Оптимизъм във ВМРО: Вероятно ще имаме двама депутати в ЕП

Ангел Джамбазки: Никой не спечели от разделението в малката коалиция
Обновена: 26 май 2019 23:33 | 26 май 2019 23:15, Красимир Ангелов
20

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО събира 7,7% от вота на избирателите на изборите за европейски парламент, сочат данните от паралелното преброяване при 75% обработени данни на Gallup International на евровота.

Лидерът на листата на войводите - Ангел Джамбазки, обясни пред Bulgaria ON AIR, че обикновено имат около половин процент скрит вот и очакват процентите им да се увеличат.

Каракачанов скочи на "Атака": Утре как ще ме гледат в очите?

"Вероятно ще имаме двама представители. Благодаря на всички, които определят себе си като български родолюбци и патриоти и ни подкрепиха. Това за нас е задължение и отговорност", заяви водачът на евролистата на ВМРО.

Джамбазки беше категоричен, че никой не е спечелил от разделението в малката коалиция на патриотите.

"Ако се бяхме явили заедно, щяхме да имаме със сигурност по-голям резултат от този на ДПС. За съжаление нашите партньори решиха да си мерят резултатите. На нас ни се пада задължението сами да представляваме българския национален интерес в ЕП", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патреот е, душа дава...
11
2
 
1
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Един"патриот" ми каза:Нищо няма да се промени,доволните са много а недоволните са слаби,неорганизирани и лъгани....82458
10
2
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Това, че загубиха е вярно, но, че са патриоти, това е заблуда! Ако бяха патриоти, отдавна трябваше да са силен фронт и да действат за България, а не за себе си! Хората ги видяха, че са плю.мки и затова ги захвърлиха на бунището. Да ги видим сега, що за патриоти са, пак ще започнат с лъжите!?
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето когато някой приказва това,което иска да чуе народа какво се получава.Тоя няма един ден трудов стаж.Директно от университета стана общински съветник в Столична Община и какво свърши там?Едно предложение безумно направи да се забрани пиенето на бира в парковете.После директно евродепутат,гонеше бабичките на границата да се връщат за да не гласуват заедно с Валери Симеонов,въпреки,че гласуваха закон за задължително гласуване и имат лични карти като всички нас.После против ромите говореше и ето
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заслужавате си мизерията, те ви лъжат вие си ги избирате пак и после ревете
7
6
 
12
 
! Отговори
Старшина смешников преди 4 години
Жална ни майка хора! Всеки гласувал си заслужава управниците!
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези послушни момчета "асансьора' и тях ги е вкарал в играта да имат подкрепа в НС, когато правят нови закони за ограбване на каквото е останало. Войводата се оказва много послушен и верен гербер.
5
15
 
22
 
! Отговори
Иво-Биво преди 4 години
И после как да не емигрират качествените хора? Вижте това човешко недоразумение на снимката. То е избрано да ни представлява. Къде с купуване на избирателни секции, къде с манипулации, няма значение, това същество ви представлява в Брюксел.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ония два плъхока - Волен и Симеонов губят право да са в парламента, считано от 00.00 ч. на 27.05.2019 г.
3
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО РАЗБРА КАК НЕ СЕ ГУБЯТ ИЗБОРИ,КАТО ДОБРЕ КРАДНЕШ ЗА ДА ДОБРЕ ДА СИ ПЛАТИШ
2
16
 
17
 
! Отговори
Страхил преди 4 години
Дано да имат два мандата, че гласувах за тях.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересна работа! Тези, които крадат апартаменти и търгуват български паспорти вдигат резултат...!!!!??!??! Всъщност - нормално! Заинтересованите да са на власт са мобилизирани, а повечето останали вече не ни интересува! Малко се възмутим, мрънкаме на маса, напишем си тук мнението, но да се вдигнем да ходим да гласуваме - няма да стане! Поне в тази ситуация!