Лято е! Време за Мастърклас по уют

Dnes.bg стартира рубриката си "Фамилен дом"
Обновена: 3 юли 2018 18:13 | 29 юни 2018 16:52, Екип на Dnes.bg
1
Лято е! Време за Мастърклас по уют

Въпреки дъждовете и хладното време в последната седмица, лятото вече е тук. А с него идва и най-хубавата част от годината – разходки до късно, бира с приятели, слънце, море, ваканция... Със сигурност всеки от нас се е унесъл в сладки мисли за идващата отпуска.

Но освен време за почивка, лятото е и време да свършим някои задачи, които сме отлагали цяла година. Като например това, да направим необходимия ремонт в дома ни.

Но спокойно! Dnes.bg и тази година ще ви помогне със станалата традиционна лятна рубрика, посветена на ремонтите. И за ваше улеснение този път няма да къртим, чистим и мажем, а ще направим нещо много по-интересно и красиво – ще създаваме домашен уют в нашия Фамилен дом.

А и на помощ ще имаме един истински професионалист - архитект София Папазова, с която ще ви представим най-доброто от света на интериорния дизайн. Затова подгответе се за един истински Мастърклас по уют.

И както го правим всяко лято, и сега няма да оставим вашия труд без страхотни награди. Нашата специална игра ще стартира във вторник, но сега ще ви издадем една малка част от наградите, с които ще ви изненадаме!

Eто с какво:

Един матрак Amber от ново поколение, произведен в България. Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система. С Amber заспиваш по-бързо и се будиш по-малко нощем. Той контролира топлината, има доживотна гаранция, ортопедична форма и те зарежда с енергия.

Освен това, във фотоконкурса "Фамилен дом" ще ви подарим и два ваучера за застраховка „Защитен дом“, предоставени от ЗАД "Армеец", всеки на стойност 150 лева. Застраховката "Защитен дом" ще гарантира незаменимите за вас спокойствие и сигурност.  Тя се отличава с гъвкаво застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на клиента, бързо и коректно обслужване при възникване на застрахователно събитие, оказване на съдействие и помощ на застрахованите лица.

Очаквайте и още награди!

Защото "Домът е там, където (си) го качиш".


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 8 месеца
матрачето е моееееее