Елегантният офис! Всеки бизнес има нужда от него

Вижте няколко идеи в проекта ни "Фамилен дом"
Обновена: 13 юли 2018 19:56 | 13 юли 2018 10:00, Екип на Dnes.bg

Снимка: soffdesign.com

Всеки бизнес, дори и да е малък, има нужда от свой офис. Но разбира се, никак не е нужно за целта да се купуват или наемат цели сгради или огромни етажи в офис площи. Понякога дори един нормален имот, разположен на подходящото място, може да се превърне в добър офис на една по-малка фирма.

В днешната статия, част от проекта ни "Фамилен дом", ще ви покажем нагледно как той може да се превърне в прекрасен и уютен офис. Проектът е на нашия верен помощник архитект София Папазова и нейното Soff Design Studio. И определено си заслужава да се види.

Какво е най-важното, което различава един офис? Няколко сравнително прости, но важни неща в интериора.

Например, важен елемент е приемната, където посетителите или партньорите да бъдат посрещани. Важно е да има и маса за срещи, шкаф за документи и обслужващ бокс с вграден минибар и кафе машина.

Хубаво е да се създадат красиви акценти в пространството, като например ламперията с обособено пано за логото на фирмата, окачените тавани със скрито осветление и плъзгащата врата, която води към кабинета на собственика.

Визията, разбира се, е по избор, но в конкретния пример тя съчетава класически и модерни елементи.

Присъствието на естествени материали като орех и травертин придават топлина на помещението, а огледалните бронзирани повърхности го разширяват и разпръсват светлината.

Декоративната мазилка, мозайката на гърба на бокса и фасетираното огледало в преходното антре към банята допълват търсената изисканост на интериора.

А още може да видите в следващата галерия.

И не забравяй, освен да видиш нашите идеи, да се включиш в нашата игра! Защото те чакат нашите страхотни награди! Защото "Домът е там, където (си) го качиш".

(359style.bg)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание