Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее

Има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав, отсече премиерът
Обновена: 24 май 2019 23:11 | 24 май 2019 20:50, Красимир Ангелов
304
Борисов убеден: Европа винаги е била дясна, разумът ще надделее
Снимка: БТА

"Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам успех на всички", заяви премиерът Бойко Борисов по време на закриващото събитие на кампанията на Европейската народна партия за европейските избори, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата
Борисов беше сред основните говорители на събитието в Мюнхен, наред с председателя на ЕНП Жозеф Дол, германския канцлер Ангела Меркел, хърватския премиер Андрей Пленкович и водещия кандидат на ЕНП Манфред Вебер.

"За мен е чест да съм тук сред вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и друг живот - в соцлагера, но той не е хубав. Били сме, знаем го и не искаме пак", категоричен беше Борисов.

"Не им се плашете на националистите, на крайно десните и крайно левите, не са толкова страшни", посочи още той.

"Нашата партия е доказала отношението си към нашия кандидат", изтъкна Борисов и напомни, че само преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и аплодиран от над 15 000 души в "Арена Армеец" в София. Според Борисов, като председател на Европейската комисия, Вебер трябва да държи на принципите и да спазва стандартите, които да са равни към всички.

"Надявам се двоен стандарт да не допускаш като председател на ЕК, както и за Пакета "Мобилност", както и за много други неща", обърна се Борисов към водещия кандидат на ЕНП. "Аз поех ангажимент и България е най-добрата граница на Шенген и на ЕС, нула нелегална емиграция", подчерта още председателят на ГЕРБ и напомни, че лично е завел Манфред Вебер на границата, за да види с очите си направеното.

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза, че България днес празнува 24 май. "Светите братя са дали писменост на славянските народи. Със словото, с културата, с това, което са направили те, учениците им и последователите им, е гордост за всеки българин", заяви още в речта си Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
1
 
4
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Гледай Евродиков да видите Бойко и братовчеда ? Никога ГЕРБ ?
223
0
 
3
 
! Отговори
Тиквата преди 4 години
Не знам лева ли е десна ли но щом такива управници има май е обратна.
222
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европа е дясна, а при нас комунистите взимат пенсия и заплата в армията и полицията.
221
1
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
За съжаление Българите са прекалено либерални да търпят този некадърник 10 години на власт
220
0
 
4
 
! Отговори
Симеон преди 4 години
Европа определено не може да е лява, ама и крайно дшсна не трябжа да е! С този изкривен либерализъм, който се изповядва няма да се върви напред! Трябва Европа на нациите, със силни народи!
219
1
 
12
 
! Отговори
стига вече преди 4 години
Защото 10 години търпим Бойко Борисов,затуй сме най-бедни в Европа.Не познавам никой,който да е гласувал за него.Как печели изборите???
218
1
 
7
 
! Отговори
замислен... преди 4 години
Капитализъм.В България.Най-бедни сме в ЕС.Защо?Нали сме европейци?Доходи-10 пъти по-ниски от тези в Германия...
217
4
 
2
 
! Отговори
ади стига майтап де преди 4 години
Бойко премиер...
216
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Холандия вчера спечелиПартията на труда. Тя не едясна.
215
4
 
17
 
! Отговори
Пак тиква преди 4 години
Пак тиква с вдигната ръка като бай Тошо на митинг. Докога ще го показвате на първа позиция?
214
3
 
15
 
! Отговори
ХамХум преди 4 години
Европа е дясна затова българите ядат второ качество храна като прасетата!
213
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 248 и днес няма от къде да дойде не свързан с предния режим политик защото всички такива потенциални бяха избити още като комунистите взеха властта.Най-гнусно обаче беше когато избиха другите комунистически лидери от своите защото бяха верни на комунистическата идея голяма грешка търсеха се хора верни на Москва не на комунизма.После стана ясно и защо защото Москва не иска клмунизъм а взел името му крадлив крайно десен държавен капитализъм.
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 246, еми то да не е само той.Всеки политик в България произлиза или от БКП или от ДС или от ДПС или е роднина на такъв или държанка, приятел,шурей и други.Знаеш ли защо е така и не може да е по друг начин.Защото комунистите, след като взеха властта, не без помощта на съветската армия естествено имаха две главни задачи да унищожат целия елит на народа политически духовен и богаташки, а после да унищожат и всички избрани от народа комунистически лидери и да ги заменят с верни на Москва агенти.
211
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тикво Европа е дясна ама ти си лев от БКП или паметта ти е къса и не помниш от къде си тръгнал???
210
1
 
23
 
! Отговори
мак преди 4 години
Агитацията днес е забранена, защо пак ни го натрапвате?
209
1
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ГАВРАТА с нацията и Историята ни,които ВРАГОВЕТЕ ни си направиха с нас,ПРОБУТВАЙКИ ни един ДОКАЗАН *** ,просто е СРАМНА!!!ЗА НАС,защото НИЕ СМЕ ЗАСПАЛИ!!!!!!..Та:-Хора,СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!
208
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
само да ви припомня някои факти:-Когато България се управляваше от ИСТИНСКИ управници,дори и Римския диктатор се навеждаше пред българския .."цар",да го наречем..После,след ПЕТВЕКОВЕН ГЕНОЦИД над българите,България успя да се възроди..После страната ни дръпна напред,благодарение на НАС-българите!!После,при "комунизма",станахме една от ВОДЕЩИТЕ държави в "Соцлагера"....Сега,30 год. след ПРЕСТЪПНО-КРИМИНАЛНИЯ "преход" сме НА ОПАШКАТА!А "минпридсидателя" СА ФАЛИ с това,колко папи са го галили
207
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато нещата почнат да се с говняват и парите да намаляват, хората инстинктивно гласуват за социалисти, заради популистките обещания. Малко по-късно им става ясно, че социалистите са обикновени гни ди и пари се изкарват с дясна политика. Мисля, че ние първия период го минахме, колкото и да реват такива като Гошо Т пото.
206
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"...България е най-добрата граница на Шенген...", че кога ни приеха в Шенген бе тъ'пак ? Боже кога ще забраниш раждането на ***'оти в България ?
205
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв баш измамник е това про'сто пожарникарче !? Ей тара'нколу, трябва да си много щастлив,че си роден и живееш в България защото никъде на друго место по света нямаше никога толкова дълго време да ти вярват, че не си тъ'п и завършен комунист, но нали си пъдар на стадо овце, можеш цял живот да ги мамиш успешно без никаква съпротива и възражения....***, про'ста и лицемерна червена твар с име Бойко Борисов...пфу Анатема !