БСП брои паралелно: Притеснени сме от ниската активност!

Социалистите ще заседават утре, коментарите - след това
Обновена: 26 май 2019 20:50 | 26 май 2019 20:46, Веселина Йорданова
170

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От БСП обявиха, че са притеснени от ниската избирателна активност на евровота днес.

"Това ни притеснява, тъй като очаквахме българските граждани да бъдат активни в днешния ден", каза Георги Свиленски в изявление от името на социалистите пред централата на партията на "Позитано" 20.

Още по темата
Той поздрави всички български граждани, които не се поддали гласът им да бъде купен, не се уплашили, че ще бъдат освободени от работа и дали своя глас за БСП.

По думите му социалистите няма да коментират резултати, преди да са ясни тези от паралелното преброяване, което правят сами.

"Резултатите от екзит половете са много разнопосочни, няма да ги коментираме, преди да приключи паралелното преброяване", уточни той.

БСП ще даде пресконференция за резултатите от евровота утре, след заседание на Изпълнителното бюро.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките политически yрoди, не могат ли да схванат, че само тея овце, които гласуваха са им останали, а остналата мислеща част от населението им гласи гилотина?
120
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е да загубят след като сложиха крадливата Елена да води хорото. Доста от върлите поддържници на БСП не можаха да понесат откраднатие от КТБ и подарени й половин милион срещу сексуални услуги предоставени на един бивш вожд на БСП. Некой *** струват повече от други ама чак пак половин милион...Други от поддържниците обаче й подариха нов половин милион евро заплата. Най-вече най бедните и гладни бaлъци.
119
4
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
До мнение-129Бягай бързо към психиатрията!
118
5
 
7
 
! Отговори
Нищо не ти е ясно преди 4 години
До ЯсноНо най-важното, че от енергиен износител, станахме енергийно джудже.Дори сега сме на 14-то място в света по износ на ел.енергия другарю!
117
5
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Пак голям червен резил за другарките и другарите... Хора дето нямат акъл патки да пасат тръгнали народ да управляват... На ви една Справедливост сега...
116
2
 
21
 
! Отговори
до 130 преди 4 години
До мнениеАма ти още ли вярваш че БСП е партия на бедните хора !!!! Боже , колко наивност и простота има по белия свят!
115
2
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
бесепето прилича на един беден човек ,който мести един лев в различни джобове и го брои ,но той си е пак един лев. Както казва Вуте -колкото и да се въртиш гъзо все че ти е отзад. А колкото до ниската активност .Ако беше по-висока процентът им щеше да е по-нисък. Баламите свършват.
114
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като бсп-то свърши с паралелното преброяване, добре ще бъде да започне и едно перпендикулярно преброяване!
113
4
 
19
 
! Отговори
haha преди 4 години
Една бавно умираща партия ... НАдявам се тази ерес комунизма, техните наследници и ДС в близките години да бъдат изтрити от лицето на земята. Много хора незнаят , но Ленин и неговите копои са били просто шайка крадци и са грабили собствения си народ, подкокоросвани от самите геманци... е какво да кажем повече. Трябвало е да се измисли идеология, нещо за да се спечелят бедните руснаци , за да спретнат една революция и да извадят руснаците от ПСВ. А каква можеше само да бъде царска Русия .... ?
112
19
 
7
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Винаги семейството ми е гласувало за БСП.Сега ,заради вкарването на Станишев,БСП загуби пет гласа.
111
11
 
14
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Нинова се опита и успя да вдигне на крака БСП.Има опозиция в самата партия-старите оядени привърженици на Станишев,до един милионери,които не бе з намеса на Герб/даване на милиони н а Гергов/вкараха Станишката,който е мразен от електората,заради това че съсипа БСП.На това ядро Нинова дръпна паничката,с което си навлече подмолната им тактика.Тези хора работят за джоба си,заради тях БСП загуби.Вън от БСП!Нямате нищо общо с обикновенните хора!Заради вас,крадливи *** БСП загуби доверие!Вън!
110
13
 
9
 
! Отговори
Ясно преди 4 години
Но най-важното, че от енергиен износител, станахме енергийно джудже.За моралният упадък, тепърва ще плащаме висока цена.Тази омраза изповядвана от ГЕРБ, ВМРО, Воля, ДПС е ужасяваща, на фона на усвояването на еврофондове, заменки, самоубийства, липсата на достъп до здравеопазване, безработица изгонила 2 мил. българи от Родината.Липса на сигурност, лобистки закони, обезлюдяване, демографски срив и смъртност.Пирова победа за ГЕРБ и ДПС, мизерия и унищожаване на БГ, това е жестоката истина.
109
12
 
7
 
! Отговори
Беше ясно преди 4 години
След Костинброд, и мъртвите души, плюс корпоративен и ромски вот, никой не е в състояние да ме убеди, че изборите са честни.Да не говорим за депутатите с чувалчета "президент". Какво да кажем за "Ало, Ваньо", Мишо Бирата, Цар Киро, Апартаментгейт,КТБ, частните асансьори, които на Запад си позволяват шефове на финансови институции и корпорации?Имах надежда, че независимите ще спечелят с/у статуквото, уви.30 г. имаме "демокрация" още 15 г. и колкото Тошо, тези не могат да боядисат само сградите
108
4
 
24
 
! Отговори
до червените кхмери преди 4 години
Що се притеснявате от ниската активност ? Ако беше по-висока, щяхте да сте под 15%. Вашият електорат гласува винаги , но се топи топи топи...Приятен ден !
107
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Засега няма нищо по-хубаво за България от това, което се случва с номенклатурното бе-се-***!Особено радостно е, че умните хора в България, оженяващи правилно реалната политика на управление, се увеличават и гласуват правилно!
106
2
 
17
 
! Отговори
хахахаха преди 4 години
Толкова грешни пари хвърлиха червените хмери-за ***,за фалшиви новини,за измисляне на лъжи-и си мислят още,че хората живеят зад бодлива тел и каквото им кажат-това и трябва да вярват.Да,ама не! И още преди години един другар каза на ***- "Майната ти"! А червената наглост-начело на листата да една тотално пропаднала изечена лъжкиня /то не че имат други кадри/ показа ,че нищо не са научили-а разчитат само на лъжи,лъжи и пак лъжи!Айде продължавайте да плащате на тролчета...
105
3
 
15
 
! Отговори
Никога преди 4 години
повече БКП/БСП на власт!И каква беше,и каква стана?Две дърти,злобни,завистливи и отмъстителни лели /Нинова и Йончева/,срещу двама велики,титани и великани /Борисов и Станишев/?!?И сега шут в ***!БСП в будна кома,защото я няма "любовта" народна?!?
104
4
 
26
 
! Отговори
видов ден преди 4 години
Дошло е време Нинова да вземе тежко решение и да разтури ППО.Затриха цяло българско семейство преди Европредседателството за да покажат голяма престъпност в България. Мир на праха им. То не бяха дамонстрации, писане на пошли коментари по форумите. То не бяха скандали. Не се посвениха да препишат убийктвото на журналистка на ГЕРБ въпреки че убиеца беше разкрит. И хиляди знайни и незнайни престъпления на червената банда.
103
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този наглец,който говореше за страх ,насилие,уволнение и пр.,за хора гласували са БСП (измамни престъпници),нямате ли свян,засрамете се и приемете загубата като нормално хора,за това се иска доблест,а вие сте червени плъхове,винаги хапещи ,жилещи,просто едни гадни влечуги...Затова хората ви мразят,и вине никога няма да вземете властт..Не е ,че ГЕРБ са силни,а затова ,че сте едни жалки червени без доблестни червеи...
102
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кръгът Техноимпекс и кръгът Къщите на Йончева загубиха. Амин.