Калимера! На плажче, но и до урната в Гърция

Как българите съчетаха вота и почивката
26 май 2019 19:02, Александър Попов
7

В дните преди евровота редица анализатори и политици прогнозираха, че ще има ниската избирателна активност. Защото много българи сливат празничните дни, за да почиват в съседна Гърция.

Днес и премиерът изрази надежди, че активността ще се вдигне в следобедните часове, тъй като нашенци ще се върнат от екскурзии. А ходим на почивка, защото доходите ни се вдигнали.

Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с гласуващи български туристи в Кавала.

За майските празници Миряна Илчева избира да е на почивка в Гърция със свои приятели. Tова обаче не я спира да гласува. Независмо къде си, важно е да гласуваш, уверена е Миряна.

В секцията в Кавала своя вот упражниха над 150 души. Изборният ден там протича спокойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Гърциягласуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богатите тлъстаци от ГЕРБ, които ходят по курортите в Гърция, винаги дават по една жертва на магистралоъ Струма. Утре как ли ще е?
2
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходим в чужбина за да не ни се налага да гласуваме и да покажем на политиците че нищо не става от тях и са шуробаджанаци с асансьори и комунисти. Хората не виждат никоя партия, която да защитава техните интереси и не гласуват Изборите трябва да се обяват за недействителни при ниска избирателна активност и партиите да се самозакрият и президента да вземе времнно властта и да назначи нов служебен кабинет.
1
7
 
38
 
! Отговори
IYI преди 4 години
Правилно. Гласува в Южна България.