Румен Петков: Това беше една от най-грозните кампании

Лидерът на АБВ гласувал за по-силно представителство на България в ЕС
26 май 2019 14:30,
32
Румен Петков: Това беше една от най-грозните кампании
Снимка: БулФото

Изпращаме една от най-грозните кампании. Това каза пред журналисти лидерът на АБВ и кандидат за евродепутат от листата на "Коалиция за България" Румен Петков след подаването на своя глас за изборите за европейски парламент, предава Агенция Фокус.

Той сподели, че е гласувал за по-силно представителство на България в Европейският парламент, защото "ние се нуждаем от много по-ярко излъюване и да се защитят националните ни интереси."

Още по темата

"Ние сме свидетели на гласуване против националния интерес, на такива, които ни вкарват в конфронтация с нашите партньори като Германия, Франция и други страни. Има едно безхаберие от така наречените евродепутати, което граничи с безотговорността", категоричен беше Петков.

По думите му, основният приоритет на България на европейско ниво е гарантирането на мира. Петков смята, че ние сме в един регион, който не бил случайно назоваван като взривоопасно място.

"Ако сега не разберем, че Европа трябва да се изправи с цялата си тежест в битката за мир, значи нищо не разбираме", отбеляза лидерът на АБВ.

Като други основни приоритети на кандидатите на "Колиция за България", Петков изтъкна енергийната справедливост, както и намиране на активен диалог с Русия, защото "европейските архитектури за сигурност, без Русия са невъзможни."

"Тази кампания беше отровена, в нея политически дебат нямаше. Замеряха се с офшорни фирми на единия водач, срещу асансьора на друг фактор в политиката. Това са неща, които, за съжаление, са обективна реалност, но не може това да бъде базата, върху която българинът да извира своето европейски представителство", завърши Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
5
 
! Отговори
Другия с коня преди 4 години
Петолъчките почват да търсят Виновния....Те не са....Виновния е Врага с Партиен Билет.. така ги е учил Сталин,Хрушчов,Живков и ДС....Нямат Вина....75години геноцид над БГНарод......Невинни са....
28
0
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
Трябват ни още пет измислени Партии като Вашата,и БСП щеше да е където и е мястотот и без Лустрация....Много ме Кефите....ама Размножете се....
27
2
 
6
 
! Отговори
шадраванко преди 4 години
ПИКАЕЩИЯТ В ШАДРАВАНИ се поака, нямат и 2 % въпреки щащмата с кражбата на името. А тъпият им основен кандидат Боянчо Дуранкев (звучна руска фамилия с корени от "дурак" = ***. Бивш плановик, преподавател по народно-стопанско планиране, лези се по разни телевизии, но мисленето му е плановишко-съветско. *** като шефа си Петков, могат сама да крадат чуждота, дураци-***.
26
1
 
12
 
! Отговори
ГРОЗНИК РУМЕН ПЕТКОВ преди 4 години
А НАЙ-ГРОЗНОТО Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ПИЯНИЦА ПЕТКОВ, ИЗВЕСТЕН КАТО ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ПЛЕВЕНСКИЯ ГРАДСКИ ФОНТАН. ДА ЖИВЕЕ АБВ, ГРОЗНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. И ТО НАЙ-ГРОЗНАТА.
25
3
 
15
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 4 години
Вместо да променим Европа първо ние да си променим манталитета и да се обединим както АБВ разделиха БСП и днес откраднаха електората и в полза на ГЕРБ
24
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще познаеш купените политици с товс че във всяко тяхно изказване има нещо в полза на русия
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе другарю Петков какво ще промениш в ЕС с 17 човека. Аз разбирам да пратиме 95 човека както Германците тогава може и да се промени нещо. Какво свършиха предишните като Дуду.ка напълниха си гушките с евро а мизерниците си останаха същите у Мутроландия.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грозно е и преди избори да се коалираш с тоя, който смяташ за силния на деня.Хора без собствени убеждения, без позиция, политически номади, да се въздържат от оценки.
21
19
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Социализмът е вреден за обществото и колкото повече българи го осъзнаят, толкова по-силна ще е България.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грозно беше, случилото се преди кампанията. Щом някой се държи грозно, няма как наяве да се изкарат хубави неща за него.
19
0
 
18
 
! Отговори
Дуро преди 4 години
Пикаещият във фонтана е загрижен за качеството на питейната вода в Плевен!
18
0
 
22
 
! Отговори
Петков, преди 4 години
Ти си живото олицетворение на тази грозотия
17
1
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До СтефанМВРО, никога не е имало градивни идеи. То никога не е могло да създава идеи, камо ли градивни. МВРО е с черпака на казана на Борисов. Какви идеи? За какви идеи говорим, след като основната концепция на МВРО 2016-та беше да легне евтино на Борисов,з а да смуче на воля курбан от казаня? МВРО е Вредител, не Идея!
16
6
 
27
 
! Отговори
АБВ са преди 4 години
Патерица на ГРОБ.
15
2
 
21
 
! Отговори
ХМ! преди 4 години
ТИ СИ ЕДИН ИГРАЧ АКО СЕ СЕЩАШ КАКЪВ МОЖЕХ И ПО ТЕЖКА ОБИДА ДА ТИ ДАМ НО ТАКА МИСЛЯТ ЗА ТЕБ И ПЪРВАНОВ МНОГО ХОРА
14
1
 
13
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Най-лошата черта на демокрацията е, че не всичко на този свят зависи само от мен;)))Ако зависеше, Глъвътъ нямаше да съществува. Нито АБВ;)))
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господин Никой....
12
1
 
18
 
! Отговори
Ох Боже Боже ! преди 4 години
излъюване ???? защо не знаете български език ??- Срамота журналисти сте !!
11
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този открадна името, а сега тръгнал да глюе, защото отдавна е зад борда на лодката. Отивай да пикаеш по фонтаните и мълчи!
10
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е, подлогата на новите комунисти от ГЕРБ - Румен Фонтана, краде гласове от БСП, със стари ченгесарски номера, използвайки старото им име!Наистина грозно, ама Петков и той си е грозен