Станишев: Резултатът е разочароващ, но не е последната битка!

Пропиляхме много време с вътрешни разправии, отчете той
27 май 2019 00:07,
56

"Резултатът от днешния вот е разочароващ, не успяхме да победим ГЕРБ на тези избори, но това не е последната битка, която водим", коментира пред журналисти Сергей Станишев.
Още по темата

Той отбеляза, че е много важно да се направи анализ на резултатите от тези евроизбори, тъй като ситуацията наподобявала случилото се през 2017 година, когато всички очаквали БСП да спечелят изборите, предава Bulgaria ON AIR.

"Това обаче така и не се случи, а причината така и не бе изяснена. Няколко фактора изиграха своята роля за загубата ни днес. По време на предизборната кампания пропиляхме много време с вътрешни разправии. Вместо да се борим за разширяване на влиянието си, ние делихме твърдите избиратели на БСП", отбеляза Станишев.

По думите му опозицията е пропуснала възможността да говори смислено и да отправи посланията си, както по време на парламентарния контрол, така и на парламентарните дебати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
8
 
! Отговори
ХМ преди 4 години
Имаше един, единствен, безкористен политик в тази партия, а май в цялата държава - Жан Виденов. Но го съсипахте политически, даже в историята ще остане и израза "Виденова зима". Да сте чули друг бивш или настоящ политик да не е бизнесмен, консултант и т.н. и да не цоца парички от всякъде, освен него.П.С. не съм симпатизант на БСП, БКП и т.н., даже ги ненавиждам, но ..., като се сетиш за Костов, Муравей и др. ..., излиза че всички са БКП-та, партизани и/или техни отрочета. Бог да пази България !
46
1
 
4
 
! Отговори
до гледна точка преди 4 години
Кое му е модерното на Станишев-подкрепата на дженжерската конвенция или целувката на турчина или това че беше свел подкреюата на БСП почти до нула?Този човек роден със златна лъжичка в устата и хам хабер си няма как живее обикновенния българин,и да защитава интересите му.
45
2
 
5
 
! Отговори
до 37 преди 4 години
От кога господа гербери започнахте да хвалите и подкрепяте Станишев и защо?Този некадърник съсипа БСП,отблъсна голяма част от избирателите и затова мноооого ви хареса,нали?Нямате интерес Нинова да е начело,защото се бори за справедливост и увеличи електората си.Вота беше решен с вкарването в листата на Станишев,чрез вътрешни предатели.Още тогаба Борисов е потривал доволно ръце,знаеики,че което не се купува с малко пари се купува с много.
44
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Битката ви е само как да забогатеете и крадете още повече.Всички сте Негодници и лъжци.Аз повече НЕ гласувам за алчните ви ***.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десен п а р а з и т върху лява идея - това е станишеф! Този предател не разбра, че твърдият му електорат е едно кошле, благодарение на дясната му антисоциална политика. 10%, Орешарски, Пеевски,... Този позьор се интересува само от личното си проспериране и е готов на съюз с дявола, за да го постигне!
42
2
 
11
 
! Отговори
Многуми Сейбе преди 4 години
Някой може ли да каже Сергея има ли трудов стаж , цял живот на цукалката
41
1
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Викаш да продължаваме да ви храним и поим ,ч вие да ни разказвате Шехерезада ???
40
12
 
15
 
! Отговори
socialenv преди 4 години
Когато Народът е отвратен от Борисов и Цветанов и не гласува, тогава ПП ГЕРП печели, благодарение на Държавата и Общинската администрации, които са ПП ГЕРП. От страх да не ги изгонят, защото са неграмотни Калинки и Калинчовци.
39
0
 
14
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
"но това не е последната битка, която водим. Напротив, тепърва предстоят".... този цитат на "съсела" подсказва че гаврата със почитателите на БСП-БКП ще продължи и занапред!
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пропиляхме много време с вътрешни разправии, отчете той"----Ако не се беше месил, можеше и БСП и да успее. Хората смятата, че си предател на БЪЛГАРСКАТА кауза, за сметка на емигранти, *** и всякакви подобни!Пишеш се социалист, а си забравил какви са приоритетите на социализма - политическа защита на работниците! А ти, в момента, участваш в ограбването на работещите, за да подпомогнеш глобалната миграция, смяната на половете, краденето на деца и др. подобни!Марш в блатото!
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гергов го уреди с пост,но бсп отива на кино.
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е един от проблемите не само на БСП , но и на България
35
1
 
22
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Битката за кокала продължава
34
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност това е виновника за провала на БСП.След като анализа му и сега не обхвана , че именно той и вътрешни предатели осуетиха алтернативата , за да може той да седи в ЕП , независимо от всичко.БСП трябва да се изчисти от олигарси и предатели , за да стане алтернатива .
33
4
 
17
 
! Отговори
Честито Сергей! преди 4 години
От тези две, зли жени,само ти спечели!И дано да ти е за урок,повече да не настъпваш по-пътя си отровна змия или срещаш незадоволена жена?!?Приликите и разликите с твоите партийни дружки /Нинова и Йончева/ са случайни,а резултатите очевадни?!?
32
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този какво се вре и мота из страната?! Да си стои на езерото пред замъка си в Швейцария и да не замръсява въздуха тук!
31
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сергей е класи над Нинова и Йончева. То от две изтрещели жени друго не може да се очаква... дори става още по-симпатичен като би шута на Йончев
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"На тези избори всички загубихте. Загубихте българските гласоподаватели."Говори за сбее си! Аз имам рода в ЕП, така че аз съм на печалбичка ;)
29
10
 
16
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Ми да ви кажа той Станишев не е много виновен.Начина на водене на политика на *** и Йончева сам по себе беше отрицателен. Това ви е проблема, че нямате реална идея как да се развива България в ЕС! Светът се променя и левицата трябваше да стане модерна. Вместо това тя се *** в неверна - отричаща и мразеща и себе си.
28
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко, което Нинова направи Сергей го срина! С помощта на Гергов и групата на динозаврите! Ако не се изчистят, ще изгубят не само симпатизанти, но и членска маса!