Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

"Искаме да им намерим дефект, но те не са строили нищо"
Обновена: 18 май 2019 15:51 | 18 май 2019 15:49, Веселина Йорданова
502
Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!
Снимка: БТА

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, и стават злобни и жлъчни. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

По думите му в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими.

Борисов заяви още, че от опозицията нямат какво да покажат. "Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили", каза още той, цитиран от "Фокус".

"Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда - и там искам да видя как вървят нещата следващата седмица", заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. "И те затова беснеят - яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: "Това хубаво, онова хубаво". А иначе лошото само за правителството. Разбираме ги, и те водят своята политическа стратегия", коментира премиерът.

Борисов коментира и външната политика на страната. "Онзи ден и "Гардиън", и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул", каза той.

Министър-председателят напомни, че в сряда у нас ще дойде гръцкият му колега Алексис Ципрас, за да започне строежът на интерконектора Гърция-България. "Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима", обясни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
14
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Всички са ***. Не грасувайте за никой!!!
339
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разхвърляни мисли,спомени от бъдещето...Поставя си цели във миналото.Как ли спи?Явно е че не е очаквал атака от всички страни.Които се усетиха навреме се отдръпват тихо,тихо...Които останаха ,МУ поднасят фалшива информация. Лавината набира скорост.Прилича на Тато 89година.А колко хубаво беше като МУ даваха Генералски пагони.Какви години бяха...Мааму стара
338
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За търговия с влияние хората подават оставки , а при нас всичко се замита под килима . Това , че се покриха за известно време и разчитат че хората са *** и ще се забравят огромните апартаменти с екстри е самозаблуда .Ние сме тук , помним и няма да ви се разминат лесно нарушенията спрямо закупуване и построяване на луксозните имоти с незнайно какви хватки . Голямата излагация на групата шменти капели продължава . Ало , Б...в съм !
337
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснете си ТВ Европа или канал 3
336
4
 
28
 
! Отговори
Свирчо преди 4 години
Бокоооо, Боко! *** дебел! Отиваш си вече! И направо в Софийския централен затвор!
335
4
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
За 10 г. България разви остра форма на Гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ). Време е да започне да се лекува.
334
21
 
6
 
! Отговори
Ами така е.. преди 4 години
Кой загубеняк ще гласува за приватизаторка и перачката на Народни пари от КТБ!????Тъкмо ще преброиме ** на изборите според Иво Христов!
333
5
 
27
 
! Отговори
Случаен Минувач преди 4 години
Прав си ББ, че асфалт не се яде. Но покрай асфалта се оядохте много. Време е да си ходите !
332
4
 
11
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
СПРЕТЕ СЕ С БОЙКО БЕ! НА КИФТЕТА ГИ НАПРАВИХТЕ, ТЕЗИ ОПОЗИЦИОНЕРИ....
331
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПанталеевБойко е Пантелей Пътника...Капиши!!!
330
24
 
9
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
Така Бойко,мачкаме ги.
329
5
 
20
 
! Отговори
БОРИСОВ РЕЧЕ: преди 4 години
---- ДА СЕ ОМИТАМЕ ВЕЧЕ! ----- КЛЕТВИТЕ НАРОДНИ СТИГАТ, ДУШИТЕ БЕЗРОДНИ!
328
3
 
25
 
! Отговори
БОРИСОВ РЕЧЕ: преди 4 години
ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИМЕ ВЕЧЕ. ---- ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА. ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ МАРШ КЪМ ДОМА СИ! ВСЕКИ ДА ОТИВА ТАМ, ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ! ---- ОПОЗИЦИЯТА ОТСЕЧЕ.
327
2
 
15
 
! Отговори
БОРИСОВ РЕЧЕ: преди 4 години
ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИМЕ ВЕЧЕ. ---- ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА! ---- ПЪК РЕЧЕ ОПОЗИЦИЯТА.
326
3
 
20
 
! Отговори
Герб надолу преди 4 години
Остава една седмица до изборите. И като се види резултата, тогава да го чуем Бойко какво ще приказва.
325
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Труден е изборът между комунисти от ГЕРБ и комунисти от БСП.
324
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бях успял бизнесмен спечелил от еврофондовете а не трайно безработен мързел според управляващите които седнали да ме агитират да гласувам за тях! ИЗКЛЮЧЕНО
323
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сития на гладния не вЕрва!Бойко каквото и да си приказва хората гледат джоба си .
322
3
 
25
 
! Отговори
111 преди 4 години
Бойко Методиев Борисов от Банкя преди да стане мутра-рецидивист от СИК........е бил ВОЕННОПРЕСТЪПНИК ВЪЗРОДИТЕЛ като Ратко Младич,Аркан и ИДИЛТози ли инквизитор на мюсюлманите ще ме учи на толерантност към исляма?Ще обиждам колкото си искам и както си поискам ако си поискам всички мюсюлманиНикога не съм участвал в никакви възродителни процеси за разлиска от Бойко БорисовНикога не съм колонизирал мюсюлмански държави за разлика от Брюкселските тарикатиЕвропрестъпнически съюз на Бойко
321
0
 
25
 
! Отговори
НЕ ЗНАЕМ КАКВО преди 4 години
УСЕЩА ОПОЗИЦИЯТА, НО И ЧОВЕКЪТ ОТ ФОТОТО НЕ УСЕЩА ДОКЪДЕ ЩЕ ГО ДОВЕДЕ ЗЛОБАТА И АЛЧНОСТТА МУ!!! ДО ХУБАВ КРАЙ НЕ ВОДЯТ, ТОВА ЩЕ МУ ГО КАЖЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК....