Красиво или страшно? Грешната Андреа, с големите бомби

Снимките на бургазлийката взривиха социалните мрежи
Обновена: 26 май 2019 16:04 | 26 май 2019 15:56, Екип на Dnes.bg
125

Снимка: Facebook

Често феновете опитват да приличат на идолите си. В случая на Андреа от Бургас, която е голяма почитателка на фолкпевицата със същото име – копието дори надминава оригинала.

Огромни устни, огромни гърди, които създават впечатлението, че ще се взривят след минута, "красят“ тялото на Андреа, която след последната си пластична интервенция предизвика фурор в социалните мрежи.

По снимките й във Facebook човек спокойно може да проследи къде нещата леко са се объркали. Момичето, което местните медии в Бургас определят като "най-атрактивната абитуриентка в града“ и "истинска кукла Барби“, първо боядисва кафявата си коса в платинено русо – подобно на фолкпевицата Андреа.

След това, постепенно, гърдите й започват да растат, а след това се стига и до устните, които далеч надминават и най-смелото лягане под ножа на самия оригинал.

Според профила на Андреа, тя е завършила Софийския университет, а всяка ексцентрична снимка е придружена с мъдра мисъл, като: "Никой не може да ти отнеме вярата, тя е твоето упование!!!“. Какво общо има точно вярата с напомпаните гърди, остава въпрос без отговор, но тя със сигурност може да се превъплъти в ролята на "Грешната Мадона с големите бомби" от "Ало Ало".

Младата wannbe Андреа има солидно количество почитатели във Facebook, но засега позира сам-самичка на екстравагантните си кадри, без присъствието на някой желаещ да влезе в ролята на Кубрат Пулев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
До КсЩом им плаща за какво да им пука, тя на какво ще прилича после ? Не е редно ,ама парите решават всичко.
99
0
 
1
 
! Отговори
Олеле, преди 4 години
защо ни занимавате с това зомби ? Навсякъде са тези отвратителни снимки,които направо плашат.Някъде четох,че не сме били прави според нея да я обиждаме така. Това момиче е за лечение,ама заедно с родителите си,защото нормален родител не би допуснал детето му да се направи на плашило.
98
0
 
0
 
! Отговори
Снимки 1 и 2 преди 4 години
Тая все едно си носи вагината на лицето
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вземи си го сам.
96
2
 
0
 
! Отговори
дръвчо преди 4 години
Някой да ми даде телефона на момата, благодаря
95
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Леле! Ужас!
94
0
 
6
 
! Отговори
До бизнесмен преди 4 години
Ми ако си падаш по гумени с. кукли от най-некачествените, значи е тъкмо нужното грозде. Направила се е на нищо в стремежа си да се покаже първа чалгарка. Друго няма какво да се каже.
93
0
 
5
 
! Отговори
питам си преди 4 години
Няма ли кой да свали тази *** фитка от сайта?
92
0
 
12
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Леле майкоооо,горкото дете!!!А уж имаме комисии за какво ли не?А тоя КАСАПИН,къде я "РАЗКРАСИЛ"?Иначе четох,че глобили фирма,къде си държали кокошките на студено!!!Ей странна държава и това си е..............
91
0
 
16
 
! Отговори
Кс преди 4 години
Аз наистина се чудя докторите толкоз ли нямат страм, че да окепазят това момиче толкоз брутално. Айде тя е млада и глупава.. ама те?
90
2
 
15
 
! Отговори
* преди 4 години
Жестоки сте.Никой не е застрахован от грешките на младостта.Помнете , че утре може да са вашите дъщери или близки. За мен по-виновни са т.нар.доктори, които са взели парите ,а не са отказали да направят интервенциите. Трябва да има някакъв морал, някакви стандарти и някакви рестрикции от страна на Закона срещу такива,възползващи се от психически лабилните и неуверени хора.
89
0
 
15
 
! Отговори
kireza преди 4 години
С тези бърни прилича на *** на *** МАНДРИЛ....Човек да го е гнус да я докосне....
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сатър
87
0
 
21
 
! Отговори
Опс преди 4 години
Това "нещо" кога ще го махнете?
86
0
 
42
 
! Отговори
Минаващ преди 4 години
Хиляди левове струват тези пластични операции. С какъв акъл се дават тези луди пари, за да заприличаш на чернобилски мутант?! Андреа, нуждаеш се спешно от психиатър. Запази три часа - за теб, за *** и баща ти. Ама при известен и доказал се психиатър, който да се справи с огрооооооомния психически проблем. Леле, с тия пари какво кухненско обзавеждане може да се купи, а и не само това... Жалка си в този вид, а на фона на това подобие на кухня си още по-жалка.
85
0
 
11
 
! Отговори
РККА преди 4 години
Един познат ползваше за подобни същества следния израз ,,МИЗЕРЮДИ МРАСУТИ,,....
84
0
 
21
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
Тук питат:"И в какво има вяра това плашило?Кой мъж ще хареса,дори за секс,това чудовище."Да отговоря. Някой, който харесва с-с с подобие на гумена кукла от най-некачествените. За друг не се сещам. Жалко е. Много се е съсипала. Последно се пробвала за кукла барби да мине, но единственото, за което минава вече го описах на кой ще пасне.
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си бе оправила първо кухнята!!!! Или да се снима само от обществени тоалетни, както си му е реда!!!!!
82
0
 
30
 
! Отговори
лелелеле преди 4 години
Ама хора, моля ви се, сложете точка 18 или нещо да предупреждава.Стресирах се залудо, светена вода ми трябва да се промия.Това е карикатура, сбъркана реалност и изкривено съзнание.И не, не е защото сме тесногръди, просто това е естетически МЕГА, ГИГА ЗЛЕ.Скандално направо....
81
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съсипаха я тая държава!