Домът е там, където (си) го качиш... в Dnes.bg

Участвайте във фотоконкурса на проекта ни "Фамилен дом"
Обновена: 3 юли 2018 17:58 | 3 юли 2018 17:57,
2
Домът е там, където (си) го качиш... в Dnes.bg

Със сигурност всеки от нас се е унесъл в сладки мисли за идващата отпуска...

Но освен време за почивка, лятото е и време да свършим някои задачи, които сме отлагали цяла година. Като например това, да направим необходимия ремонт в дома ни.

Но спокойно! Dnes.bg и тази година ще ви помогне със станалата традиционна лятна рубрика, посветена на ремонтите. И за ваше улеснение този път няма да къртим, чистим и мажем, а ще направим нещо много по-интересно и красиво – ще създаваме домашен уют в нашия "Фамилен дом".

А и на помощ ще имаме един истински професионалист - архитект София Папазова, с която ще ви представим най-доброто от света на интериорния дизайн. Затова подгответе се за един истински Мастърклас по уют.

И както го правим всяко лято, и сега няма да оставим вашия труд без страхотни награди.

Нашата специална игра стартира, но сега ще ви издадем една малка част от наградите, с които ще ви изненадаме!

Eто с какво:

Един матрак Amber от ново поколение, произведен в България. Amber е двулицев матрак от най-висок клас, направен по хибридна технология от патентована АmberFoam® пяна с кехлибар, масажираща HR пяна със 7 зони на комфорт, висококачествена мемори пяна и ортопедична покет спринг система. С Amber заспиваш по-бързо и се будиш по-малко нощем. Той контролира топлината, има доживотна гаранция, ортопедична форма и те зарежда с енергия.

Освен това, във фотоконкурса "Фамилен дом" ще ви подарим и два ваучера за застраховка „Защитен дом“, предоставени от ЗАД "Армеец", всеки на стойност 150 лева. Застраховката "Защитен дом" ще гарантира незаменимите за вас спокойствие и сигурност. Тя се отличава с гъвкаво застрахователно покритие, обвързано с индивидуалните потребности на клиента, бързо и коректно обслужване при възникване на застрахователно събитие, оказване на съдействие и помощ на застрахованите лица.

Очаквайте и още награди! Защото "Домът е там, където (си) го качиш".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
"Домът е там, където (си) го качиш." - туй да не е мисъл на някой ***?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си направя ремонт но не в България,че ще ми вземат данък ремонт