до Юнкер: Сложете край на санкциите срещу Русия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Атака" ще открие предизборната си кампания в петък в 11 часа, когато кандидатите за евродепутати от листата и ръководството на партията ще внесат писмо до председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер в сградата на ЕП в София, съобщават от партията.

Още по темата
В документа до Юнкер от "Атака" настояват за предоговаряне на европейските регламенти - тройно увеличаване на еврофондовете за България, по-високи субсидии за селскостопанските производители, промени в Третия енергиен пакет, които да позволят старта на "Южен поток", както и подкрепа за АЕЦ "Белене".

"Атака" си избра водач на листата, иска и повече пари от Европа

Освен това хората на Волен Сидеров ще настояват и за въвеждане на минимална пенсия и заплата за всички страни - членки в ЕС. От "Атака" се обявяват в писмото си и против санкциите срещу Русия, против допускането на мигранти и против узаконяването на гей браковете и срещу т.нар. "трети пол".

Кампанията на партията ще протече под мотото "Да си вземем своето от ЕС", отчитат от "Атака".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 4 години
Санкциите срещу Русия са загуба за страната ни , но има такива за които думите "не искам аз да съм добре , искам Вуте да е зле" важат в пълна сила ! Злобни и прости хора дал Господ !
119
3
 
4
 
! Отговори
Викинга преди 4 години
Много умен народ тук!!! , имаме прекрасна държава, *** управници, пълно с продажници и срината икномика благодарение на американци и т. н. европейцы!!! Давайте си г ъза на американците, но само вашия!!!! Българина ще ви изгони рано или късно!!!, както турското робство!!! Тогава да ви е сладко!!!!
118
3
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Тез неадекватниците 117 Какъв хан Аспарух бе , Пиночет ни трябва.
117
2
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До до 107 105 Ние па теб ли ще слушаме ? Я се скрий. Крим е турски.
116
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До Панталей Партизанина 10 Панталей , имаш добро чувство за хумор.
115
6
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Путьонка да върне Крим на Украйна и санкциите падат. Просто е.
114
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Волене какви са тия селски номера, нали си част от правителство което ги подкрепя тия санкций, и в същото време искаш да бъдат премахнати.
113
3
 
3
 
! Отговори
Тез неадекватниците преди 4 години
Ще влязат в Европарламента и ще взима по 30 хилки на месец благодарение на 80% знаете какво....Закривай държавата!Време е хан Аспарух да дойде пак!
112
7
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Като приятели на раССия от "европейската партия" Б.атака, биха могли да призоват и путин, да изтегли "зелените си човечета" от Крим и Донбас и тогава по един естествен начин ще отпаднат и санкциите към Матушката им Русь ... !!!
111
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АТАКИСТЧети малко повече (ако четеш така както пишеш няма особена надежда).България изпълни всички договорености по Южен Поток.Но лично Путин го спря - и то доста изненадващо за нашите руски лакеи - и обяви Турски Поток (изконсумираха близостта си с Ердоган).А пък в последните шикалкавения на Газпром твърдяха ,че ЮП е спрян заради липсата на интерес от страна на Сърбия.ЕС не е спирал Южен Поток! Спря го Путин.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виж Болен и си представи що за стока е Русия, чийто интереси той представя.
109
14
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Господа *** и изчадия на Сорос всички умни хора знаят ,че това което бе добро за Русия бе добро и за България. С Руски поток щяхме да печелим стотици милиони евра на година само от транзитни такси , но ги отказахме по нареждане на Брюксел. Това което е добро за САЩ е пагубно за България като убити българи по военни мисии по света, приемане на ислямисти от света,санкции срещу Росия от които нови милиони загуби за нашата икономика.
108
5
 
12
 
! Отговори
бг преди 4 години
Ама тоя Волен само Русия ли му е в главата?Излиза,че мисли само за руските интереси,а е в управлението на България.Що не ходи в Русия да става депутат
107
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
5 години защо не му писахте на болния от ишиас чиляк ами точно сега предизборите тои вече е никои
106
6
 
3
 
! Отговори
хх преди 4 години
санкциите ще паднат когато руските окупатори си приберат войските и напуснат заграбените украински територии.може и да не стане за година - две, но путинска русия неминуемо ще се срути под тежестта на военните разходи и все по-сериозните санкции на свободния свят.то и ссср щеше да бъде хилядолетна империя на злото, пък видяхме какво се случи.
105
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е дал много газ на слугите си национални предатели от Атака. Не знам колко трябва да мразиш родината си за да служиш толкова явно и толкова нагло на чужда дължава пред очите на цяла България.
104
8
 
12
 
! Отговори
с Кремълски пари преди 4 години
По-скоро ние ще сложим край на партия Атака. Волене, ти си съден и мястото ти не е в парламента. Русия не е върнала Крим и Донбас на Украйна, и значи не е заслужила отмяна на санкциите. Аз знам защо защитавам ограбената от руснаците Украйна. Защото не искам някой друг да постъпи като Путин с други територии от други държави. А теб какво те засягат санкциите против Русия, Волене? Патриотични лъжи не приемам.
103
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чечня е чеченска и скоро отново ще бъде чеченска.Дегестан е дегестански и скоро пак ще бъде дегестански.Ингушетия е ингушетска и скоро пак ще бъде ингушетска.Алтай е алтайски и скоро пак ще бъде алтайски.Чувашия е чувашка и скоро отново ще бъде чувашка.Мордовия е мордовска и скоро отново ще бъде мордовска.Да подкрепим народите в битката им за свбода.(Крим ако иска да си стои в руската кална дупка)
102
12
 
12
 
! Отговори
до 107 преди 4 години
Крим е РУСКИ и ще е РУСКИ завинаги !!!
101
4
 
6
 
! Отговори
Черногледец Храбър преди 4 години
До 107цел: нефт - $20$ - 100 Pгаз - $ 1визи - ? 500двойно граж. - забранено