Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее

Има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав, отсече премиерът
Обновена: 24 май 2019 23:11 | 24 май 2019 20:50, Красимир Ангелов
304
Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее
Снимка: БТА

"Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам успех на всички", заяви премиерът Бойко Борисов по време на закриващото събитие на кампанията на Европейската народна партия за европейските избори, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата
Борисов беше сред основните говорители на събитието в Мюнхен, наред с председателя на ЕНП Жозеф Дол, германския канцлер Ангела Меркел, хърватския премиер Андрей Пленкович и водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер.

"За мен е чест да съм тук сред вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав. Били сме, знаем го и не искаме пак", категоричен беше Борисов.

"Не им се плашете на националистите, на крайно десните и крайно левите, не са толкова страшни", посочи още той.

"Нашата партия е доказала отношението си към нашия кандидат", изтъкна Борисов и напомни, че само преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и аплодиран от над 15 000 души в "Арена Армеец" в София. Според Борисов, като председател на Европейската комисия, Вебер трябва да държи на принципите и да спазва стандартите, които да са равни към всички.

"Надявам се двоен стандарт да не допускаш като председател на ЕК, както и за Пакета "Мобилност", както и за много други неща", обърна се Борисов към водещия кандидат на ЕНП. "Аз поех ангажимент и България е най-добрата граница на Шенген и на ЕС, нула нелегална емиграция", подчерта още председателят на ГЕРБ и напомни, че лично е завел Манфред Вебер на границата, за да види с очите си направеното.

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза, че България днес празнува 24 май. "Светите братя са дали писменост на славянските народи. Със словото, с културата, с това, което са направили те, учениците им и последователите им, е гордост за всеки българин", заяви още в речта си Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще проверим.
163
6
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 4 години
До Ташко Ерменко***Ех бате, паднете ли от власт ще ви събираме *** такиви по улиците и къщите ви и директно в Белене и Ножарево,на чаша вода и филия хляб ... за цял ден !
162
16
 
2
 
! Отговори
Нинова не е БСП преди 4 години
Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.
161
4
 
25
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 4 години
Десните радикали много си приличат. Фюрерът непрекъснато говореше само за построените от него магистрали. Пожарникарят също говори само за магистрали.
160
1
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
уффф!!!!...Тоя хвалипръцко дали изобщо осъзнава какви ги ръси?Каква "дясна",каква "лява" Европа бълнува?!..Има Европа на корпорациите,политическите лобисти,офшорните престъпници и "трудещите се",които "опъват каиша" цял живот.Това недоразумение -Тиквун,е от третия вид споменати...ИГРАТА "лява-дясна политика" е само да се ИМИТИРА някакъв "плурализъм",а на практика и едните и другите се движат от законите на печалбата и обогатяването.Нито едните,нито другите ви питат ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ!!!!
159
1
 
2
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Тука искам ясно да подчертая че пиша за социализъм, не комунизъм. Има достатъчно материал в нета за приликите и разликите между двете системи.
158
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когото и да изберете и той ще е продажен българин като вас.
157
2
 
13
 
! Отговори
Чапай преди 4 години
До комсомолеца АндрейДа младежо, макар и млад на теб ти е пределно ясно че дадеш ли гласа си за някоя по-малка партия /която няма застъпници в ЦИК/ гласът ти и ще бъде откраднат от бай ти Цецко по тъмна доба и прехвърлен в бездъннитечувалите на "гробарите" . . .За това НАПРЕД под ръководството на Корнелия и Елена !
156
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Договорихме се! Значи не гласваме за комунисти - първо изключваме БСП и Корна. Който привижда в Бойко комунист изключва и него. Избирайте от останалите!
155
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЕРБ отновоДа гледа него да не го изнасилят, като в симитли. Ще плаче и ще хвърля боба....
154
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много нагъл....Европа не знам дали е дясна, ама амфетаджия мутро-пожарникар като нашия *** никъде другаде не би бил премиер.
153
17
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ отново преди 4 години
Ще изнасили зрелищно грохналата сто годишна вещица!Венсеремос!
152
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТролКолко е мъжки Суджука е спорно, иначе - прав си!Европа си е една комунистическа общност.
151
4
 
29
 
! Отговори
Радио Ханой преди 4 години
Точно тоя ли лакей говори, че през комунизма му било зле...Точно тоя ли хрантутник на властта по това време... Мали, докъде се е самозабравил... Излезте и го накажете в неделя, тоя лъжец...
150
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АБСОЛЮТНА МУТРА!!!
149
4
 
19
 
! Отговори
Минчо Христов преди 4 години
Как да убедя точно теб, че е по добре да си честен, отколкото гербераст!
148
4
 
20
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Кога последно западна Европа е била дясна бе мъжки? Има ли по социалистическа система някъде освен в западна Европа?
147
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Странджа :Ти ли си ИТ -то който е купил на Цветан Цветанов апартамента?
146
3
 
23
 
! Отговори
пена преди 4 години
Борисов е скапан комунист! Изобщо тая държава е претъпкана с червена помия!
145
1
 
13
 
! Отговори
до Сата НАТО преди 4 години
По-добре да лае отколкото да мълчи. А не мисли, че не е убедил никой просто ния сме с робски манталитет. Тъпчат ни, мачкат ни...но ние си траем. Има една приказка, че всеки народ си заслужава управниците...