Европейските избори в България са превземани от местни казуси

Знаем ли за какво гласуваме в неделя?
22 май 2019 23:00, Нели Христова
10

Знаят ли за какво ще гласуват българите в неделя? Според кандидатът от гражданската квота на ВМРО Кристиян Шкварек, всички европейски избори се отличават с едно у нас, а именно - те биват превземани от местни казуси и политически въпроси, а не се обръща внимание за какво всъщност гласуваме. Той допълни още, че изборите не са услуга към обществото, която то да избере дали да ползва или не. Защото независимо, че човек може да реши, че няма да гласува, избори ще има.

"Определя се бъдещето на цял един континент. Властта ще я има, независимо дали ще отидеш и гласуваш. Някой ще използва твоята власт, която ти като суверен даваш така или иначе", посочи Шкварек в студиото на Bulgaria ON AIR.

Кандидатът за евродепутат каза, че няма как да има пълно единение на всички български представители в Европейския парламент, въпреки че похвали станалото при гласуването на пакета "Мобилност".

"Ще гласуват и ще работят българските евродепутати спрямо политическите си семейства в Европейския съюз. Българският избирател трябва да погледне тъкмо това за какво гласува в момента, следователно идеите на кое политическо семейство би желал да види реализирани", добави още Кристиян Шкварек пред Bulgaria ON AIR.

Кандидатът за евродепутат коментира още, че според него в Европа трябва да има суверенни нации, защото обществата на континента са много различни, а федерализацията на Европейския съюз би довела до неговото разрушаване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
бла,бла преди 4 години
Вие чухте ли какво каза човекът или само си коментирате? Защото аз чух. Запазване на ЕС, но на нациите, не федерализация. Накратко, ние сами да си решаваме повечето от проблемите, дали искаме мигранти или не, дали искаме гей бракове или не, без намесата на Меркел и подобни. Аз не мисля, че е казал нещо лошо, пък макар и Шкварек да се казва.
8
5
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ВСЕКИ КОЙТО ДОЙДЕ ИДВА С НАГЛАСАТА ДА НИ ДОЙ СТРИЖЕ КАТО СТАДО БББАЙ ШИЛЕ ВАНКО 2
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Европейските избори в България са превземани от местни казуси"По точно е да се каже - европейските избори в България са превземани от МЕСНИ казуси!"Суджуците" превзеха България! Захапали са мръвката, ръмжат и не искат да пускат...И половината от народа ги насъсква и вика - дръж кучо, дръж.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вмро-то уж са българска партия,а от къде ги намират тия с небългарските имена.Явно нарочно го правят за да дразнят народеца. Пожелавам им успех
5
5
 
6
 
! Отговори
Без име преди 4 години
Аз няма да гласувам от солидарност към абитуриенти,че им се разваля празника.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До malart"Знам за какво не гласувам - за жени с небългарски фамилни имена"---Ама, те ВМРО-то затова са турили тоя мъж с небългарска фамилия
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Знаят ли за какво ще гласуват българите в неделя?"За нови аватари на кукловодите на ЕС.
2
8
 
15
 
! Отговори
Пешо родолюбеца!!! преди 4 години
А аз пък ще гласувам за тея,които най-бързо и качествено ще затрият тая карикатура на държава,бре!!!Ха ха ха!!!
1
7
 
19
 
! Отговори
malart преди 4 години
Знам за какво не гласувам - за жени с небългарски фамилни имена