ГЕРБ са наясно, че доверието се губи лесно и се печели трудно

Има ли смисъл от изборите?
22 май 2019 22:50, Нели Христова
39

Броени дни преди евроизборите последнте изследвания показват, че три партии със сигурност ще бъдат представени в следващия парламент. Според проучване на "Тренд" пък управляващата партия се стабилизира и  частично възстановява подкрепата си след скандалите с апартаментите на политиците. Преднината на ГЕРБ пред БСП обаче остава минимална. А ВМРО все още е на ръба на бариерата.

"Доверието е нещо, което лесно се губи и трудно се печели. От ГЕРБ сме наясно с това. През последните няколко седмици получихме доста уроци. Хубавото е, че успяхме да създадем среда вътре в партията, а и в самата политика, която е нетърпима към определени действия. Дори те да са в рамките на закона". Това коментира в студиото на Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

 "Има неща, които са напълно законни, но са неприемливи. Затова политиците са длъжни да се лишават от част от гражданските си права, за да запазят доверието на обществото", подчерта Биков.
Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че най-важно е да се проведат избори, в които да има доверие. Защото ако доверието в тях е ниско, то и в институциите ще бъде на същото ниво.

"За съжаление много дълго време се твърдеше, че от изборите нищо не зависи. Но ако политиците сами убеждаваме в това хората, то на дневен ред изниква въпросът защо изобщо имаме демокрация", допълни още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Как бе Бичо, я виж какво приказва агенциика Медиана. Три дена преди изборите вие сте водили отново. Ама много набързо "обърнахте" нещата при тия вашите скандали и злоупотреби Бичо ама на...пак ви слагат начело. А ти ми се плещиш тука за лесното губене и трудното печелене. Ама то от индивиди като теб и Гърневски какво друго да се очаква.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това за доверието беше вярно,то към ГЕРБ нямаше да има НИКАКАВО ДОВЕРИЕ.Но явно в държавата е пълно с хора,които имат файда от ГЕРБ и с други мнооооого заблудени.
29
0
 
10
 
! Отговори
МИТЕВ преди 4 години
До стига ви: НАИСТИНА СТИГА ТАКЪВ РЕЖИМ И ДАЙТЕ НА 26 МАЙ ДА ИМ УДАРИМ ПАК ЕДИН СТРАХОТЕН ШУТ И ДА ОТИВАТ ПАК НА СМЕТИЩЕТО. КАЗВАМ ПАК ,ЗАЩОТО СДС И ГЕРБ СА ЕДНА МАФИЯ И СА ЕДНО ЦЯЛО-САМИ ГО ПОКАЗАХА ,КАТО СЛОЖИХА В ЛИСТИТЕ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ РАЗБОЙНИК И ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ. ЗНАЕТЕ ГО КОЙ Е.
28
0
 
3
 
! Отговори
МЕЧО преди 4 години
До Анонимен: ИСКАШ ДА КАЖЕШ ,ЧЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО И ШАЙКАТА МУ. ТАКА РАЗБИРАМ .
27
0
 
5
 
! Отговори
Ади сега преди 4 години
ГЕРБ може да спечели доверието като започне с независима прокуратура - да си махне слугинските назначения и да почне проверка на собствените си депутати,министри, кметове, роднини, брадчеди, тъщи, строителни фирми и др.После съд, затвор и отнемане на имуществото.Толкова е просто, а с оставки е погалване с перце, бравоо, добро момче, че крадна няколко милиона, дай ***, целувай кунка, петичка.Иначе, не частни асансьори и минерални басейни, ами водопади си построите в мезонетите - например!
26
0
 
12
 
! Отговори
Длко бг преди 4 години
Ограбиха Булгария и птодължават да гласуват за едни и същи
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищожно, продажно човече.
24
2
 
25
 
! Отговори
Даскала преди 4 години
Ако тоя Биков си мисли , че Борисов с обиколките си и рязане на ленти на турски фабрики ще се спаси от шамара на народа жестоко се лъже!Ако с натъкмените социологически проучвания подготвят основите на мащабна фалшификации пак се лъжат - няма да им стигнат напечатаните бюлетини толкова голям ще е протестния вот !Нищо не е забравено и няма да бъде простено !Това ГЕРБ е партията на проклятието ....от с. Бисер , до Хитрино , до Своге , .....безкрайни и скъпи щети!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лентяй-човек,който реже ленти.
22
0
 
18
 
! Отговори
Доверие? преди 4 години
Кой има доверие в тези престъпници? Цацаратурата даже сама мислеше да проверява офшорките, като си мислеха, че от БСП ще покажат откраднатите милиарди и да ги изкарат на яве. Гузен не гонен бяга.
21
10
 
3
 
! Отговори
Томка Кравова преди 4 години
Прав си,Биков!
20
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Организирана престъпна група ГЕПИ
19
0
 
20
 
! Отговори
недоверие преди 4 години
Значи трябва да са наясно,че са го изгубили безвръзватно.
18
0
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
17
1
 
17
 
! Отговори
Смотаняци! преди 4 години
Затова ли толкова агитират да ходим да гласуваме, даже и да пуснем невалидна бюлетина, пак ще си вземат пари от гласа ни!? ***.оти, затова изобщо няма да гласувам! Тези тарикати само тоягата може да ги прогони, не гласуването!
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скапаняците герберунгелски нещо пак надигат нагло глави. Всяко чудо НЕ е за три дни. Пинокио с неговите рекламни обиколки за наша сметка не променя нищо на тема далавери, кражби и тотална герберска корупция и некадърност.
15
2
 
27
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Такъв ветропоказател като тоя да говори за доверие ха-ха.
14
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***,добро утро !Три дни до разгрома !Поръчвайте на Аерофлот и изчезвайте !С.Корея,Куба,Лаос,Русия,Виетнам ви чакат...Държави за живот-мечта !
13
33
 
4
 
! Отговори
Липсва ни преди 4 години
Къде е Радев ? Нещо го скриха, вече два дни няма статии за него и започва да ни липсва с празните си приказки назидателен тон .
12
12
 
2
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Просто трябва законност. Ако всички, включително политиците знаят че не могат да избегнат закона, просто ще се съсредоточат върху работата си и ще се въздържат от незаконни действия. Така и правораздавателните органи ще работят по-лесно, закото ще имат по-малко неща за разследване.Така социалистите, при условие че не могат да вилнеят, ще загубят почва.