ГЕРБ атакува на вота: Силни сме, защото сме заедно!

Манфред Вебер също присъства на предизборното събитие на ГЕРБ
Обновена: 19 май 2019 14:40 | 19 май 2019 14:40,
350

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg


Силни сме, защото сме заедно, заяви Цветан Цветанов на основното предизборно събитие на ГЕРБ.

"Благодаря сърдечно на кандидатите на евродепутати, които посетиха всички 250 общини", посочи зам.-председателят на ГЕРБ, като обясни, че те са успели да покажат какво са направили за просперитета на регионите.

"Имаме стабилност, имаме министър-председател Бойко Борисов. Когато бяхме в Благоевград, Кюстендил, Перник хората се интересуваха от АМ "Струма" и тя ще бъде факт", заяви той. Цветанов поздрави правителството за всички отделени ресурси и усилия за подкрепа на българските граждани. "Имаме избори, които трябва да спечелим, но те ще бъдат спечелени", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

Още по темата

Той благодари на всички съюзи и формации, с които ГЕРБ е сключила споразумение за предстоящите европейски избори.

Изборите за ЕП: Как функционират и какво може да се случи

"Изправени сме пред избори, които ще спечелим, защото имаме прекрасна листа, с еврокомисар, петима евродепутати, които показаха на Европа как да работи", посочи той. Ще спечелим, защото имаме най-добрият кандидат на ЕК - г-н Вебер", заяви председателят на СДС Румен Христов.

"Благодаря на г-н Борисов, че благодарение на него се обединиха двете политически сили ГЕРБ и СДС. Благодаря на ГЕРБ и г-н Борисов, който за много кратък период време приключи дебата и сключихме това споразумение. Благодаря за нещата, които ще прави и г-н Вебер", допълни той

Тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени, заради бъдещето на Европа и заради България, настоя Димитър Николов

"Победата обича смелите. Тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени, заради бъдещето на Европа и заради България", посочи той. По думите му без европейската солидарност и подкрепа нямаше как да България да постигне тези успехи в регионалната политика и инфраструктурата.

"Това е бъдещето, но това бъдеще е възможно, ако съберем сили да изпратим повече евродепутати в ЕП," заяви той. Според него кандидатите на ГЕРБ и СДС за представители в ЕП са образовани, диалогични, хора, които ще се борят за националните интереси. "Нека на 26 със сила на духа да постигнем подкрепа", заяви Димитър Николов.

Борисов рече: Опозицията усеща, че ще загуби, затова стават злобни!

"Ние сме длъжни след една седмица да успеем и победим, не защото ГЕРБ не е губила избори, а тъй като тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени заради бъдещето на Европа, заради България, заради българските региони. Да знам това не са избори за местна власт, това не са избори за национален парламент. Без европейската солидарност и подкрепа ние нямаше как да решим натрупаните дългогодишни проблеми, свързани с инфраструктурата", каза още Николов.

"За бъдещето на обединена Европа тя има нужда от нашата конкретна, целенасочена подкрепа. Нека се вдъхновим от енергията и работата на нашия премиер г-н Борисов", посочи още Николов.

Еврокомисарят Мария Габриел благодари на премиера и посочи, че той 10 г. гради имиджа на България

"Г-н премиер, вие градите вече 10 години имиджа на България, на която Европа има доверие. Ние пазим външната ни граница на съюза както никой друг. И на България, която задава приоритети в европейския дневен ред. На тези избори отново вярвам, че всеки ще даде най-доброто от себе си, за да покажем, че с премиера Бойко Борисов и ГЕРБ България следва непоколебимо европейския си път на развитие", заяви еврокомисарят.

"Ще покажем, че с труд, реалистични ангажименти и конкретни идеи ще продължим да работим за по-добър жизнен стандарт и развити региони, за Европа, която закриля и два перспективи“, посочи Мария Габриел.

"Ще работим за Европа, която е обединена и гради. Европа, която с единство и отговорност може да стигне и до най-отдалеченото училище и до най-малкото земеделско стопанство. Европа, която защитава нашето християнско семейство. Но тази Европа няма да дойде даром, за нея трябва да работим в дух на сътрудничество и взаимно уважение“, посочи тя.

Мария Габриел подчерта, че ключовата дума в Европа днес е доверие. „Доверието обаче е заложник на конформизма. Да му вдъхнем нова сила, зависи от всеки един от нас“, заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ме4тиииииииииии
292
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кат *** фане шубето и са сещам за онуй китайско пожелание - да ти е скучно!
291
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
sILni i v 4ervata....
290
1
 
3
 
! Отговори
ави фирми преди 4 години
Заедно са мутри, милиционери, шайкаджии, немски невести, кръщаващи децата си Жан-Едуард, с парите на немските вондации Зайдл и Аденауер, с чичко Сороса, с патеричи партии, с медиите на Пеевски, с бтв, нова телевизия, с патерицата Слави Трифонов, с продажни изборни комисии, с тях са затворниците, наркодилърите, с услужливи съд и прокуцацаратура, с турското посолство, гласувайте за партията на продадените на Турция български енергийни проекти АЕЦ и газопровод. Крепена власт с обръчи от турско-герб
289
1
 
3
 
! Отговори
ПП "ГЕПИ" преди 4 години
Заедно можем да ГЕПИм повече!
288
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силни и единни сте в общата цел-кражбите.
287
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силни сте ама на думи. Бетер комунисти. В събота ги гледам наобиколили вожда, а в очите им едно такова преклонение и послушание, чак ми стана тъжно. Марийчето го водят като на каишка и то горкото като му думата и веднага почва да повтаря като пружина ключовите думи на които са го научли: кохезионни фондове, усвояване, европейско семейство, и т.н. Също като на времето дърти комсомолци повтаряха тезисите на Л. Живкова, без да разбират за какво горят. Не ми семисли какво ще стане ако ББ се откаже..
286
2
 
6
 
! Отговори
Володя преди 4 години
Български прочит на болшевишките завети, е като в песента на Лили Иванова; - "Панаири, Панаири". Смех в залата и плескане.........
285
8
 
2
 
! Отговори
Нели демокрацията преди 4 години
По хубаво от демокрацията няма ! Браво на нас демократите ! Победа за нас !
284
2
 
13
 
! Отговори
истината преди 4 години
И с какви пари направихте обиколката на България? С пари от държавния бюджет.Всички сте на държавната хранилка и се натискате да останете там.
283
3
 
16
 
! Отговори
смешен плач преди 4 години
ЗОРналисити,защо не попитахте един от стадото как се казва туй мумиче с дългия врат и за каква длъжност ще я избират?????Страх,а?
282
3
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
На добитъка докаран с автобуси подхвърлихте ли комат хляб и парче евтин салам?
281
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цецо апартамента пак се изказа неподготвен
280
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асфолтовия бос е най големия строител на пътища в историята ни.Оставе те го намира.Държът го америкаци,англичани ,германци и французи.Иначе одавна да е сдал поста и да е или при Галеви или в затвора.
279
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силни сте в краденето.Това го знаят и децата в детските градини.Но вие сте нагли пердета и не ви пука от нищо.
278
3
 
10
 
! Отговори
Лейдиту Гага от Габр преди 4 години
Малиииииииии Дончев се е изкъпал и обръснал,начи работата е сериозна!Даже си е изкривил устата да наподобява усмивка...
277
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях в залата.Освен да крадете друго нищо не знаете.
276
3
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
А Томиту Дончев къде го?Вече не държи Господаря Тиква за шлифера?Да не е под него???
275
3
 
10
 
! Отговори
Овчарска радост преди 4 години
Ха на бас ,че 90% от говедата не разбират какво пише на плакатите!
274
3
 
14
 
! Отговори
Беееееее преди 4 години
За чия сметка е транспорта на овчите стада,докарани да напълнят залата?