Красиво или страшно? Грешната Андреа, с големите бомби

Снимките на бургазлийката взривиха социалните мрежи
Обновена: 26 май 2019 16:04 | 26 май 2019 15:56, Екип на Dnes.bg
125

Снимка: Facebook

Често феновете опитват да приличат на идолите си. В случая на Андреа от Бургас, която е голяма почитателка на фолкпевицата със същото име – копието дори надминава оригинала.

Огромни устни, огромни гърди, които създават впечатлението, че ще се взривят след минута, "красят“ тялото на Андреа, която след последната си пластична интервенция предизвика фурор в социалните мрежи.

По снимките й във Facebook човек спокойно може да проследи къде нещата леко са се объркали. Момичето, което местните медии в Бургас определят като "най-атрактивната абитуриентка в града“ и "истинска кукла Барби“, първо боядисва кафявата си коса в платинено русо – подобно на фолкпевицата Андреа.

След това, постепенно, гърдите й започват да растат, а след това се стига и до устните, които далеч надминават и най-смелото лягане под ножа на самия оригинал.

Според профила на Андреа, тя е завършила Софийския университет, а всяка ексцентрична снимка е придружена с мъдра мисъл, като: "Никой не може да ти отнеме вярата, тя е твоето упование!!!“. Какво общо има точно вярата с напомпаните гърди, остава въпрос без отговор, но тя със сигурност може да се превъплъти в ролята на "Грешната Мадона с големите бомби" от "Ало Ало".

Младата wannbe Андреа има солидно количество почитатели във Facebook, но засега позира сам-самичка на екстравагантните си кадри, без присъствието на някой желаещ да влезе в ролята на Кубрат Пулев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
41
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Тази има хемороиди на лицето....
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може да бъде кухнята е фотошоп, бееее...Всички сме с кухненско обзавеждане за по 300 000 лева, бееее...Всички сме по на 20 години, бееее...
38
1
 
6
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Имаше един филм преди години, за подобен феномен. "Оскура седъкшън" или нещо от сорта(не съм сигурен как се превежда), с Елизабет Сервантес. Добро беше филмчето, трилър/драма.
37
2
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗАЛЕПЕНА ФАЛШИВА УСТА И ФАЛШИВИ МИГЛИ!!!ПРАВИ СИ РЕЙТИНГ ;D
36
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това има ли пулс или го надуваш?
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е ли мъж?
34
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче снимка 5 е супер. Печката "раховец" ли е? И тия шкафчета... А плочките тип соц-реализъм-фабрична панелка? А тая врата? Времето е спряло сякаш. Моме, вместо да помпаш джуки, хващай ремонт да правиш...
33
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момичето е болна. Също като аноркесичките,които са слаби,но се виждат дебели. Имат изкривена представа. Трябвало е на психиатър да отиде,а не на пластичен хирург.
32
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уродливо грозна направо се уплаших. Хирурга и трябвада бъде съден,за обиране на ***.
31
0
 
29
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Ко и туй нящу, бря?
30
0
 
44
 
! Отговори
Един преди 4 години
Модерно е като че ли да си обезобразен!И за това пари се дават!Тия млади момичета нямат много ум, щом това са им критериите за хубост. НО! Как пластичните хирурзи си позволяват да прекрачват тия граници, ей това се чудя!Нямат ли етика!?Защо не дават съвети на желаещите за промяна-кое е в повече, кое ненормално много!? Или-Да живей печатницата за пари!!!???
29
0
 
36
 
! Отговори
Тъжно преди 4 години
Гласувам за: Страшно. Андреа-певицата да си види последователите, които създава с фалшифите си фотошопнати сесии.
28
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продукт на бойковата стабилност и простотия.Колкото по невежи по подходящи за нови българи.
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това не е някакъв фотошоп, жалко за момичето. Защото на една от другите снимки си изглежда съвсем добре, без огромните устни. За гърдите дори не ми се коментира, предполага се че още не раждала, така че явно ще има и ремонти после.
26
1
 
16
 
! Отговори
ОТ СОФИЯ преди 4 години
"А снимката от кухнята с обзавеждане ранен-соц показва от къде е тръгнала" "Ами не е тръгнала от ж.к.Яворов/бивш ж.к. "Ленин"/ ,нито ж.к.Изток/ до 1962 ж.к. "Сталин"/""
25
0
 
26
 
! Отговори
УЖАС! преди 4 години
Като ПРАСЕ със ***>>Имам на живо такава съседка- абитуриентка: със ***!.Много грозна работа..Не е за гледане..А мислят, че са красиви...
24
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за красивото момиче. На снимка 3 изглежда окей, не знам с кой акъл би си причинила това да прилича на такава пародия (снимки 1 и 2), но явно за всеки влак си има пътници.
23
0
 
35
 
! Отговори
иво преди 4 години
Това е порно кукла, не е човек,няма данни за интелект,парче месо и то гнило
22
2
 
28
 
! Отговори
good преди 4 години
А снимката от кухнята с обзавеждане ранен-соц показва от къде е тръгнала. Комплексарщина граничеща с лудост и показваща невъзможност за приемане на реалната действителност.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!Къде гледат психиатри?То става за панаир,къщата на ужаси..