Джамбазки: "Атака" се държа непочтено, ще съдя за клевети

Въпреки успеха било рано да се говори за местни избори
27 май 2019 09:37,
30
Джамбазки: "Атака" се държа непочтено, ще съдя за клевети
Снимка: БулФото

След като вчера вечерта лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов нападна остро коалиционния си партньор "Атака", като ги обвини в непочтеност по време на предизборната кампания, тази сутрин към него се присъедини и новият-стар евродепутат на Войводите - Ангел Джамбазки.

"Върху нас беше съсредоточена изключително "кафява" кампания преди евровота. Поведението на "Атака" по време на изборите беше меко казано непочтено. В политически план предстоят разговори, но в личен всяка една клевета и лъжа ще мине през съда, където някои хора ще получат възможност да докажат лъжливите си твърдения. Ако не го направят, ще бъдат осъдени", категоричен беше Джамбазки пред Нова.

Още по темата

По думите му, от партийната телевизия "Алфа" от сутрин до вечер се занимавали с това "дали имам циганска фамилия, дали имам тризонет или седемзонет. Тези хора се занимаваха с гадости и резултатът е видим".

Резултатът на ВМРО при обработени 61% от протоколите на секционните комисии сочи, че тя печели 8.06% от гласовете на отишлите до урните в неделя. Джамбазки обаче каза, че ВМРО няма да използва този резултат за промени в рамките на „Обединените патриоти”.

"Това не би било почтено. Но и не можем да си позволим, с подкрепата, която имаме, да бъдем непоследователни – не може единият да пуска тока, а другият да го гаси”, коментира Джамбазки.

Припомняме, че вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов първи обяви, че работата на парламентарно ниво с партията на Волен Сидеров ще бъде трудна и не знае "как ще се гледаме в очите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Джамбазин преди 4 години
ВМРО и Демократите са лабораторно почистени и опаковани за продажба на тези избори. Следва действие събиране на двата мутанта. Нито ВМРО има нещо общо с македонските преселници от 11-та година, нито Демократите са демократи.
23
7
 
4
 
! Отговори
Надя преди 4 години
ВМРО излиза с високо вдигната глава, благодарение на българските граждани-родолюбци, които ясно се припознаха във тази партия. На Джамбазки не му е нужна реклама, нито пък на Слабаков. Така, че силната им листа, им помогна много.
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оная Кремълска кoака юруш всички я мразят то и на изборите си пролича ...Толкова са одблъскващи с гнусната си пропаганда че дори почнах да изпитвам лека антипатия към всеки руско говоряш без да са виновни хората ...
21
7
 
13
 
! Отговори
Duh преди 4 години
Каква клевета,каква нечестност бе ?!??! Точно от ВМРО СЕ ОПИТАХТЕ ДА МИ КУПИТЕ ГЛАСА БЕ...
20
1
 
14
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
1. Истанбулската конвенция2. Мерките срещу бг тираджиитеВота на турците става все по-многоброен. Евро депутатите на Е.р.д.о.г.а.н се увеличават. Накрая ще откъснат 1/5 от БГ.Защото белите българи не гласуваха. Затова купените секции успяха и този път.Защо не направим гласуването задължително, за да се преборим с КУПЕНИТЕ СЕКЦИИ В ГЕТАТА? Защо?
19
2
 
5
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Изпуснах си самолета. Сори тираджии ;( Ох, горкия да го оплачеш ;(
18
4
 
3
 
! Отговори
V H S преди 4 години
До хахо Много пишат без да са чели (като Тато , много книги написал но не прочел нито една ) . Справката е общодостъпна и всеки ГРАМОТЕН може да си я направи . Всеки евродепутат си има и досие не е лошо преди произнасяне на присъдата мааалко да се попрочете .
17
8
 
14
 
! Отговори
мнение преди 4 години
И аз мисля,че Джамбазки е ром от турски произход подобно като Каракачанов!
16
5
 
19
 
! Отговори
Джамбо преди 4 години
Джамбаз, ти си просто дърдорко! Толкова си смешен, че ако можеш да се видиш отстрани, ще си посипеш главата с пепел.
15
2
 
15
 
! Отговори
До отомански преди 4 години
Дори не ти чета коментарите,пиша минус,защото не чета друго освен кирилица.Ако те сърби езика *** в някой отомански сайт и лижи *** на вашия падишах ли беше или султан колкото си искаш.Хм , то не ,че от този сайт става нещо,амаайде...
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този велик български депутат е с турска фамилия, която в превод е КОНЕКРАДЛОВ.Онзи ден упрекваше Мария, че не била с българска фамилия.Присмял се Хърбел на Щърбел.
13
9
 
24
 
! Отговори
хахо преди 4 години
джамбазки защо не гласува против истанбулската конвенция отговорът е 4е си един голям паля4о и нищо не става от теб
12
13
 
16
 
! Отговори
VHS преди 4 години
Аз мога да изброя нещата, които е направил но ти надали ще можеш дакажеш какво направиха другите . Той свърши повече работа от много други взети заедно . Някой евродупедати си пропуснаха полета за най-важното гласуване в мандата си . Това не са голи приказки а доказани факти .
11
0
 
21
 
! Отговори
ВОЛЯ преди 4 години
Видя се поне, че ако има избори сега. ВОЛЯ са вън от парламента.
10
6
 
34
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Волен Сидеров, Валери Симеонов, Веселин Марешки вече са политически трупове...
9
1
 
15
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
В Шенген не ни допускат, заради корупцията и нулевите резултати. Влизането в Шенген се решава само на най високо ниво, тоест Бойко в случая. Ненавиждам всички партии, но ти казвам ситуацията. Да не мислиш евро депутатите имат кой знае какви права. Не могат да обикалят държавите и да налагат мнение.
8
2
 
20
 
! Отговори
aз съм прост преди 4 години
Боко Тиквата го нарече тоя--Джамбазлията, че бил най-големият политик в България...Щом Тиквата го казва значи е вярно....
7
14
 
11
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
Jambaza nishto ne svurshi predishniya mandat..nito sme v schengen..nito v evro ZONATA.. Jivurka na gurba na vsichki bulgari
6
13
 
8
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 4 години
Toa Jambazin pak shte lapa...po 15000?/mesechno...tova pravi 5x12x15000=900000?×1,95=1798005 leva/mandat...A .uj vota ne e bil PLATEN...Samo glasopodavatelya ne vsima pari..poneje e zabraneno..Prokleti hayduci
5
22
 
29
 
! Отговори
Вреден преди 4 години
Две мнения няма , Джамбазки е абсолютно политическо недоразумение ! Остава огромна загадка със какво е привлякъл избирателите ? Дали с това че не е отслужил военна служба ? Дали че нищо не върши ? Дали че е вреден въобще за обществото , камо ли за политиката ? Това е парадокс !