Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

"Искаме да им намерим дефект, но те не са строили нищо"
Обновена: 18 май 2019 15:51 | 18 май 2019 15:49, Веселина Йорданова
502
Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!
Снимка: БТА

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, и стават злобни и жлъчни. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

По думите му в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими.

Борисов заяви още, че от опозицията нямат какво да покажат. "Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили", каза още той, цитиран от "Фокус".

"Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда - и там искам да видя как вървят нещата следващата седмица", заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. "И те затова беснеят - яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: "Това хубаво, онова хубаво". А иначе лошото само за правителството. Разбираме ги, и те водят своята политическа стратегия", коментира премиерът.

Борисов коментира и външната политика на страната. "Онзи ден и "Гардиън", и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул", каза той.

Министър-председателят напомни, че в сряда у нас ще дойде гръцкият му колега Алексис Ципрас, за да започне строежът на интерконектора Гърция-България. "Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима", обясни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Морала в политиката е в Европа в ГЕРБ това го няма.Австрия моралните политици/Правителството/ подава оставка. ГЕРБ след толкова корупционни скандали продължава да управляват.
319
1
 
30
 
! Отговори
ВЪПРЕКИ ЧЕ ДНЕС преди 4 години
Е ИЗТРИЛ СТОТИЦИ ВЕРНИ И ТОЧНИ КОМЕНТАРИ, НЕУДОБНИ НА УПРАВЛЯВАЩИЯ ОТ ФОТОТО, ИСТИНАТА ПРОЗИРА, КАТО ПОД СКЪСАН ЧУЛ! ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ НА 26.05.2019 Г. И ЩЕ БЪДЕ, КАТО ЛОШ СПОМЕН ЗА БЪЛГАРИНА, КОГАТО ОСТАВИ СЪДБАТА СИ В РЪЦЕТЕ НА МУТРИ!!!
318
4
 
27
 
! Отговори
Борисов преди 4 години
Днес открива пристанището в Търговище. Десетки туристически лайнери плават по наводнената магистрала Хемус. А опозицията злобее ли, злобее.
317
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
комунизма си отива - вече 30 години,спете спокойно, деца!
316
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самозамаял се е горкият от собственото си фалшиво величие и определено не може да отличи вече лъжата от истината. Психологията вече е безсилна, ред е на психиатрията.
315
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние комунистите треба да имаме право по закон да гласуваме с по две булетини .По другому никак не полу4ается .
314
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тия огромни заводи и огромни ама огромни заплати. Хората не са си получили заплатите 2-3месеца ***.
313
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Световното по лека атлетика,огромен завод в Пазарджик,пътя от Пловдив до Асеновград,ЧерноМоре, Щатите, границата с Турция,тапите към Слънчев бряг да видя как вървят нещата,магистрала след магистрала....Изгубих МУ мисълта,скача от тема на тема- истински Бог Аполон.След Гардиън и Независимая Газета,откъде ли ще дойде следващата атака???
312
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Австрийското правителство си отива заради корупционен скандал ! А нашето не спира да се хвали !!!!
311
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МИЛИ БЪЛГАРИ,СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА СЕ ВИЖДА,НА ПАРЛАМЕНТА КОМУНИСТИЧЕСКИ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯСМЕЛО НАПРЕД ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!ВСЕКИ ЕДИН ГЛАС СРЕЩУ ТЯХ Е КАПКА ВЪЗДУХ ЗА НАС.ТОЛКОВА ПРОСТИ НИ ПРАВЯТ,ЧЕ НЕ ЗНАЕМЕ КОИ СА ЛЕВИ И КОИ ДЕСНИ.ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СА ПУТИНСКИ ЛАКЕИ,НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ.ИМАМЕ СИГНАЛ ОТ ЕВРОПА ЗА БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.ЕВРОПА СПИРА ФИНАНСИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!
310
0
 
30
 
! Отговори
ОСТРИЛКАТА преди 4 години
Този , " острият " пак изпълзя по ТВ и медии ..Беше се ос**ал и изчезнал ,но пое въздух и надигна босата си и празна чутора !!!! Не е лесно да си толкова " остър " , да мязаш талибан , да ръсиш простотия след простотия и да се имаш за Краля Голямото Ла** !!! Гнус ......
309
2
 
36
 
! Отговори
ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА, преди 4 години
"СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ ОТКРИЕМ нов германски автомобилен завод в Пазарджик. ПЛЮС околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ...и там искам да видя ....".ДЕДО БАЦЕ ГЛЕДА,ЧЕ И ВИДИ,ВИДИ,ВИДИ ЕДНА ГОООЛЕМА НУЛА. В НЕУЗРЕЛАТА КРАТУНА!
308
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя си ементе демократ както си е бил и менте комунистако се наложи утре пръв ще се надупи пред централната баняама народ гл.упав имал да пати такива си избира
307
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бий комунизма по глават бийбий банкянското ко.муне второ поколение инак няма оправяне
306
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народът .Това е опозицията.
305
0
 
39
 
! Отговори
И НУЛИ В ТИКВАТА преди 4 години
НУЛА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ !НУЛА УБИТИ ПО МАГИСТРАЛИ / 140 убити т.г.за 4м./НУЛА УБИЙЦИ В МС ! НУЛА ОРГАННИ ТРАНСПЛАНТАЦИИ /14 убити засега/НУЛА ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНА !НУЛА ГЕРБ / граждани за европ.развитие ба българите/ НУЛА МОЗЪК В ТИКВАТА !
304
1
 
27
 
! Отговори
туф преди 4 години
До АнонименА бе той не знае какво е IQ.
303
1
 
30
 
! Отговори
Вазов преди 4 години
Дядо Йоцо е сляп,според разказа и не вижда нищо.Само чува шума на влака /пардон-ръкоплясканията на робовладелците/ и вика "уряяяя"..
302
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - "Правителството на Курц подаде оставка"Видяха австрийците от Борисов и взеха пример, как се прави това!
301
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пеевски и лагерът на Пеевски контролират основната репресивна бухалка - прокуратурата и службите. А пък Борисов не е ангел небесен, очевидно го държат така, както му прекратиха през 2013 г. масата досъдебни производства, които му бяха открили, сигурно толкова бързо могат и да ги възстановят. "Цветан Василев пред "Гласове"