"Костинборд 2" ли? Цялата кампания била компроматна

Идеята за обща европейска армия била добра, но и нашата да участва
23
"Костинборд 2" ли? Цялата кампания била компроматна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Едва ли се готви компромат в края на кампанията, но цялата кампания беше такава, смята лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Още по темата
Според него сценарият за подготвян "Костинброд 2" няма да се осъществи.

Каракачанов: Нямам информация за нов Костинброд

ВМРО, както и други две формации от Обединени патриоти – "Атака" и НФСБ, се явява самостоятелно на изборите за Европейски парламент. Водач на листата е Ангел Джамбазки, който беше евродепутат в изтеклия мандат на ЕП.

"В кампанията има сплотяване на патриотичния вот около кандидатурата на Ангел Джамбазки. Няма нужда да обясняваме какво ще направи той в бъдеще", смята Каракачанов.

Самият Джамбазки заяви, че ще се бори за Европа на отечествата и нациите.

"Аз съм против нелегалната миграцията, против квотния принцип на разпределението им между държавите. Няма как да плащаме сметките на чужди народи, които са окупирали някакви държави", заяви част от своите приоритети Джамбазки пред bTV.

Той уточни, че идеята за обща европейска заплата не е подкрепена от ВМРО, също, че не са в едно семейство с партията на подалия оставка след корупционен скандал вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. "Воля" на Веселин Марешки е в едно семейство с него, допълни Джамбазки.
 
"ВМРО подкрепя идеята за обща европейска армия, но ако няма модернизация на българската армия, това няма как да се случи. Модернизирането на българската армия се случва, обновява се бойната техника, но е много трудно. Трябва да се включи в тази модернизация и българската военна индустрия. Преговорите вървят много бавно, особено за самолетите Ф-16. Има финансов предел, който държавата може да си позволи. Затова разговаряме с партньорите в САЩ, за да уточним финансовата част", обясни като министър на отбраната Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Патриотичният вот е и вот, срещу маргинализираните етнически прослойки, срещу противоконституционни партии, прояждащи обществото и държавата... Джамбазки за 5 години доказа, че има способите и идеите да защити правилно България, ама са нужни още мислещи български представители в Парламента!
18
0
 
3
 
! Отговори
БСП жалка... преди 4 години
И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВЪПРОС СЪС СИЛНО ПОНИЖЕНА ТРУДНОСТ - КОЯ ПАРТИЯ Е БИЛА ПАТЕРИЦА НА КОСТОВ, ЛОЙКО И ДОГАН
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До спасяват Ел.ЙончеваНещастникаа, със спретнатите дела на Йончева и Иванчева показвате вие олигархията, колко ниско сте паднали и пропаднали. Корнилия иска от Гешев да огласи списъка на политици, свързани с КТБ и понеже е пълен с гербери като Вежди Турчина с вероятно огромната тайна преференциална лихва, те се ктрият, а колко удобно е виновна йончева. Поводът за делото и е че се бори с далаверите на ГЕРБ. Ще свършите по затворите повечето М РЪ С НИЦИИИИ
15
1
 
1
 
! Отговори
христо ботев преди 4 години
Патриот е душа дава, за наука, за свобода, но не квойта душа, братя, а душата на народа. И от грижи за народа, натрупа се с партаменти, та накупи самолети скъпи-скъпи, пресолени, и отвири хиляди работни места, в странство в Америка, а тук бедни сюрмаси, сметките едвам си плащат, и отиват ведри жадни, да гласуват за Жамбазки, повлияни от думи сладки сладки-сладки-фарисейски, и ортак с турци стана, власт да крепи на Репона, изтъргуваха и гражданството родно, не на наши, даваше го на албанцианатема
14
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
агент-иване,за какво ни е обща армия европейска,сега спокойно вашия кандидат дупетат ген. шивиков свободно продава армейски вещи,например,като одеала и маскировачни дрехи,при обща армия,ще секне всичко,а и ти спря паспорти да продаваш,вижда се ,че партийката ви отива на умирачка.
13
3
 
7
 
! Отговори
спасяват Ел.Йончева преди 4 години
Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещата са малко " кой ми с.а в гащите".
11
6
 
6
 
! Отговори
Предприемач преди 4 години
Тези са по - алчни и от ДПС. Джамбазки що е против минимална европейска заплата. Едва ли такава ще е по- малка от сегашните 250 евра в Бг. Джамбазки как харчи 20000 евра, които взима сега на месец. Дарил лине някой лев на болен или да купи храна и дърва на някой пенсионер. Едва ли, ако го беше направил щяха да пишат по всички подобни сайтове възхваляващи патеричката ВМРО
10
6
 
4
 
! Отговори
Православен преди 4 години
Истината от кога е компромат?
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-големият компромат - илюминатите и извънземните са тикали насила храна в устата на Шкембе Воевода за да стане още по-дебел и противен.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали Джамбазки ще е съгласен на обща заплата с избирателите си. Да взима една средна месечна заплата, като тази в България и тогава да ще не ще, ще подкрепи идеята за обща европейска заплата.
7
6
 
8
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Охоо, мистър мезонет за половин милион ще се бори за добро бъдеще и за народа. За бога, не гласувайте за ВМРО. Това са патерици, лъжци и популисти
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая патерица на гробарите задмина 100 пъти янетотакава низост - шкембе патриоти
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А и за най-вените Патерички ще напазаруват гласове- тъй де,да има с кой да си играят на коалиции и демокрация , инак е див тоталитарисъм !
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриоти М О Ш Е Н И Ц И промиват мозъци на без тва изтощения вече беден българин
3
3
 
13
 
! Отговори
Лъжец преди 4 години
По места НФСБ, АТАКА, БАРЕКОВИЯ ДУДУК Използват едни и същи дилъри за гласове. В комисиите също са в един кюп. Ще падне голямо драскане на конкуренцията
2
7
 
16
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Най-добре е четириглавата, недъгава, корумпирана Ламя, незнайно защо наречена от някои "правителство", да се разпусне сама, да си подаде Оставката.Олигархията и Мафията стъкмиха това недъгаво Нещо, за да продължават да грабят.
1
5
 
9
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Па ги фанаха.