Каракачанов: Всеки има едно семейство и това е България

Министърът на отбраната гласува в София
26 май 2019 11:54,
42
Каракачанов: Всеки има едно семейство и това е България
Снимка: БулФото

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов даде своя глас за европейските избори в столичното 134 СУ "Димчо Дебелянов“.

"Гласувах за България. за да се чува българският глас в Европейският парламент, защото трябва да се защитават българските интереси. Всеки има едно семейство и това е България", категоричен беше Каракачанов.

Още по темата


Лидер в листата на ВМРО е досегашният евродепутат Ангел Джамбазки, следван от Юлиан Ангелов, Александър Сиди и режисьорът Андрей Слабаков. Партиите от малката управляваща коалиция - ВМРО, НФСБ и Атака решиха да се явят поотделно на тези избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно е преди всички беше терористичната организация ВМРО която започна политическото си съществуване с отвличане след Освобождението на журналисти и искане на откупи и опити да твърди че има македонска нация тя живее в Пирин и този регион трябва да бъде отцепен от България.После я продължи с директни атентати.Пък днес с опити за прокарване на нацистка диктатура и тайни договорки за сделки със самолети и бюджети с американците тоест продължава добрата предателска традиция на Димитър Общи.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И една банка която краде от това семейство и се казва коалиция Гроб Угоени мафиоти с подкрепа на Движението за ***.дали и сюнети съкратено ДПС с лидер Кара пищак дайъ.
25
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Това ,че обиждате единствения човек, който нарече нещата с истинските им имена не говори добре за вас. Единствения нормален патриот посветил целия си живот на идеята България. ВМРО имаше преди Герб,Атака,НФСБ и другите псевдопатриоти. ВМРО ще я има винаги.
24
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Браво,Каракачанов от нашето,някогашно пет членно семейство-едното е в краварника Щатите,другото в Англия,третото в Германия.На село са мама и тате с пенсии от 217 лева.Днес недей преяжда.Не е на хубаво.
23
1
 
1
 
! Отговори
БКП-ГЕРБ преди 4 години
Не България, а партията на Димитров!
22
2
 
3
 
! Отговори
До 20 димитър преди 4 години
Заблуден си мойто момче, аджамия си. След 3-4 пъти ходене до урните ще разбереш, че изборите не променят нещата. Ако можеха-щяха да ги забранят. Цитат от графит до старото кино дружба. Но е абсолютната истина.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НО НЕ ВСЕКИ ИМА 5 ТЕРАСИ КРАСИ
20
2
 
5
 
! Отговори
Джамбазки преди 4 години
Турски дебели.
19
2
 
4
 
! Отговори
Джамбазки преди 4 години
Най обичам дебели х... гласове де.
18
3
 
6
 
! Отговори
абсурдистан преди 4 години
вмро значение- вътрешна македонска революционна организация - Ха ха ха , името е откраднато от друга държава - Смеххх ! начело русенския македонец , припява му луков баш македонеца от плевенското село.ако ще и на джингистаци ще се правят само и само да са на "баницата" .
17
4
 
10
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Излизайте да гласувате иначе платените м*****и ще решат съдбата ви. Който не гласува после да не се оплаква. Как може ДПС изобщо да са на политическата сцена. Не трябва турци и комунисти да са във властта. Никога вече!
16
3
 
6
 
! Отговори
tt преди 4 години
Ти имаш и второ-ДС.
15
2
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 4 години
Аз също гласувах и се гордея, че използвам правото си да бъда част от избора. Защото, ако не гласуваш, после нямаш право да се оплакваш от ситуацията!
14
4
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Aма не всеки има 50 000 000 ? от продажба на БГ паспорти !!! Грабим от народа си ,а Каракачанка???
13
4
 
9
 
! Отговори
Потресаващо преди 4 години
Права е тази под.лога на герберастките крадци. България е като едно семейство, но част от членовете му ядат свинско със зеле, а останалите само зеле.
12
9
 
7
 
! Отговори
ВМРО преди 4 години
Помниш ли народе? Коя беше единствената партия, която застана до българите, когато ромите Ви бият? Останалите партии се скриха. Кой води кампанията за защита на българските шофьори и фирми?
11
12
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Герб или ВМРО. Всичко друго е ******
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време провинциалистите дето ги пържеха пред ЦУМ не бяха толкова наивни колкото са днес всички българи.Щом тоя дебел *** и Волен-болен са в парламента смятай колко се е скапалабългapaшкаъа нация.
9
6
 
6
 
! Отговори
ВМРО Победа преди 4 години
Трета политическа сила!!! ДПС да го ...
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но не всеки има право на апартаментче на преференциални цени. С тераска, асансьорче и тн.