Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

"Искаме да им намерим дефект, но те не са строили нищо"
Обновена: 18 май 2019 15:51 | 18 май 2019 15:49, Веселина Йорданова
502
Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!
Снимка: БТА

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, и стават злобни и жлъчни. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора.

По думите му в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими.

Борисов заяви още, че от опозицията нямат какво да покажат. "Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили", каза още той, цитиран от "Фокус".

"Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив - Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда - и там искам да видя как вървят нещата следващата седмица", заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. "И те затова беснеят - яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: "Това хубаво, онова хубаво". А иначе лошото само за правителството. Разбираме ги, и те водят своята политическа стратегия", коментира премиерът.

Борисов коментира и външната политика на страната. "Онзи ден и "Гардиън", и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул", каза той.

Министър-председателят напомни, че в сряда у нас ще дойде гръцкият му колега Алексис Ципрас, за да започне строежът на интерконектора Гърция-България. "Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима", обясни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


502
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
4
 
26
 
! Отговори
ЕДНА ГОЛЯМА 0 ! преди 4 години
НУЛА МИГРАЦИОНЕН НАТИСК !НУЛА ГАЗ !, ЗАТОВА И НУЛА ГАЗОВА ЗАВИСИМОСТ !НУЛА ЧУЖДИ ОРЪЖИЯ В БГ !НУЛА КРАДЦИ-МИНИСТРИ !НУЛА МОЗЪК В ТИКВАТА!
299
5
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ВОДИ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД!Колко иновативно,колко креативно,колко колко весело.Както се казва,поне почивният ден да започне със смях и веселие,но смях през сълзи и веселие като за последно.Борисов е развързал торбата с обещания.Сега на прицел са държавните служители,които са някъде към 400к ,с едно 10% увеличение на заплатите.Това не е лошо, в България почти няма човек,който да не се нуждае от увеличение на доходите но защо точно преди избори се дават такива обещания
298
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Австрия не е България: Правителството на Курц подаде оставка"
297
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Онзи ден и "Гардиън", и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям."Абе пише че като гробокопач на собствената си държава се справяш забележително добре-ТОВА ПИШЕЧетеш като дявола евангелието. Айде до 26-ти.
296
4
 
29
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Безидейните правителства на Борисов и неговото 10-годишно управление очертаха един път на държавата движеща се от провал към още по-голям провал.Строенето на магистрали,той смята за връх на иновациите,а същевременно дават възможност за най-голям обем кражби.Въпроса е дали сега на тези избори ще използуват софтуера за фалшифициране на резултатите даден на Цветанов от ДД или ще го запази за парламентарните избори.Но като цяло може да се отбележи,че при неговите правителства опростачването продължа
295
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрая, ще си пренапише историята, че не Аспарух е създал Българската държава а самия Бойко.
294
3
 
30
 
! Отговори
Дуро преди 4 години
Бате Бойко,маани ги тия шменти капели и тези пунти Мари.Поглед към Австрия обърни и примера последвай ти.Всичко е гнилоч в държавата,бате и здраво глозгане до кокал.
293
2
 
22
 
! Отговори
Дачков преди 4 години
В предаването Василев говори, че прокуратурата е подчинена на Пеевски.БГ се управлява от компроматна война и някакъв тих сговор между ДПС и ГЕРБ.Прокурор е фалшифицирал разговорът "Ало, Ваньо".Моля се да не е истина казаното от Василев, ако е истина ДПС управлява БГ.
292
3
 
24
 
! Отговори
Гледайте преди 4 години
Цветан Василев при Дачков и всичко си идва на мястото, Гласове.Няма да забравя как от трибуната на НС, Пеевски заплашваше ББ, че имал компромати срещу него. Фактът, че упорито се говори, че Пеевски чрез офшорка придоби Булгартабак и я разпродаде, че медия купена от Домусчиев е на Пеевски.атентатът срещу Доган и придобиването на Козлудуй. ДПС управлява БГ.Затова БСП категорично изключи нова коалиция с ДПС.Ако всичко казано от Василев КТБ е истина, държавата ни е изчезнала.СТРАШНО Е.
291
2
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Баце, не викай ХОП преди да си скочил, ...не всичко е пари, приятелю, не всичко е парииии...
290
2
 
32
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Леле...колко *** човек е този охранен ***?! Излага себе си, излага и България.
289
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неслучайно всички заводи идват в България, защото ние правим високотехнологични компоненти, ние правим електрониката на автомобилите, най-скъпите системи, подчерта още премиерът Борисов в Стара Загора.
288
38
 
4
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Злобните коментари са доказателство за казаното от Г-н Борисов!!!На 26 май всички пред урните с бюлетина номер 12 в ръка!
287
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не сме злобни, а ни писна от корумпирани простаци и престъпници!
286
26
 
6
 
! Отговори
хитро, а? преди 4 години
Социалистите са хитри. Нищо не правят защото знаят че "който не работи - той не греши"Е на, вижте Радев. Две и косур години нищо не е свършил. Отиди го критикувай ако можеш.
285
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Та Вие Разрушихте и окрадохте всичко какво ще видите.
284
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавите *** лъжат като бесни. Изкривяват истината, пишат от чуждо име...Напразно!След 26ти отивате в канала!
283
0
 
31
 
! Отговори
алчност Борисова преди 4 години
Бойко вече е извън класацията.Време му е да се махне.Доста открадна.Стига магистрали с постоянни ремонти.Кой плаща и кой прибира комисионните?Боко и Цоко крадат като за последно,на доизживяване са.За апартамента на Цецо вече не се пише.Вие и семейството Ви никога няма да имате личен асанснсйор.
282
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Млад човекБраво млади човече!!!и аз ще гласувам за ГЕРБ, за да не дойдат пак Доган и БСП
281
1
 
23
 
! Отговори
Демокрад преди 4 години
Не съм комунист и не смятам да бъда.Обаче тоя път..,малко ми е неприятно..,но ще играя с червената бюлетина.Смятам,че е важно да свалиме Шайката на земята.След това с червените ще се справим значително по-лесно.