Волен недоволен: Сделката за F-16 e чупка в кръста към САЩ

Сидеров нямал намерение да напуска коалицията
Обновена: 12 юни 2019 09:53 | 12 юни 2019 09:21,
163
Волен недоволен: Сделката за F-16 e чупка в кръста към САЩ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Сделката за F-16 е жест с чупка в кръста към САЩ, която ощетява България. Това заяви пред Нова лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той напомни, че е гласувал "против" предложението страната ни да купи изтребители от Щатите и допълни, че парите, които България ще плати за 8-те машини може да отидат за пенсии.

"Ще се боря тези пари да не отидат за самолети, а за нещо полезно", категоричен е Сидеров.

Още по темата

Той изтъкна отново, че "американците ползват база у нас безплатно от 2006 г. и не плащат такси", затова поиска САЩ да ни подарят самолетите.

"САЩ са подарявали подобни самолети на Египет, на Индонезия - на държави, които не са в НАТО. Защо на своите партньори им дерат кожата? 3 млрд. ще платим, срещу което ще получим 8 самолета, от които ползата е спорна", заяви Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира и обтегнатите отношения в малката управляващата коалиция с ВМРО и НФСБ. Веднага след изборите Красимир Каракачанов нападна остро Сидеров с обвинението, че се е държал изключително враждебно по време на кампанията, а евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки се закани да го съди.

"Имам големи съмнения, че вотът беше честен и коректен. Това самодоволство, където се проявяват тези резултати, е вредно. За ГЕРБ съм казвал също много критични думи, но критиките към моите коалиционни партньори са по-преки. Аз съм ги събрал, имам право като родител малко да им се поскарам" ", каза Сидеров.

Той поясни, че няма намерение да напуска коалицията и поиска диалогът с другите членове на Обединени патриоти да не се води през медиите, защото това било "несериозно".

На въпрос защо не стане опозиция, лидерът на националистите коментира, че докато е в управлението може да върши добра работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
0
 
! Отговори
Краднат от вас! преди 4 години
А вие краднете от единствения дето има смелостта да ви защитава. Мозъци, пращите от мозък, просто преливате от мозък ... нали ви е ясно какво могат да направят само два отряда тюлени, два отряда спецназ и да се разберат помежду си, че им е писнало от глупостите на някакви *** ... Сега как се очаква да ви защитавам при условие, че вие сте откраднали от мен, тормозите мен, заплашвате мен, едно момиче готино не мога си хвана от глупостите ви ... Ае марш ...
124
0
 
1
 
! Отговори
Добро утро преди 4 години
След 30 години грабеж не си ли научихте урока. Ония там са спартанците. Ние тука сме дребния васал и ще взимат периодично каквото успеят да си откраднат. Лошото е, че спартанците ме уважават, вие крадете и от дипломата каквото можете и после дипломата е виновен, един път да случите на дипломация и да се *** вие, а не дипломатите ... Готино ли ви стана като разбрахте какво точно сте направили ? Аз съм си имал вземане и даване с протосите много време, мен ще ми се размине, обачеееееее за вас!
123
4
 
0
 
! Отговори
Волен си е болен! преди 4 години
Но има нещо вярно в казаното, при едни страхотни самолети произвеждани буквално на три хиляди километра, ние ще цункаме *** на другия край на земята и на всичкото отгоре ще си плащаме, че сме им цункали задниците многократно. Платихме си за "демокрацията", платихме си "приватизацията", платихме си и "самолелетите" барем да ни оставят намира с тая демокрация накрая, но грешката е една и съща. Дай му на Хитлер, още и още и още и той винаги ще иска още докато му даваш. Лудия и зелника или кой?
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТАЗИ СТАТИЯ ДОКАТО ДОЙДАТ САМОЛЕТИТЕ ЛИ ЩЕ Я ДЪРЖИТЕ? ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ СМЕНЯТ ОЩЕ ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА
121
1
 
2
 
! Отговори
АМАн от терористи преди 4 години
НА практика няма откъде да се ограбят тези пари..истребители и други самолети и военна техника да се поискат ГРАНТ GRANT from NATO and USA.. След ликвидацията на USSR складовете им пращят от ненужна им техника.. Нашата терористие на власт я нарязали гадовете мръсни ..
120
5
 
4
 
! Отговори
НЕ НА F16 преди 4 години
НАгли престъпници на власт в София демонстираха как с помоща на тероризирани депутати от мнозинството вкл от ГЕРБ може да се ограби БЪлгарския народ с поне 500 000 000 живи кървави лева за един само ненужен вреден и опасен истребител за осме щели да ограбят само 4 000 000 000 живи лева без лихвите над 12 % годишно..Или годишно Бедния народ ще плаща само за тези осем пикливи самолетчета над 500 000 000 лева лихви..
119
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Виждам с разбиране досадата ви от долното съобщение, затова с удоволствие ви поднасям друго: Подготвя се чу$а по хляба, също африканска - да не се съблазнявате да я вземате за еврейска. Ще се горят нивите, а хляб ще се внася от Турция, както и свинско. Наистина със свинското ще е трудно, тъй като турците изнасят почти всичко за Изсраел, а останалото изяждат. Но не всичко е така мрачно, - предвидено е да изчезне и Турция и Изсраел, а България да оцелее.
118
6
 
2
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Когато Волен обърна внимание че златното находище на България е откраднато, народа си остана лоялен на Световния съюз на Султаните и Демократите под Командването на Богоизбраните, и сега автоматично идва нов тарикатлък. Няма нищо безплатно в Ада, България трябва да плати на САЩ разноските по експлоатацията на находището и да продължава работата на български разноски. Бойко Борисоф е помолил това да се заведе като негова идея, Синедриона не му отказал, все пак свой.
117
4
 
2
 
! Отговори
men преди 4 години
чупка в кръста е нещо друго. това е поза партер. американците и еврогейтаците си играят на икономическа война с русия и китай и да не останат капо бойнг и долносаксонските свиневъди познайте кой се хвана за палците. ми как кой маймуните дето се оставят да ги управлява един еднокнижник агентче на мосад, цру, кгб и който още се сетите. само да не го пипат и да го лъжат че му коткат откраднатите милиарди могат да си правят с раята каквото си пожелаят.
116
2
 
3
 
! Отговори
zoro преди 4 години
За бази,за погубено животновъдство,за млади без бъдеще- мълчание..Само Русия и Америка ли ви интересуват? Тогава хайде,сърбайте надробеното.
115
3
 
6
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Турция вече разполага със С-400. Но се отказаха от американските бомбардировачи и сега ще купят новите бойни самолети от Россия. БГ разполагат с МиГ и сега ще купят 8 Ф16 хахаа
114
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 4 години
То като правят чупки в Кръста Цветановци/Пасита/ Елена с кремчето и др. подобни е нормално ама в случая целия народ е в партер.
113
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само чупка , но военна и търговска тайна .
112
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чупка в кръста не е точната реплика.точната реплика е ,пари на вятъра за най калпавия изсребител в света и то съществуващ само на хартия.без да сиплатиш авансово фалиралите отдавна сащ нямат с какво да пос троят самолет които са още в мъглява фантазия на някой дрогиран американски джендер
111
9
 
12
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
Парите които вървят за пп Атака може да идат за пенсии.... А чупка в кръста няма да правим на руснаците за техните бок..луци .
110
5
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
10 - (Какво човешко падение е този. Няма по голям продажник). Казват го нечовеците, на които е даден света, включително и тези жалки форуми, за да може да им изглежда че и те са хора - бели де, че и те имат копнежи. Нечовека се гърчи от една изяждаща го идея - защо и той не е човек?!
109
7
 
9
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Народе, не смееш и да помислиш за дръзкото - Волен Сидеров премиер? Стой си тогава още под турско - (азербайджано - тюркско) робство.
108
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма полза от 8 самолета които да ни пазят срещу стотици турски самолети. Все едно с прашка срещу картечница.Хвърлени пари на вятъра. Плащане на трибут от страна на васала към неговия господар. И разбира се комисионни за местните наместници на господаря.Това е голата истина.
107
2
 
8
 
! Отговори
хахахаха преди 4 години
каква новина е тази? тоя ***, се пиари като за пред избори.като си против нещо не му крепиш топките на управляващия бандит, а напускаш ебанната ви коалцийка.сега сте братя по оружие с доганя.той и при БСП и при ГРОБ се захлебва.щел да се бори, ***!на изборите ще вземеш 0.0000001 %.
106
6
 
12
 
! Отговори
Иванчева преди 4 години
Кой беше този с 0.5 % обществена подкрепа та се обажда ?