Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията

Не Борисов, а Цветанов бил спечелил евроизборите
3 юни 2019 10:30,
171
Обществото ни било аномалия, още търпяло ГЕРБ и корупцията
Снимка: БулФото

Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество, което да толерира корупцията, която е доказана, заснета, с всичките асансьори и тераси. Българското общество е някаква аномалия, щом е склонно да преглътне и търпи това. Това каза пред bTV бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев и бъдещ евродепутат от БСП Иво Христов.

По думите му изборната победа на партията на Бойко Борисов е "победата на апатията над здравия разум и на автокрацията над демокрацията от гледна точка на политолога".

Още по темата

Иво Христов коментира и отношенията между ГЕРБ и вече бившия втори в партията - Цветан Цветанов.

"Изборите се печелят от този, който държи мрежите за мобилизация на вота и който контролира комисиите, а това е Цветан Цветанов. Той има решаващ принос за спечелването на тези избори от ГЕРБ, но не върви да се признае такова нещо", категоричен е Цветанов.

Той подчерта, че начинът, по който Цветанов "е низвергнат, е омерзителен".

"От човека, когото никой не може да накаже, днес той е човекът, за когото говорят високомерно и изхвърлят на бунището на ГЕРБ.", изтъкна социалистът.

Иво Христов смята и че анализаторите преувеличават като твърдят, че Борисов бил взел на ръчно управление кампанията и така сам спечелил изборите.

"Той хвърляше ефектно пачки из страната, най-много хвърли в Ямбол, а тъкмо там загуби. Значи не Борисов спечели тези избори", убеден е бъдещият евродепутат.

Според Иво Христов, дори да се констатират нарушения на изборите, няма да последва нищо, защото изборите били спечелени с манипулация на много нива, за да се каже, че могат да бъдат честни и почтени.

Като основен фактор за загубата на БСП пък той изтъкна вътрешните борби и част от хората в партията, които не са работили достатъчно за победата на изборите за европарламент.

Според него голяма част от избирателите не са гласували заради битовата логика, която се разпространява, че няма смисъл да се изпращат някакви хора там, които да получават високи заплати, без да правят нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-убедено казвам, че който гласува за ГЕРБ е неадекватен и най-вероятно не е нормален.
107
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ Корнелия ви нанесе удар право в сърцето. Хем сте невинни, хем се скъсахте да давате оставки. Никой не ви вярва, освен вашите лапачи-фирми. Затова сте толкова зли. На последните избори имате най-слабия си резултат на национални избори. Губите 120 хиляди гласа от предните евроезбори, а БСП печели 56 хиляди, на следващите евроизбори прогнозата ми е че ще се конкурирате с НДСВ за предпоследното място с 0,2-0,3 процента. Всички ви мразят, не ми се мисли как ще имате кмет с 51 процента наесен?!
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 100Питай Дончева защо Народът не излезе срещу "диктатурата на пролетариата" по време на управлението на русофилите-продажници !
105
6
 
8
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 98. Това е смешно бакалско сравнение. Прилича на вица за албанските танкове, които се увеличили със 100% - от един на два. Та и твоята, какво ми сравняваш БСП сега с 2014 при Орешарски, когато бяха на дъното в блатото и е нормално сега малко да мръднат.
104
1
 
13
 
! Отговори
Стихотворението ми преди 4 години
прилича на писано или преведено от руски:(И.Христов.новият БСпевродепутат.)
103
8
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Аномалия си ти и уродливата ти партия, ***. Разбира се, че ще търпим ГЕРБ, защото мисълта, че БСП може да се върне на власт, е кошмар, който не искаме.
102
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мичи такай!
101
4
 
14
 
! Отговори
Какъв е този преди 4 години
самодоволен "веселяк"?В Президентството блогът му бе тъжен, изпълнен с носталгия по "отминали соцгодини".Много объркано: не бил от БСП, но е в групата на БСП; говори за "подхвърляне на пачки"- без да посочи конкретно: докато в групата на БСП в бълг. парламент има конкретен хванат в миналите избори: Манол или под.- ще се види в медиите..
100
10
 
17
 
! Отговори
Само ГЕРБ!!! преди 4 години
Що не коментира хората от листата си? Псевдожурналистката ЙОНЧЕВА. Автор на платени и режисирани репортажи. Без ясна визия за Европа. Известна с това че години наред срещу пари прикриваше хомо ориентацията на Дмитриевич. Самият Дмитриевич години наред беше проводник на еврейското лоби в Европарламента. Мистър Клийн. Самият той с такова потекло. Абсолютен политически неудачник! Заради увлечението си по Азерчо Меликов разреши на Доган да вземе държавата на ръчно управление. Да продължавам ли?
99
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татяна Дончева - диктатурата ще падне когато народът излезе на улицата.
98
3
 
12
 
! Отговори
край на диктатурата преди 4 години
Вече и ромите взеха да си казват кой им купува гласовете и викат тия ако сме нормална държава са за у затвора. Гледайте мнението на ромите по Алфа. Ромите се възмущават, че политици нищо не правят за хората в страната а накрая отиват за ромски гласове. Една ромка каза, че са в морално отношение по-долу от най-последния ром.
97
11
 
8
 
! Отговори
:-) преди 4 години
ГЕРБ въпреки малко повечето гласове, сами се биха. Имат 4 депутати от ГЕРБ.1 Е НА сдс бОЖКОВ.1 е на турската общност, казва се Ашим Адемов.БСП, които загубиха на теория изборите на практика си имат един повече и спрямо ГЕРБ сега и спрямо предишния резултат на БСП при Миков.
96
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този не беше ли кремълски аналлизатор ?
95
10
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
От БСП не разбрахали, че повече никога няма да подушат власт. А тоя руски агенг Христов за какъв се мисли? Абсолютен ментак!
94
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а герб СА НАЗНАЧИЛИ НИЩОЖЕСТВОО ДА ПРАСКА НА СЕБЕ СИ ПО 4 ПЛЮСА. Поета не се е оценил Калеко-Алеко, същият и Зозо, същият и Странджата. От коя махала си ромалеси?
93
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я, бсп_то са назначили и поет да драска по форумите!
92
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
https://youtube/watch?v=Q6S_z-vaY7k - поздрав за всички, които имат принос за съсипването на БългарияПрекрасния днешен живот - преводТъжна приказка пишат,нека е проклет,този който ни разделя.В кого е грешката,приятели мои,каква ли ни сила,съдбите крои...Прекрасния този живот,ни заведе там,в чужбина пуста,където никого не познаваме.Където имаме всичко,а нищо нямаме.УЖ ИМАМ ЩАСТИЕ,А ДУШАТА МЕ БОЛИ.ЧЕСТИТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, ДПС И ВМРО-жамбазкихаха - ромските партии
91
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иво Христов е прав.Аномалия има.Жените в БСП приличат на мъже,а мъжете на жени.Това сигурно е така,защото са лява партия.
90
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз очаквах ГЕРБ да се срине напълно, тъй като няма нормално общество,.........! още един бсп_ар който нарича българите не нормални - щото видите ли, не гласували за бсп! шумкарска му работа!
89
9
 
16
 
! Отговори
The One преди 4 години
А този защо въобще коментира ГЕРБ?! Да си гледа сдуханата партия, която го изпраща в ЕП, да се радва на петте години безгрижен живот и да не се занимава с неща, които не разбира.