ON! Fest: Включи се

Второто му издание ще се проведе между 21 и 23 септември
16 май 2012 09:22, Петя Славова
0
ON! Fest: Включи се
Снимка: ON! Fest

Второто издание на най-големия фестивал за градска култура и съвременно изкуство ще се проведе между 21 и 23 септември.Мястото е Интер Експо Център в София.

Това е първият и единствен фестивал в България, който събира на едно място различните течения от градската култура в колоритна селекция с най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

Музика, танци, графити, паркур, технологии, игри, японска култура, градски и екстремни спортове и още много забавления ще бъдат част от тематичните зони ON! Party , ON! Dance, ON! Graffiti, ON! Games, ON! Tech, ON! Street и ON! Aniventure.

Събитието предизвика изключителен интерес с интерактивния си формат, който събра на едно място всички занимания на младите хора в България.

Над 8000 човека преминаха през седемте тематични зони в трите фестивални дни. Над 300 бяха посетителите на първата Game Dev конференция за разработка на игри. Фестивалът не само представи различните лица на градската култура, но и срещна и запозна посетителите с любопитни общности, каузи, хобита и личности.

Амбицията на организаторите е всеки участник и посетител, който се включи във второто издание, да изживее своето специално ON! приключение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари