Румен Петков: Това беше една от най-грозните кампании

Лидерът на АБВ гласувал за по-силно представителство на България в ЕС
26 май 2019 14:30,
32
Румен Петков: Това беше една от най-грозните кампании
Снимка: БулФото

Изпращаме една от най-грозните кампании. Това каза пред журналисти лидерът на АБВ и кандидат за евродепутат от листата на "Коалиция за България" Румен Петков след подаването на своя глас за изборите за европейски парламент, предава Агенция Фокус.

Той сподели, че е гласувал за по-силно представителство на България в Европейският парламент, защото "ние се нуждаем от много по-ярко излъюване и да се защитят националните ни интереси."

Още по темата

"Ние сме свидетели на гласуване против националния интерес, на такива, които ни вкарват в конфронтация с нашите партньори като Германия, Франция и други страни. Има едно безхаберие от така наречените евродепутати, което граничи с безотговорността", категоричен беше Петков.

По думите му, основният приоритет на България на европейско ниво е гарантирането на мира. Петков смята, че ние сме в един регион, който не бил случайно назоваван като взривоопасно място.

"Ако сега не разберем, че Европа трябва да се изправи с цялата си тежест в битката за мир, значи нищо не разбираме", отбеляза лидерът на АБВ.

Като други основни приоритети на кандидатите на "Колиция за България", Петков изтъкна енергийната справедливост, както и намиране на активен диалог с Русия, защото "европейските архитектури за сигурност, без Русия са невъзможни."

"Тази кампания беше отровена, в нея политически дебат нямаше. Замеряха се с офшорни фирми на единия водач, срещу асансьора на друг фактор в политиката. Това са неща, които, за съжаление, са обективна реалност, но не може това да бъде базата, върху която българинът да извира своето европейски представителство", завърши Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ ЩЕ СЕ ИГРАЕ ПИЕСКА -ЗА ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА : " РУМЕН ПИКЛЬО ВЪВ ФОНТАН " !?!? ... ИМА И МВР -ПРИНЦЕСА ; ИМА И СЪДЛЬО - ВЕЗИР ; ИМА И МАГИЧЕСКО-ПОЛИТИЧЕСКО СПАСЕНИЕ ,....НО ДЕЦАТА НЕ ДАВАТ ДА БЪДЕ НАКАЗАНА "ПРИНЦЕСАТА" !?!?!?!?!?
8
1
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Грозни политици-грозна кампания. Нормално.
7
17
 
7
 
! Отговори
Стефан преди 4 години
Абсолютна деградация на политическата класа от статуквото. Състезаваха се ГЕРБ, БСП И ДПС, кой по-голям гаф да направи. Едни от малкото с ясна и градивна политика и идеи останаха от ВМРО.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господин за един ден Петков точно ти дето псуваш и се подиграваш и на журналисти и на опоненти някак не ти отива да говориш за грозни кампании защото твоята винаги е такава бе агентче
5
2
 
23
 
! Отговори
46537 преди 4 години
А най-грозното от тази грозна кампания беше поведението на АБВ. Не откриха нищо нередно в управлението, но пък с повод и без повод плюеха по БСП. Довеера ще сумираме резултатите на БСП, АБВ и Татяна дончева и ще разберем реалният вот за лявото, което печели, когато е обединено. Не са силни по история, за съжаление!
4
1
 
22
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Е направиха каквото можаха за поредния цирк сега е ред да допълни фонтана поне в това е специалист.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно ти за грозна кампания ли ще говориш, бе???Взехте името на старата коалиция на БСП и без никаква свян използвате бедните хора да ви вкарат при тлъстите заплати!
2
3
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Румен е...ренегат в хубавия смисъл на думата,защото...работи за нас.(платено...съобщение на ГЕРБ)
1
0
 
19
 
! Отговори
Smurf преди 4 години
Така е и вие дадохте своя принос