БСП брои паралелно: Притеснени сме от ниската активност!

Социалистите ще заседават утре, коментарите - след това
Обновена: 26 май 2019 20:50 | 26 май 2019 20:46, Веселина Йорданова
170

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От БСП обявиха, че са притеснени от ниската избирателна активност на евровота днес.

"Това ни притеснява, тъй като очаквахме българските граждани да бъдат активни в днешния ден", каза Георги Свиленски в изявление от името на социалистите пред централата на партията на "Позитано" 20.

Още по темата
Той поздрави всички български граждани, които не се поддали гласът им да бъде купен, не се уплашили, че ще бъдат освободени от работа и дали своя глас за БСП.

По думите му социалистите няма да коментират резултати, преди да са ясни тези от паралелното преброяване, което правят сами.

"Резултатите от екзит половете са много разнопосочни, няма да ги коментираме, преди да приключи паралелното преброяване", уточни той.

БСП ще даде пресконференция за резултатите от евровота утре, след заседание на Изпълнителното бюро.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Победа ! БСП е победител напред зад нас са цялата младеж!
100
2
 
22
 
! Отговори
Що тъй преди 4 години
Ами не трябва да се притеснявате въобще, отдавна вече никой не ви вярва!
99
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП брои паралелно: Притеснени сме от ниската активност!---------------Ами, електората се топи доста бързо....., а младите ви гледат с отвращение защото предадохте - по-точно Продадахте - принципите на идеологията ви - равенство, братство, равноправие.Станахте по-големи капиталисти от капиталистите!Или си мислите, че хората са "слепи и глухи" и са забравили, и не забелязват далаверите и машинациите ви, корупционите ви схеми...Жалки сте като фарисеи!
98
2
 
17
 
! Отговори
33 преди 4 години
До Х34331Не само те, но и зеления чорап, чиято стюарДеса помисли, че той като е авиатор "Луфтханза" е негова и започна да иска обяснение, все едно мерцедеса е спрял в насрещното пред бутика!
97
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега ЦИК не са изкарали ЕДИН резултат от броене на реални бюлетини и протоколи.Всичките данни по телевизии и сайтове са от ЕКЗИТ-ПОЛ. Обърнете внимание на логотата на фирмите до резултатите!Резултати броени НЯМА. Има допитвания от фирми.Вече всички секции трябва да са изброили реалните бюлетини и да са предали протоколите. Къде са резултатите от тези протоколи бе?Къде са данните от частичното броене на протоколите (примерно сумирани 25 процента от протоколите и ето го резултата)????
96
2
 
11
 
! Отговори
Х34331 преди 4 години
Би трябвало да се притеснявате от вътрешните противоречия и противоборство, от прекалено голямото его, к. ви изяде главите.. а такива като гергов и станишев допринесоха за лошите резултати.
95
14
 
4
 
! Отговори
Нинова не е БСП преди 4 години
Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.
94
12
 
8
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
БЪЛГАРИТЕ СЪС СВОЯ ПАС КАЗАХА ЧЕ ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ МОДЕЛ НЕ РАБОТИ - ДЪРЖАВАТА СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ . ТУК НЯМА БОЦИ НЯМА КОРНЕЛИЯ - ТАРИКАТИ КРАДЛИВИ ВЪРВЕТЕ НА М....НАТА СИ !!!
93
1
 
9
 
! Отговори
Нинова-какво става ? преди 4 години
След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.
92
1
 
21
 
! Отговори
Т.Танов преди 4 години
Ами защо сте притеснени,бре?! Какво й е на активността ?! Кой ви е виновен,че не можа хте да заставите малкото останал ви електорат да гласува за вас ?! Но нали все НЯКОЙ трябва да ви е виновен и търсите кой да " опере пашкира" ?! Ясно кой - НИНОВА ! Само с арогантност,политическо късогледство ,нахално изопачаване на нещата се стига до тук - до задънената улица,която на следващите избори ще е много по--къса !До тук,Нинова! Да но най-сетне разѝбереш,че хората не ви искат-това е за притеснение!
91
14
 
1
 
! Отговори
българин преди 4 години
с Европа до края на България!
90
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корно, излъгал те е всеки който ти е казал, че ставаш за лидер. Визията и държанието на дружинна ръководителка от времената на соца ги покриваш на 100%. Даже си мисля, че си "пътник във времето" погрешка попаднал в днешно време, вместо в 1978 год. Пътник! Пътник! Пътувай си де....към своето време! Споко!Там комунистите винаги печелят винаги с 99% от гласовете.
89
3
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
То си е за притеснение.Пък и ЕС както е тръгнал,може и да се разпадне,тогава къде ще се сврете другари?
88
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И най-вече стана ясно, че влиянието на Радев клони към 00, след всичките директни атаки към ГЕРБ и изразени симпатии към БСП. Даже има наглостта да прати сивия си кардинал в червените листи. А Бойко ги отнесе като куцо пиле 3 домата наведнъж - и Корна, и Радев, и Иво Христов. Русата журналистка даже не я слагам в сметката, защото тя си е самородно фиаско и не се нуждае от странични услия.
87
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОПАЕй заради такива простотии като твоята изгубихте изборите. Ами като мразите Европа и постоянно слугувате на Русия, защо изобщо участвате в тези избори? Честната позиция е да ги бойкотирате, ама тогава пък няма да можете да изпълнявате болшевишката заръка от Масква да рушите ЕС.
86
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъка,мъка в БСП! Само с мерак и злоба не става, ...и акъл трябва. Но няма как да имате акъл, след като на тези години все още сте комунисти. Ако и да се правите на цоциалисти! Даже няма да ви дам жокер, защо винаги ще губите всички следващи избори, ...докато изчезнете. Кеф ми е да се мъчите!!!
85
3
 
32
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
Българите се чувстваме омерзени от мераклиите за Брюкселската хранилка и затова не гласувахме. Очевидно БСП е ялова алтернатива и не става с Корнела и Милиончева
84
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Нинова очакваме оставка, а след нея и импийчмънт.
83
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова, ОСТАВКА!
82
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакайте малко ! Не бързайте !БСП все пак печели някъде ! Тъкмо ГАЛЪП дадоха гласувалите по образование.При тези с основно и надолу БСП изпреварва ГЕРБ.Честито ,Нинова ( 15/15) !