Креативният директор на Google сподели опит на феста в Балчик

Лекцията на Джи Лий бе една от най-чаканите
25 юни 2010 10:42,
2
Креативният директор на Google сподели опит на феста в Балчик
Лекцията на Лий бе една от най-чаканите в рамките на фестивала. Снимка: Организаторите

Креативният директор на Google Джи Лий изнесе лекция в рамките на 8-ия международен фестивал за късометражно кино в Балчик.

Той се срещна с участници, медии и студенти, а лекцията му беше една от най-очакваните в рамките на фестивала, в който Джи е част от журито.

Лий започна лекцията си, като показа къде живее и къде работи, след което представи част от проектите си.

“За мен работата и личният живот трябва да се припокриват. Само тогава човек може да прави онова, което иска, и да бъде успешен. Ако има формула на успеха, то според мен това е тя”, разказа Лий и допълни, че идеите са нищо, а реализацията е важна.

“Всеки ден всеки един от нас има не една и две идеи, но колко от тях реализира?”, попита Джи гостите и допълни: “Реализацията е всичко, защото е по-трудна от идеята”.

Той завърши лекцията си, като призова хората в залата да споделят всичко, защото само така човек трупа опит и се чувства удволетворен.

----------


Джи Лий е роден с Сеул, Корея, но израства в Сао Паоло, Бразилия. Следва дизайн в Колежа по дизайн Парсънс. С момента Джи е криейтив директор на Google Creative Lab базиран в Ню Йорк. 

Освен това преподава дизайн в колеж по визуални изкуства. Преди да се присъедини към Google, Лий е бил брандинг директор в рекламна агенция Droga 5, както и арт директор в “Saatchi & Saatchi”.

Джи Лий е създател на проекта “Бабъл”, автор е на две книги - “Talk Back: The Bubble Project” и “Univers Revolved: a 3-Dimensional Alphabet”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
..... креватния директор хахахахахаха.....