Георги Марков съветва: БСП да пеят "Хей, Балкан, ти роден наш"...

Борисов обърнал мача, четка го Марков
30 май 2019 17:45,
115
Георги Марков съветва: БСП да пеят "Хей, Балкан, ти роден наш"...
Снимка: ГЕРБ

По-добре беше да отидат лятото на Бузлуджа, да попеят "Хей, Балкан, ти роден наш" и да си видят грешките. Да се учат от Бойко на самокритичност. Никога да не забравят, че през 2005 г. Бойко ги би в София със 70 на 30 - без партия, без застъпници, без международни наблюдатели, гол като пушка, само с един адютант - Цветанов. Такива съвети дава на БСП бившият конституционен съдъя и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков в интервю за "24 часа".

Според него, основните грешки на БСП били, че излезли от Парламента - "направо учебник по политически грешки за студентите по политология", и това, че Корнелия Нинова искала да провежда политиката на Вишеградската четворка (Полша, Унгария, Чехия и Словакия - бел.ред.), но надценила своята партия.

Още по темата

"Нейните членове са интернационалисти. В главите им са Георги Димитров и Коминтернът. Обичат си фамилиите на Политбюро - единствените в бившия соцлагер. Станишев обаче, за разлика от Корнелия, е за гей браковете, миграцията, Истанбулската конценция и Пакта за миграцията. С неговото включване в листата БСП избра пътя на Коминтерна", категоричен е Марков.

Депутатът е убеден, че премиерът Бойко Борисов лично е обърнал резултатите на тези избори и "то по начин, по който никой друг не би могъл да направи".

"Видя се, че Борисов не е загубил харизма, включително и за женската част на аудиторията.", изчетка той министър-председателят.

Георги Марков изтъкна и че въпреки думите на Борисов, че ролята на Цветан Цветанов в изборните резултати на ГЕРБ е преувеличена, бившият шеф на ПГ на партията имал изключителна заслуга за спечелването на тези избори с много добре организираните структури по места, а също и със силната женаска организация на партията.

"ГЕРБ води вътрешнопартиен живот, на който може да завиди и моят кумир ВИктор Орбан", сподели Марков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво знаеш и разбираш ти от БСП . БСП имат Идеология , която в обозримо бъдеще ще бъде доразвита и осъвременена . Досегашният 30 - годишен период показа пълна липса на здрава идеологическа основа .
95
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Откога на чифтосването му казват вътрешнопартиен живот?
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
г. мАРКОВ, с тези мустачки свирките който правиш, направо са страхотни
93
3
 
3
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
До Ани Не мога да си те представя като нормална и очарователна жена,защото всички жени които изказват симпатия към ББ си ги представям като застаряващи леко сбръчкани безконтролно напълняващи с ясно изразен бекон около ханша и бедрата леко напъпил еротичен мъх под носа и голям капацитет на ниска интелигентност. Не те познавам, но ти такава ли си Ани?
92
4
 
4
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
Георги Марков-бившо СДС плямпало,бивш конституционен съдия по линия на политическите си връзки настоящ консултант на ББ отново изпълзя из под комбинизона си /пардон из под дантелата си/ и запръска слюнки като пролетна градушка.Кофти човек и политически аутсайдер но изхарчи доста парички на народа.Файда йок!
91
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименDo 84Samo da ti kaja che az izrasnah v hvalenia ot tebe socializam Znaesh li kolko mi beshe zaplatata -128 leva ( koeto beshe okolko 40 USD) BG v momenta e v pati po dobre ot tova koeto beshe pri komunistite
90
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То бива четки ама чак толкова ...при положение,че з ГЕРБ са гласували не повече от 10% от избирателите...това ако е победа...
89
6
 
15
 
! Отговори
Козел преди 4 години
Тоя плешив крокодил фурнаджииска лопата доносник на ДС и комунист в кръвта си дава мнение.
88
5
 
10
 
! Отговори
БОЙКОВ преди 4 години
До Ха, ха... ГОШЕ ВИЕ С БСП СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО БЕ,АМА ВНИМАВАЙ ДПС ДА НЕ ВИ БУТНАТ ОТ СТОЛА.
87
5
 
16
 
! Отговори
Ха, ха... преди 4 години
Изби рибата АгентНиколай с хвалбите към "Голия цар"... :::))) А БОКо наистина рискува всичко с решението си лично да проведе предизборната дезинформация на мат'риала, като "яхна" джипарата и я подкара по "магистралите" Си, на които лично и изобилно е инсталирал животозастрашаващи дупки, неравности и "ремонтни стеснения"...!!! :::))) Засега оцеля...!!! Но до кога?... Ха, ха, ха... :::)))
86
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както пееха НЛО "аз съм с този които е на власт "
85
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да пее.Вие с вашто СДС.другарю МарковЛиквидирахте селата в България.
84
5
 
21
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Е тва е отявлен гей
83
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марков, сектор ,,Г"-ей е на стадиона, а не в парламента! Заедно с премиера ти, когото постоянно иронизираш и вътрешно му се надсмиваш, обърнахте политиката на футболно хулиганство! Президента се държи сериозно, въпреки, че безотговорният му пост дава възможност да плещи всякакви простотии.
82
30
 
18
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Факта е че народа предпочита Бойко.Аз го предпочитам защото е положително настроен. Гледа как да направи нещата.В противовес БСП заливаше народа с помия. Все някой друг им е виновен.Как да гласувам за тях.
81
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви дребнави ежби се занимават нашите политици! Комплексирани хорица, които не виждат по-далече от джоба си! Що не се разходите из страната да видите какво става! Но не да правите ПР. Всичко по-младо и можещо бяга да бачка навън. Получихме милиарди евросубсидии, но не създадохме конкурентна икономика. България в момента е бедна и изостанала, с мизерно заплащане. Вече няма читави работници,няма хора за елементарна работа! Справка:ремонта на Графа! А вие се карайте още кой е по-по-най!
80
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НИКОЛАЙ . АГЕНТ НА ДС
79
0
 
31
 
! Отговори
процедурно питане преди 4 години
този "десен" какъв псевдоним имаше като агент на ДС преди 89гКво се правиш на интересен?
78
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този няма да го забравя никога. С неговата хвалба, че бил отгледан в пеленки с дантелки.Чудя се, защо още не носи дантели.
77
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов и Кънев щяха да се срамуват че са или са били в коалиция с такъв известен герой на демокрацията.