Groove Armada и Fatboy Slim разтърсиха Авиобаза Доброславци

Фестивалът протече с добра организация
Обновена: 25 юни 2012 09:33 | 24 юни 2012 16:32,
14

Снимка: Dnes.bg
След откриващото парти на Elevation в петък, дойде ред и на същинската част от фестивала. Авиобаза Доброславци бе пълна с нетърпеливи фенове, които макар и под жаркото слънце не спряха да танцуват. От родна страна на главната сцена се качиха The Barbarones и Gravity Co.

След тях за доброто настроение се погрижиха също толкова добре познатите ни вече Chambao, които придадоха много приятен нюанс на фестивала със своята опияняваща и зареждаща музика. Kosheen след тях наелектризираха тълпата, като те дадоха началото за вече по-сериозната музика до края на вечерта.

Кулминацията на сета им бе определено мега хита "Hide you". Обстановката ставаше все по-гореща, във всеки смисъл на думата. Авиобазата все повече и повече се пълнеше, а хората все повече и повече се забавляваха. В 20:30 на сцената вече бяха Parov Stelar Band, които определено направиха едно добро шоу, в техен стил. Електро-суинга на бандата не остави и за минута хората статични. Groove Armada ни пренесоха в света на визуализациите и електрониката. С приятен сет двамата диджеи гледаха да не изморяват публиката до краен предел, защото все пак, след тях на сцената трябваше да се качи Fatboy Slim.

След интрото, което ни подготви за доста унищожаващ звук, зад пулта застана доста енергичният легендарен диджей, който също не е чужд на българската публика. Последната му визита у нас бе едва преди две години, но феновете отново се бяха събрали и се наслаждаваха на музиката му. Първият същински ден на фестивала премина с добра организация, за разлика от миналата година имаше много повече барове, каси за обменяне на фестивална валута, както и много места за ядене.

Фестивалът впечатли с мащабност, каквато изисква събитие от такъв калибър. Днес очакваме да видим на главната сцена сензацията Walk Off The Earth, прекрасната Nneka, Шон Пол, легендарната Ерика Баду и дългоочакваните Cypress Hill, които се очаква да направят едно невероятно шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
крум преди 11 години
фетбойслим, грувармада незнамсиквоси, музиката беше като в доброто старо време дето народа ЦИКЛЕШЕ по технокупони. пълна БОЗА.Добрее, че в неделя Сайпрас направиха нечовешко шоу, че ако не бяха те, тоа фестивал си беше голяма тъпня. Ако не се надрусаш или накъркаш ше пукнеш от скука.
10
0
 
0
 
! Отговори
ддаа преди 11 години
а за "спирита"-забрави,ако мислиш че ше е друго на ниво.200 лева билета ? верно ли?както сами си го направите бе ,за тва някой не му мислят мн мн ми трещят докато са там така и така .хейтъри ..
9
1
 
1
 
! Отговори
ддаа преди 11 години
спокоойно бе хора как не сте смазани от тоя понеделник че веднага с храната почвате,толкова ли няма с кого да си говорите 4е тука леете,не се учудвам че няма кой да ви изслуша.Първата ви работа да плюете.гадта си е гад и ще си бъде такава и на най- масивното парти.ся гроздето кисело.*** неприятните личности
8
4
 
0
 
! Отговори
Нямам име преди 11 години
*** ти смешния фестивал. То 20 човека бе. Ужас. Добре, че е Спирит-а малко да отсрами...
7
20
 
8
 
! Отговори
киро преди 11 години
на тази авиобаза беше базиран един от най хубавите изтребители Миг-23 и дълги години го експлоатирахме отлично.сега там някакви се разхождат по джапанки и пият бира клатейки глави като ненормални.ето това е разсипията на страната ни.
6
11
 
3
 
! Отговори
пфу преди 11 години
Егати смешната история с тия купони за пари, такова нещо не съм виждал през живота си никъде смешници абсолютни!!! и Фати бой нищо инт не направи добре че бях на мдма!
5
0
 
4
 
! Отговори
Повтаряч преди 11 години
повторението е майка на затъпяването
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мисля, че 200 човека не е трудно да се организират! Кефят ме двете лелки на първата снимка...., какъв ли интересен разговор за плетки си спретват сред, както можем да видим невероятната музикална "еуфория". Ще умра от смях с тези фестивали!!!!!
3
3
 
7
 
! Отговори
AZ преди 11 години
ПР статийка, свалете я че ще се пукнем от смях :D
2
0
 
16
 
! Отговори
copy/paste преди 11 години
някой се е престарал с paste :D
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айдееее пак смях в dnes.bg ..... още дълги години да ни веселите Ви желая:)