Президентът Радев поиска силна и социална Европа

Гласувайте, за да не избира друг вашето бъдеше, призова той
Обновена: 26 май 2019 12:30 | 26 май 2019 12:00, Красимир Ангелов
118
Президентът Радев поиска силна и социална Европа
Снимка: БТА

Нуждаем се от единна, силна и социална Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът Румен Радев, който гласува на изборите за европарламент.

Още по темата
По думите на държавния глава Европа и България се намират на кръстопът, затова трябва да бъдат взети навременни решения в интерес на гражданите.

Плевнелиев: Разпадне ли се ЕС ще има регионални войни!

"Нуждаем се от демократична България, силна с върховенство на закона и свободата на словото", заяви президентът, цитиран от "Фокус".

"Нашето бъдеще, нашата свобода и благоденствие ще зависят и от хората и идеите , които подкрепяме с гласа си", посочи Румен Радев и призовава всички българи да гласуват и да не оставят друг да избира тяхното бъдеще вместо тях.

Масовото участие в тези избори е най-сигурният начин за неутрализиране на всеки опит за доминация на корпоративен, контролиран и купен вот, каза държавният глава.

По думите му трябва да осъзнаваме, че настоящите избори за Европейски парламент са не по-малко важни от националните избори, защото Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, силна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани, заяви президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
5
 
9
 
! Отговори
До 44 преди 4 години
До АнонименДругарю *** и неграмотен. ГЕРБ е дясна партия и е за богатите хора , но с образование и акъл. Вашите простаци избиха половин България за да им вземат имотите и парите. Сегашните са техни деца и вуци. Анадъмно *** такъв.
50
2
 
7
 
! Отговори
Костадинов преди 4 години
А къде са прозрачността и достойното в тази силна и социална Европа ?! Нещо не се виждат в " калабалъка " :)))
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищичко не му разбрах, но поне тоя път не заспах, кратко ни се размина.
48
4
 
1
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Всеки гледа, да се подмаже на по-бедните хора, и да говори за социална Европа, които винаги са били малцинство откакто свят светува, независимо какъв обществено-политически строй сме имали!!!Сега имаме и бедни и богати, по време на комунизма всички бяхме бедни, с малки изключения!Бедните винаги трябва да работят, защото експлоатацията, иноваторите и науката, са тези които предвижват света напред!!!Така както робите са построили пирамидите и те са едно от чудесата на света!Агент Патерсън!ЦРУ!
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ю. П., кого не признавали европейските лидери? Вървете в тази страна, която мислите, че ви подобава! КЪШ!Какво непрекъснато ни навирате някакви си персони, които и в собствените си страни губят авторитет? И създават ненавист във ВСИЧКИ държави от ЕС на юг и на изток от тях. Тук е България и точно Радев е президентът с най-голяма подкрепа от българите за цялата ни история.
46
5
 
5
 
! Отговори
Stoedin преди 4 години
Отново безмислено изказване на ***. Ниска топка, губи ни времето.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента поиска,ама да каже как да стане !Сидеров и той щял да се бори за еднаква мин пенсия ! Лицемер долен ! Лъжат наред ! Оня му санирали апартамента,смениха му дограмата,направиха му алея пред блока,но той гласувал за Нинова,че искал промяна !Профанска държава !Гледайте кой какво е направил ,защото всички обещаваха промени досега !Гледайте икономическата сигурност и възходящия ход на държавата,а не глупостите на разни борци за кокъла !
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте нова гербава измама - дават надраскана бюлетина от страни, и ако тая бюлетина после е пусната за неудобна партия я броят за невалидна, а ако е за ГЕРБ или ДПС няма проблем!Оглеждайте си хубаво бюлетината
43
6
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Президентът са го сложили да защитава интересите на руските корпорации и банки, както и на ГРУ и руската армия!!!Тинтири-минтири е всичко за социална държава!!!Прави виртуален вираж и лупинг, като ви говори за социална Европа и така излиза в тила на врага и може да го атакува!!!Агент Анди Хейтинга!ЦРУ!!!
42
4
 
6
 
! Отговори
На бас че.. преди 4 години
Тази силна Европа до 10 години няма да я има.Разтурили се ЕС ще има банкрут за много държави.Например България и Гърция ще фалират на втория ден.Ще има пак рев и плач :))))
41
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА когато милионерите са от ГЕРБ, носят чанти за 20 бона и си купуват апартаменти на кило, тогава всичко е наред, нали така другарю гербав комунист?
40
1
 
2
 
! Отговори
До Василев преди 4 години
Василев,гражданино умен,ами хайде,направи си гражданско обединение и се опитай да промениш статуквото според твоите възгледи за просперитет.Какво само плюеш и редиш разни словесни цапаници със смехотворни претенции за аналитичност ! И да ти кажа,че човек обиждащ на " селяни" е последното стъпало на интелектуална деградация ,комплексарщина и дълбока липса на самочувствие !
39
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат или не БСП си заминава в историята. Не може хора, които са милионери и носят часовници за 20 000 евро да милеят за бедните хора. Това е една куха фраза , на която прости и неграмотни хора вярват. Няма държава в света , която да раздава пари на площада. Просто забравете за БСП и почнете да се образовате и да работите.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЯ ПЪК РУСКО РОБСТВО МУ СЕ ПРИВИЖДА ,АРЕ МАРШ У АМЕРИКА БЕ НЕАНДЕРТАЛЕЦ
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радко се оказа и по-голям балон и Цацара.
36
5
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
България е социална държава, отдавна ромите не плащат ток,вода,получават инвалидни,социални,майчински,получават безвъзмездно земя, даже си строят незаконни къщи!!!От това по-социална държава здраве му кажи, социална и беззаконна!!!Ето ви пример, че ние сме социална държава!!!А това е електоратът на ДПС, които винаги са управлявали и са крепели властта на ГЕРБ или БСП!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахах, избирателна активност под 10%...Абе защо няма като в Македония - при под 50% изборите да са невалидни???Каква легитимност ще носят тия 17 лапачи на евро които ще бъдат "избрани", като много над половината народ не стои зад тях???
34
9
 
9
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Рубладжията искал силна и социална Европа ?!Какво ли има предвид силна и социална Европа ?! Една дума не обели за незаконната анексия на Крим , една дума не е казал за руските издевателства над българският народ , вероятно иска Европа под руски ботуш ?!
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз гласувам за край на руското робство!
32
1
 
3
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
СИЛНА И СОЦИАЛНА ЕВРОПА ! ЕВРОПА ОТДАВНА Е ИЗГОРЯЛ ХАРМАН